Saten Yüz Germe yaptıranlar

merhaba, bende birkaç aydır araştırıyorum haftaya ilk randevum var saten germe..buradaki yazıları okudum sizin yazınızı okuyuncaya kadar yaptırmaktan nerdeyse vazgeçiyordum..birkaç sene önce 20 seans radyofrekans yaptırdım hatta evimdede cihaz var arada yapıyorum ama hiç yazıldığı gibi yağ kaybı falan da yaşamadım..

sizin 6 ay olmuş yaptıralı..ilk 3 ay en iyi dönemi olduğu söyleniyor, peki sizin 3.ay ile şimdiki durumunuzda farklılıklar varmı acaba?

Bende uzun zamandır bu yöntemi araştırıyorum sakıncası yoksa nerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?Burdan yazmak istemezseniz özelden yazarsanız sevinirim.Sevgiler...

Merhaba busem bende uzun süredir bu yöntemi araştırıyorum.Haftaya görüştükten sonra ve eğer yaptırırsan süreç boyunca bizide burdan bilgilendirirsen sevinirim.

Mrb buusem, ilk 4-5 ay en iyi dönemiydi, 3 aydan fazla gitti etkisi bende, hala da bitmiş değil yanlış anlaşılmasın. Ama ben o en taze etkiyi muhafaza etmek için 1 seans daha alıcam. Tabi ki ilk zamanlardaki parlaklık ve tazelik bitmeye başladı çünkü. Ama bu kişinin yüzünde ne istediğine bağlı olarak değişir. Kişinin cilt tipine göre de etkileri değişir. Benim orta kalınlıkta bir cildim var açık renkli. Yani bozulmaya en müsait cilt tiplerinden, e tabi sigara da var. Sigara değil gerçi tütün kullanıyorum. Ama kullanmasaydım daha da iyi yenilenme olabilirdi ve etkisi daha uzun sürebilirdi sanırım. Ama yine de sonuçtan çok mutluyum. Ayrıca doğal görünüm. Kimse yüzüme ne yaptığmı anlamadı ki buna herkes çok önem verio sanırım:) Bu arada yağ kaybı da olmadı.. İnşallah siz de memnun kalırsınız, sevgiler:)

Bende yaptırdım memnunum 11 ay oldu öyle yazılanlardaki gibi yağ kaybı falan olmayacağını doktorum anlatmıştı olmadı da zaten hatta şimdi bir seans daha yaptırmayı düşünüyorum baktım yeni birşey varmı ama bulamadım en azından güvendiğin şeyi yapmak daha mantıklı geldi şimdi. Yoksa Naz isminde bir kızın yaşadıklarını okudum korktum

ben ikinci turumu yaptıracağım karar verdim o kadar araştırmadan sonra yeni hiç birşey bulamadım aradan bir sene geçip ikinci 4 seanslık paket saten yüz germe yaptıran var mı ?

ben ikinci turumu yaptıracağım karar verdim o kadar araştırmadan sonra yeni hiç birşey bulamadım aradan bir sene geçip ikinci 4 seanslık paket saten yüz germe yaptıran var mı ?
2.turu yaptırdın mı Mell83?Benimde Aralık'ta 1 yılım doluyor tekrar 4 seanslık bir paket yaptırmayı düşünüyorum.Sen yaptırdın mı bi sıkıntı yaşadın mı merak ettim?

2.turu yaptırdın mı Mell83?Benimde Aralık'ta 1 yılım doluyor tekrar 4 seanslık bir paket yaptırmayı düşünüyorum.Sen yaptırdın mı bi sıkıntı yaşadın mı merak ettim?
Yaptırdım canım bi 4 seans daha aldım son seansım bu hafta bitiriyorum. Valla ilkindede memnundum bundan da gayet memnunum burada okuyorum bir çok uygulamayı da üzülüyorum insanlar ya araştırmıyorlar ya da kandırılıyorlar. Ben gayet memnun bir şekilde saten yüz germe yaptıyorum riski yok acısı ağrısı yok sonrasında takip etmem gereken bişi yok şu kremi kullancan yok şunuda yapacaksın gibi ilaveleri yok, yüzüm gergin ve daha canlı bence cildime yaptırdığım sulu cilt bakımlarından sonra en sevdiğim.

Sıkıntı yaşamamana sevindim.Bende 1 yılım dolunca yaptıracağım inşallah.Merak ettim sulu cilt bakımı derken neyi kastettin?

Sıkıntı yaşamamana sevindim.Bende 1 yılım dolunca yaptıracağım inşallah.Merak ettim sulu cilt bakımı derken neyi kastettin?
Sulu cilt bakımları derken hydrafacial tarzı artık bir çok uygulama var. cildime saten ile o kadar yatırım yaptım sıktırtırmıyım elle artık :) dokundurtmam Saten candır

Sulu cilt bakımları derken hydrafacial tarzı artık bir çok uygulama var. cildime saten ile o kadar yatırım yaptım sıktırtırmıyım elle artık :) dokundurtmam Saten candır

Merhaba. Sizden nerede, kime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? Eğer reklam olacaksa özel mesajla konuşalım isterseniz. Bir an önce ben de yaptırmak istiyorum ama olumsuz yorumlar gözümü korkutuyor. Sizin güvenilir bir yerde yaptırdığınızı düşünüyorum memnun kaldığınıza göre. Şimdiden teşekkürler.

mrb. yeni üye oldum . cilt germe ile ilgili bilgi toplamak istiyorum. 34 kilo verdim 37 yaşındayım haliyle yüzümde hüzünlü bir ifade ve sarkma var. nerdeyse hergün bir kişiye soruyorum sence yaşıma göre yüzüm nasıldır diye. ama artık sormak istemiyorum. mutlu bir yüz ifadesi olsun istiyorum ve sarkmaları düzelttirmek istiyorum. malum 2017 ye giriyoruz ama ben bundan 2 sene 3 sene önce yüz germe yöntemlerini uygulatmış arkadaşların bana yardımcı olup hem dr önermesini hemde öncesi ve sonrasındaki neticelerini söylemelerini rica ediyorum. özelden msjla numarada verirseniz sevinirim. yada ben size vereyim .nasıl yardım etmek isterseniz!! konuşmak yazmaktan kolay olacaktır. ben öğretmenim.yardımlarınızı bekliyorum. germe ameliyatı sonrası özel bir krem falan kullanılıyormu? ciltteki gözenekler kayboluyormu ? gözdeki sarkma ve göz çevresindeki kırışıklıklar azalıyormu? yüz normale ne kadar süre sonra dönüyor? yazınmı kışınmı yaptırmak daha iyiydir??? ben hiç bakım için günlük hayatta bile krem kullanmadım. arada sırada çok kuruyorsa Bpanten kullandım yüzüme. yardım cı olurmusunuz lütfen !!!!! :)

mrb sizden bilgi almak istiyorum :) :)

siz oldunuz mu yüz germe bizide bilgilendirirmisiniz !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…