Merhaba arkadaşlar, saten yüz germe işlemi yaptırmış biri olarak deneyimlerimi paylaşayım.
Yaptıralı 6 ay oluyor. Kişiye göre değişir bence sonuçlar. Bende şöyle oldu. Olay 4 seans toplam. 3. Senstan sonra belirgin fark görülüyor. Ciltteki sarkma toparlanıyor, rengi dengeleniyor, gözenekler küçülüyor, canlılık, pembelik bir dirilik geliyor cilde. Çene kontürüm daha iyi, dudak kenarındaki nasolabial çizgiler ve sarkmalar toparlandı, daha gergin. Göz altlarımda belirgin bi değişim yok ancak göz kapaklarım ve kaş arasındaki mesafe açıldı, oranın derisinin kalitesi iyileşti.( göz kapaklarına yapılabilen pek bi uygulama olmadığı için ben bu etkisini özellikle sevdim)
Beni 2 yıl hiç görmemiş arkadaşım gençleşmişsin sen dedi mesela:))
Yanaklarım da toparlandı, bu arda 38 yaşındayım sigara kullanıyorum yine de cilt kalitem 30 yaş başlarına geri döndü diyebilirim. Botoxumu tekrarlamadım bu işlemden sonra mesela. Evet kırışmalar oluyor mimik yapınca ama yer etmiyor kırışıklıklar şu an:))
Kısacası ben çok memnun kaldım. Şimdi 6 ay geçti ve koruma amaçlı 1 seans alacağım. İlk 4 seanstan sonra 1 sene geçince yine 4 seans tekrar edilebiliyormuş, bakalım cildimin ihtiyacına göre karar vereceğim.
Sadece göz altımda pek bir fark görmedim onu da ışık dolgusuyla çözeceğim sanırım ama diğer bölgeler için en doğal gençleşme yöntemlerinden biri bana göre..
Sevgiler hepinizeee:))
Merhaba arkadaşlar, saten yüz germe işlemi yaptırmış biri olarak deneyimlerimi paylaşayım.
Yaptıralı 6 ay oluyor. Kişiye göre değişir bence sonuçlar. Bende şöyle oldu. Olay 4 seans toplam. 3. Senstan sonra belirgin fark görülüyor. Ciltteki sarkma toparlanıyor, rengi dengeleniyor, gözenekler küçülüyor, canlılık, pembelik bir dirilik geliyor cilde. Çene kontürüm daha iyi, dudak kenarındaki nasolabial çizgiler ve sarkmalar toparlandı, daha gergin. Göz altlarımda belirgin bi değişim yok ancak göz kapaklarım ve kaş arasındaki mesafe açıldı, oranın derisinin kalitesi iyileşti.( göz kapaklarına yapılabilen pek bi uygulama olmadığı için ben bu etkisini özellikle sevdim)
Beni 2 yıl hiç görmemiş arkadaşım gençleşmişsin sen dedi mesela:))
Yanaklarım da toparlandı, bu arda 38 yaşındayım sigara kullanıyorum yine de cilt kalitem 30 yaş başlarına geri döndü diyebilirim. Botoxumu tekrarlamadım bu işlemden sonra mesela. Evet kırışmalar oluyor mimik yapınca ama yer etmiyor kırışıklıklar şu an:))
Kısacası ben çok memnun kaldım. Şimdi 6 ay geçti ve koruma amaçlı 1 seans alacağım. İlk 4 seanstan sonra 1 sene geçince yine 4 seans tekrar edilebiliyormuş, bakalım cildimin ihtiyacına göre karar vereceğim.
Sadece göz altımda pek bir fark görmedim onu da ışık dolgusuyla çözeceğim sanırım ama diğer bölgeler için en doğal gençleşme yöntemlerinden biri bana göre..
Sevgiler hepinizeee:))
merhaba, bende birkaç aydır araştırıyorum haftaya ilk randevum var saten germe..buradaki yazıları okudum sizin yazınızı okuyuncaya kadar yaptırmaktan nerdeyse vazgeçiyordum..birkaç sene önce 20 seans radyofrekans yaptırdım hatta evimdede cihaz var arada yapıyorum ama hiç yazıldığı gibi yağ kaybı falan da yaşamadım..
sizin 6 ay olmuş yaptıralı..ilk 3 ay en iyi dönemi olduğu söyleniyor, peki sizin 3.ay ile şimdiki durumunuzda farklılıklar varmı acaba?
Mrb buusem, ilk 4-5 ay en iyi dönemiydi, 3 aydan fazla gitti etkisi bende, hala da bitmiş değil yanlış anlaşılmasın. Ama ben o en taze etkiyi muhafaza etmek için 1 seans daha alıcam. Tabi ki ilk zamanlardaki parlaklık ve tazelik bitmeye başladı çünkü. Ama bu kişinin yüzünde ne istediğine bağlı olarak değişir. Kişinin cilt tipine göre de etkileri değişir. Benim orta kalınlıkta bir cildim var açık renkli. Yani bozulmaya en müsait cilt tiplerinden, e tabi sigara da var. Sigara değil gerçi tütün kullanıyorum. Ama kullanmasaydım daha da iyi yenilenme olabilirdi ve etkisi daha uzun sürebilirdi sanırım. Ama yine de sonuçtan çok mutluyum. Ayrıca doğal görünüm. Kimse yüzüme ne yaptığmı anlamadı ki buna herkes çok önem verio sanırım:) Bu arada yağ kaybı da olmadı.. İnşallah siz de memnun kalırsınız, sevgiler:)merhaba, bende birkaç aydır araştırıyorum haftaya ilk randevum var saten germe..buradaki yazıları okudum sizin yazınızı okuyuncaya kadar yaptırmaktan nerdeyse vazgeçiyordum..birkaç sene önce 20 seans radyofrekans yaptırdım hatta evimdede cihaz var arada yapıyorum ama hiç yazıldığı gibi yağ kaybı falan da yaşamadım..
sizin 6 ay olmuş yaptıralı..ilk 3 ay en iyi dönemi olduğu söyleniyor, peki sizin 3.ay ile şimdiki durumunuzda farklılıklar varmı acaba?
Özelden yazmaya çalışayım, çok iyi kullanmayı bilmiorum siteyi umarım halledebilirim:))Bende uzun zamandır bu yöntemi araştırıyorum sakıncası yoksa nerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?Burdan yazmak istemezseniz özelden yazarsanız sevinirim.Sevgiler...
Evet prettycool işlem o cihazla yapılıyor.BTL elixis elite cihazı ile yapılansa burada kast edilen ben saten yüz germe yaptırdım. 4 seans tamamlanalı 5 ay oldu. Memnunum. Değiyor yaptırdığınıza...
2.turu yaptırdın mı Mell83?Benimde Aralık'ta 1 yılım doluyor tekrar 4 seanslık bir paket yaptırmayı düşünüyorum.Sen yaptırdın mı bi sıkıntı yaşadın mı merak ettim?ben ikinci turumu yaptıracağım karar verdim o kadar araştırmadan sonra yeni hiç birşey bulamadım aradan bir sene geçip ikinci 4 seanslık paket saten yüz germe yaptıran var mı ?
Yaptırdım canım bi 4 seans daha aldım son seansım bu hafta bitiriyorum. Valla ilkindede memnundum bundan da gayet memnunum burada okuyorum bir çok uygulamayı da üzülüyorum insanlar ya araştırmıyorlar ya da kandırılıyorlar. Ben gayet memnun bir şekilde saten yüz germe yaptıyorum riski yok acısı ağrısı yok sonrasında takip etmem gereken bişi yok şu kremi kullancan yok şunuda yapacaksın gibi ilaveleri yok, yüzüm gergin ve daha canlı bence cildime yaptırdığım sulu cilt bakımlarından sonra en sevdiğim.2.turu yaptırdın mı Mell83?Benimde Aralık'ta 1 yılım doluyor tekrar 4 seanslık bir paket yaptırmayı düşünüyorum.Sen yaptırdın mı bi sıkıntı yaşadın mı merak ettim?
Sıkıntı yaşamamana sevindim.Bende 1 yılım dolunca yaptıracağım inşallah.Merak ettim sulu cilt bakımı derken neyi kastettin?Yaptırdım canım bi 4 seans daha aldım son seansım bu hafta bitiriyorum. Valla ilkindede memnundum bundan da gayet memnunum burada okuyorum bir çok uygulamayı da üzülüyorum insanlar ya araştırmıyorlar ya da kandırılıyorlar. Ben gayet memnun bir şekilde saten yüz germe yaptıyorum riski yok acısı ağrısı yok sonrasında takip etmem gereken bişi yok şu kremi kullancan yok şunuda yapacaksın gibi ilaveleri yok, yüzüm gergin ve daha canlı bence cildime yaptırdığım sulu cilt bakımlarından sonra en sevdiğim.
Sulu cilt bakımları derken hydrafacial tarzı artık bir çok uygulama var. cildime saten ile o kadar yatırım yaptım sıktırtırmıyım elle artık :) dokundurtmam Saten candırSıkıntı yaşamamana sevindim.Bende 1 yılım dolunca yaptıracağım inşallah.Merak ettim sulu cilt bakımı derken neyi kastettin?
Sulu cilt bakımları derken hydrafacial tarzı artık bir çok uygulama var. cildime saten ile o kadar yatırım yaptım sıktırtırmıyım elle artık :) dokundurtmam Saten candır
mrb sizden bilgi almak istiyorum :) :)Merhaba yine ben
Estetik ile ilgili araştırma yapmayı hadi onu bırak uygulama yaptırmayı seven biri olduğumu tanıyanlar biliyor. Geçen sene bu zamanlar fokuslu ultrason araştırmaya başlamıştım ve yaptırdım. Hatta forumda konu sahibiyim.
Araştırmayı sevdiğim gibi paylaşmayıda seviyorum. Sektörde o kadar insanla tanışınca trendleride önceden öğrenir oluyorum ve hemen yaptırıyorum. Bunu daha yaptırmadım ama önceki tecrübem gibi sizlerle bunuda paylaşmak istedim. Benden önce tecrübe edenlerde yazsın lütfençünkü illaki yaptırmış olan çıkıyor.
Eğerki araştırmalarım doğru çıkarsa ve bu uygulama güzel çıkarsa kızlar çok sevineceksiniz.
Korkuyormuyum EVET geçen sene fokuslu ultrasonlar moda olmadan önce araştırdım ve ilk yaptıranlardan oldum.Memnunmuyum evet ama ben yaşlanmıyacağım heheh
Lütfen ama Lütfen Saten Yüz Germe yaptırmış olan varsa yazsın çünkü çok heyecanlıyım. İki gün sonra görüşmeye gideceğim...heyecann heyecann heyecannn
Merhaba. Sizden nerede, kime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? Eğer reklam olacaksa özel mesajla konuşalım isterseniz. Bir an önce ben de yaptırmak istiyorum ama olumsuz yorumlar gözümü korkutuyor. Sizin güvenilir bir yerde yaptırdığınızı düşünüyorum memnun kaldığınıza göre. Şimdiden teşekkürler.
siz oldunuz mu yüz germe bizide bilgilendirirmisiniz !!!Merhaba yine ben
Estetik ile ilgili araştırma yapmayı hadi onu bırak uygulama yaptırmayı seven biri olduğumu tanıyanlar biliyor. Geçen sene bu zamanlar fokuslu ultrason araştırmaya başlamıştım ve yaptırdım. Hatta forumda konu sahibiyim.
Araştırmayı sevdiğim gibi paylaşmayıda seviyorum. Sektörde o kadar insanla tanışınca trendleride önceden öğrenir oluyorum ve hemen yaptırıyorum. Bunu daha yaptırmadım ama önceki tecrübem gibi sizlerle bunuda paylaşmak istedim. Benden önce tecrübe edenlerde yazsın lütfençünkü illaki yaptırmış olan çıkıyor.
Eğerki araştırmalarım doğru çıkarsa ve bu uygulama güzel çıkarsa kızlar çok sevineceksiniz.
Korkuyormuyum EVET geçen sene fokuslu ultrasonlar moda olmadan önce araştırdım ve ilk yaptıranlardan oldum.Memnunmuyum evet ama ben yaşlanmıyacağım heheh
Lütfen ama Lütfen Saten Yüz Germe yaptırmış olan varsa yazsın çünkü çok heyecanlıyım. İki gün sonra görüşmeye gideceğim...heyecann heyecann heyecannn
bir seçenegim daha var l occitane markası tamamen organık ama
saten yuz germe ıle ılgılı bılgıyıde sıze muhakkak verecem bana bir donsunler sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?