- 29 Mart 2012
- 1.784
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Dik duruş dediğin şey bende var.
Ama bilerek değil. Fiziken öyle galiba.
Annem hatta hep der "toykurma". Normal yürü diye.
Iyi de ben normal yürüyorum, ben böyle rahatım.
Bu yüzden dikkat falan da etmiyorum.
Insanların bana davranışı da bundan dolayı farklı değil. Yani alakası yok bence.
Arkadaşımın sevgilisi bilerek dik yürür ve belli de olur. Yapmacık duruyor. Doğal fiziki yapıdan dolayı rahat yürümüyorsan kendiliğinden, belli oluyor.
Kamburda durmayın sağlık açısından. Spor yapın.
Mutlu hissettikçe, bedenle bir oldukça vücüt rahat ve doğal bir biçimde "dikleşir" zaten. Siz kendinize yatırım yapmaya başlayın, gerisi gelir.
Gayet tatlış bir şekilde Sen en son ne zaman aynaya baktın diye sorsaydın ya sorsaydın
Görürdü maymunu...
kadının sorunu kendisiyle,senlik birşey değil buna kalıbımı basarım
Onlara da arkadan sallıyordur emin olZaten sepetledim hayatimdan, asagilik kompleksi pacalarindan akiyordu zavallinin. :)
Baskalarina karsi da hirsli ama tek fark suydu; onlara degil bana cesaret ediyordu.
Rica ederim, ne mutlu bana :)Beni anladiginizi hissediyorum, bahsettiginiz ezik hissetme, sesini cikaramama bende yillardir mevcut zira. Yavas yavas kabugumdan cikiyorum, cünkü daha önce bana mobbing uygulandigini bile farketmiyordum. O anlarda garip bir his geliyordu midemden, ama hemen manipule ediliyordum. Saka yapiyoruz, neden aliniyorsun vs. simdi setlerimi daha sert cekiyorum, ama biriktikten sonra.
Gülümseme evet güzel bir sey ama söyle tarif ediyim; ben o anlarda gülümsemek istemiyorum, gülümseme ihtiyacinda, zorunda hissediyorum. Arti bu dozunda bir gulumseme degil de daha saf, salakvari bir sekilde. O yuzden torpulemeye calisiyorum.
Yorumunuz bana cok iyi geldi, tesekkur ederim.
Bu hayatta en önemli ilişkimiz kendimizle olan ilişkimiz. Çünkü diğer tüm ilişkilerimizi o belirliyor.Bu arada self parenting yapmaya calisiyorum, ama acikcasi kendimi seversem her sey duzelir baglantisini kuramiyorum kafamda. Orasi oturmuyor.
yani evet konu sahibinin aşırı hoşgörüsü de fazla ama sizin bu fevri ve aşırı agresif tavrınız da bence fazla.Kendinizi olduğunuz gibi sevin.
Insanlar da etten, kemikten, 9 aylık.
Elalem bana laf diyecek, susup oturacağım, oldu.
Annem babam beni elalem gelsin de aşağalasın diye ben hastayken başımda bekledi, okuttu, yemek pişirip önüme koydu. En azından ebeveynlerinden bu değeri görmüştür insan.
Bu yüzden kimseden eksiğimiz yok.
Bankaya para yatırır gibi, kendinize hep yatırım yapın. Biraz bencil olun dış dünyaya karşı. Kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz, nasılsanız fiziken, karakter olarak, ruhen tam öyle sevilmeye değersiniz.
Siz benim nasıl biri olduğumu iki yorumdan çıkaramazsınız ki hanımefendi. Benim etrafımda yeterince beni seven insan var, merakta kalmayın.yani evet konu sahibinin aşırı hoşgörüsü de fazla ama sizin bu fevri ve aşırı agresif tavrınız da bence fazla.
ikisinin ortası iyi olan.
sizin gibi davranan insanı da kimse tutmaz etrafında. hoşgörünün fazlası da iyi değil hoşgörüsüzlüğün fazlası da iyi değil.
aslında konu sahibi eğer nasıl bir tavır diye soruyorsanız bence, ikisinin ortası diye cevap vermem aslında konuya dair en aydınlatıcı yorum olur diye düşünüyorum
ben sizin normal hayattaki tavrınızı bilmem ama alıntıladığım yorumdaki tavrınızdan bahsettim.Siz benim nasıl biri olduğumu iki yorumdan çıkaramazsınız ki hanımefendi. Benim etrafımda yeterince beni seven insan var, merakta kalmayın.
Benim kastettiğim kişiler konu sahibine "maymun" gibi sıfatlarda bulunanlar. Bu seviyede olan insanlara "cnm, sen benimle böyle konuşamazsın" demem. Daha sert yaklaşırım. Benim tutumum böyle aşırı aşağalayıcı durumlar için geçerli.
Siz tabii ki daha farklı tepki verebilirsiniz.
yani evet konu sahibinin aşırı hoşgörüsü de fazla ama sizin bu fevri ve aşırı agresif tavrınız da bence fazla.
ikisinin ortası iyi olan.
sizin gibi davranan insanı da kimse tutmaz etrafında. hoşgörünün fazlası da iyi değil hoşgörüsüzlüğün fazlası da iyi değil.
aslında konu sahibi eğer nasıl bir tavır diye soruyorsanız bence, ikisinin ortası diye cevap vermem aslında konuya dair en aydınlatıcı yorum olur diye düşünüyorum
ben sizin normal hayattaki tavrınızı bilmem ama alıntıladığım yorumdaki tavrınızdan bahsettim.
insanlara ne çok alttan almak ne de tepesine çıkar tarzda konuşmak ikisi de negatif etki eder demek istedim.
çünkü aşırı agresif davranınca yüzüne gülenler arkadan psikopat ama buna yaklaşma diye konuşuyorlar.
sizin şahsınıza değil yaptığınız sert yoruma dair örnek verdim
Vallahi şu ilk cümlelere özellikle katılıyorum. Ben de konu sahibinin tam da başlıkta anlattıpı derdi yaşıyorum. Kendine güvenmediğini anladıklarında ayyyy devamlı tekme atıyorlar. Şuan bile yaşıyorum bu durumuInsanlar karsidaki kiside bir ozguvensizlik hissettiklerinde direk bastirmaya ve saygisizlik etmeye basliyorlar. Hatta cok tevazu gosteren insanlar da ayni muameleye maruz kaliyor. Egolari sahlandirip kosturmaya bayiliyor millet. Bak canim simdi o oyle degil ciler dolusur hemen :) nerden mi biliyorum, lise zamanlari ben de boyleydim biraz. Malum ergenlik de var serde.bu durumu asmak icin ozguvenli olmak lazim. Ozguven problemi kolay kolay asilamiyor bazen. Profesyonel destek gerekli olabiliyor.
Aynen, yorumumla kastım bu gibi çirkef ve zehirli insanlar içindi. Yani asıl agresif olanlara.Ama paragraf hanimim bahsettigi bana hakaret eden insan, sizin bahsettiginiz hosgoruden anlayacak bir mahluk degil. Zehir sacan bir insan. Burada yazdiklarimdan fazlasi da mevcut.
ben genel olarak normal insanlara karşı tavırdan bahsettim.Ben ne demek istediginizi cok iyi anliyorum. Zaten konunun en basinda belirttim, bir cok iyi insanla da karsilastim. Onlara hic sinirlarini göstermek zorunda kalmadim, zaten bildiler. Ama paragraf hanimim bahsettigi bana hakaret eden insan, sizin bahsettiginiz hosgoruden anlayacak bir mahluk degil. Zehir sacan bir insan. Burada yazdiklarimdan fazlasi da mevcut.
yani tam olarak ne yaşadığınızı ve ortamı bilmiyorum. dediğim gibi ben "normal" insanlardan bahsediyorum.Ben kötü insanlarin kendileri istemedikleri sürece iyilesmeyeceklerjni düsünüyorum. Bu yuzden sizin bahsettiginiz bu yuzume gulup arkamdan psikopat demelerine raziyim, hatta istiyorum. Saygi herkese, sevgi bazilarinadir ya bana saygi da gostermiyor bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?