- 1 Mart 2014
- 467
- 977
- 303
E yani.Ayrı birim olmasa da sistem içinde uzlaştırma seçeneği var bu tip davalar için. Ama en gelişmiş ülkede bile elinizde delil, şahit vs yokken bir yere varamazsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yani.Ayrı birim olmasa da sistem içinde uzlaştırma seçeneği var bu tip davalar için. Ama en gelişmiş ülkede bile elinizde delil, şahit vs yokken bir yere varamazsınız.
Uzatmanın anlamı mi var ya ? Almazsın en fazla da çevrene onermezsin olur biter. Polis ne diyecek hakaret etti desen şahit var mı ? Sen bile duymamissin.Hanımlar merhaba, semtimizde kırtasiye olan bir dükkan var,60lı yaşlarında bi bey işletiyor,dükkanın önüne de satmak için birkaç kasa kiraz koymuş ,elime bir kiraz aldım,tam 1 kilo isteyecektim ki ,saygısız,suratsız bir şekilde kiraz dokunulmaz,dokunmayın dedi,ben de ilk kez mi kiraz görüyorum,tamam git gibi bir hareket yaptı, bu nasıl uslup dedim,önce bi insanlık öğrenin dedim..tam anlamadığım çirkin birşeyler söyledi,ben de terbiyesiz ,nursuz insansın gibi konuştum..birkaç adım uzaklaştım,yan dükkandaki esnaflar ,adam zaten bi tuhaf dediler..geriye baktım adam halen arkamdan söyleniyordu, fotoğrafladım,canım çok sıkıldı ..polise gitmeyi düşünüyorum,nasıl bir süreç bekler beni..
Bayan değil kadınEn azından ifadesi alınırsa,bundan sonra çekinir,hele ki bi bayana böyle davranılamayacağını öğrenir belki