Sebep açıklar mıydınız?

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Bir kız arkadaşım var sürekli her türlü derdini dinler çözüm bulmaya çalışırım. İşte olsam dışarda olsam ne zaman arasa kötüyüm dese açarım iyi hissetmesini sağlamaya çalışırım.
Ama ben aradığımda (çok dertli bir insan değilim zaten genelde) geçiştirdiğini düşünmeye başladım. Yani şöyle ki:
Kocam arıyor ablam arıyor diye şak diye telefonu kapatır suratıma kapatır gibi aniden. Ben sana dönecem der ve asla dönmez. Bu sıklıkla yaşandı ve açıkçası bazen müsait olduğu halde açmadığını falan düşünüyorum. En son geçen hafta konuşurken biraz işlerim var dedi ne işin var ki dedim çamaşırları ascam benim çok işim oluyor falan dedi ben seni arayacam dedi aramayacaksın biliyorum dedim gene aramadı tabi.
Ve ben açıkçası kendi sıkılınca kafasını rahatlatmak için istediği gibi beni aradığını ama bana kıymet vermediğini düşünüyorum. Ben de artık hiç arayıp sormuyorum bu sefer de beni aramadın hiç falan diye mesaj attı bir sıkıntın var mı dedim yok dedi. Sen çok mu yoğunsun hiç mesaj da atmıyorsun dedi ben de aynı eskisi gibi yoğunum dedim. Sonradan da hiç görüşmedim.
Buluştuğumuzda da zaten maddiyatçı biri değilim hep hesabını öderim asla elini cebine attırmam çalışmıyor çünkü. Bir gün buluştuk ve bana hesabı ödemeyeceksin bugün ben de 200 tl den fazla para var dedi ben de olsun sana lazım olur çalışmıyorsun dedim. Ben öderim dedim yok asla olmaz dedi. Kasaya gittik sonra ben tabi ben ödücem diye ısrar kıyamet yine. Sonra kasada hesapları ayrı ayrı ödücez dedi ayrı ayrı alın. Bir zoruma gitti. Yani ben anlam veremedim. Ayıp gibi geldi bana. Onca zaman ödüyorum gene öderim ama kırıcı değil mi?
Siz olsanız yaptıkların tuhaf ve kırıcı diye yüzüne söyler miydiniz? Yoksa bu şekilde aramayarak sormayarak devam mı ederdiniz?
Güncelleme :Israrla aramaya başladı. Sen soğuk musun falan da dedi. Biraz önce de aradı açmadım. Yüzüne karşı beni kullanıyorsun nasıl diyecem bilmiyorum veya arkadaşlığımıza devam edemicem diye. Kendimi çok vicdansız hissedicem böyle dan diye söylersem. Açmamaya devam mı etsem sıkılır mı bir süre sonra

Son düzenleme:
En iyisi iletişimi kesmek. Sessizce. O ulaşmaya çalışıncada geçiştirin . Anlasın szi.
Bu şekilde devam etmeliyim değil mi zatem komuşsam bu şekilde davranıyorsun hoşuma gitmiyor deseö ne diyecek ki yok yanlış anladın yok öyle değil sıkıyor ama bir süre sonra

Bence böyle devam edip , mesafenizi koyun. Böyle tipler kinussaniz bile hem anlamaz hem de degmez
Kendimi kötü hissettim yani artık. Çocuk değiliz neticede ve çamaşır asmak ne kadar aciliyet içerebilir ki. Tek kat giysisi var da hemen kurutup giymesi gerekmiyor neticede boş saçma sapan geldi bana

Bir gün buluştuk ve bana hesabı ödemeyeceksin bugün ben de 200 tl den fazla para var dedi ben de olsun sana lazım olur çalışmıyorsun dedim. Ben öderim dedim yok asla olmaz dedi. Kasaya gittik sonra ben tabi ben ödücem diye ısrar kıyamet yine. Sonra kasada hesapları ayrı ayrı ödücez dedi ayrı ayrı alın.
Bazi insanlar comert degildir. Calissaydi dahi odemezdi. Eee yardimsever degil, comert degil, konusurken keyif de almiyorsun. Neden arkadas kalasin ki, bir sey soylemeden bitsin.

Bazi insanlar comert degildir. Calissaydi dahi odemezdi. Eee yardimsever degil, comert degil, konusurken keyif de almiyorsun. Neden arkadas kalasin ki, bir sey soylemeden bitsin.
Mesela bu tarz insanlar şunu düiünnez dimi bu kız ne var ne yoksa ödedi hep bende bugün para var bugün ben de onunkini ödeyeyim ki bundan sonra yüzüm olsun hesabımı ödetirken diye

Kendimi kötü hissettim yani artık. Çocuk değiliz neticede ve çamaşır asmak ne kadar aciliyet içerebilir ki. Tek kat giysisi var da hemen kurutup giymesi gerekmiyor neticede boş saçma sapan geldi bana
Bende de vardi iki tane böyle tipten ve cikardim gitti hayatimdan. Muhattap olma ve istediklerini onlara vermeyince zaten kendiliginden gider o.

Ben çünkü mahçup hissederim kendimi onun yerinde olsam sürekli birine yük oluyorum diye düşünürüm. Ve mesela o gün 15 20 tl lik benim hesabımı da ödeseydi bakış açım çok farklı olurdu eline para geçse ödüyor diye kat be kat hiç zorlanmadan öderdim onun hesabını ama bana sadece uyanık gibi geldi

Af edersiniz ama kullanıyor resmen !!
Mesafe koyun biraz yerini bilsin
Bana da çok keyfine göre davranıyor gibi geliyor aynen. Hatta kocam geldi kapatmam lazım der şak kapatır ben de sordum kocan gelse de konuşabilirsin diye kocamla aram bozuk bu aralar o gelince uyuma taklidi yapıyorum dedi saçma sapan. Saat 5 6 mesela akşamüstü. 5 6 da insan mı uyur

Mesela bu tarz insanlar şunu düiünnez dimi bu kız ne var ne yoksa ödedi hep bende bugün para var bugün ben de onunkini ödeyeyim ki bundan sonra yüzüm olsun hesabımı ödetirken diye

Seni maddi/manevi kullanan insandan uzak dur. Adamina gore deger ver. Boylece yipranmazsin. :KK19:

Ben de yeni yeni akillaniyorum. :cool::KK53:

Bana da çok keyfine göre davranıyor gibi geliyor aynen. Hatta kocam geldi kapatmam lazım der şak kapatır ben de sordum kocan gelse de konuşabilirsin diye kocamla aram bozuk bu aralar o gelince uyuma taklidi yapıyorum dedi saçma sapan. Saat 5 6 mesela akşamüstü. 5 6 da insan mı uyur

Aa.. dengesiz mi nedir ?
Bu sizin ruh sağlığınızı da bozar !
Çağrı falan atarsa sizde aramayın uzak durun

Back
X