Sebep?

Ailenin evi mi eşinin evş mi ona karar ver senin için n boşansanda fazla bişey degişmeyecek sonucta. Kendıne akademık bı hedef koyabılırsın ekonomik ozgurlugunu saglayabılecegın

valla sizin durum aşağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık misali...

Eşini sevmen için tek bir sebep bile yok mu? Şiddet, aşağılama, hakaret, parasızlık var mı?
Kv yanından ayrılma şansı da mı yok?
Madem akrabalar bu konuda aileler konuşamaz mı?
Bu halinde yaşında ben boşanmanı istemem kardeşim.

Aileniz boşanmanıza karşı olduğu sürece arkanızda durmuş olmuyorlar. Sevmiyorsunuz, sevildiğinizi de hissetmiyorsunuz, bu durum hem sizin hem eşiniz için çok ağır, eşinizle konuşmayı deneseniz, sevildiğinizi hissetmediğinizi belirtseniz, belki sizi seviyor ama bunu size gösteremiyor ve siz de bu yüzden onu sevemiyor olabilirsiniz, eğer iletişim kurulabilecek biriyse eşinizi karşınıza alın açık açık konuşun, onu sevmediğinizi belirtmeyin ama.

Iki evde de mutsuz oldugunuzu soylemissiniz , en mutsuz oldugunuz yerden vazgeçin. Calissaniz olmaz mi ?

Kayınvalidenizin evinden ayrı bir eve çıkamaz mısınız? 21 yaşında kayınvalide, kayınpeder ile yaşamak başlı başına bir mutsuzluk sebebi zaten.

Kendi eviniz, kendi düzeniniz olunca eşinizle diyaloğunuzda yakınlığınız da artabilir, görücü usulü evlenip kendi halinize kalma durumunuz bile olmamıştır.

Ayrılık fikrinden önce eşinizle konuşmayı deneyin, beklediğiniz ilgiyi alakayı göremiyorsunuz muhtemelen. Hiç sevmiyor olsanız evlenmezdiniz sonuçta değil mi?

Aileniz boşanmanıza karşıysa nasıl arkanızda oluyor? Arkanızda olan aile siz 19 yaşındayken görücü gelen akrabaya, hem de kaynana yanına sığıntı gibi vermezdi zaten sizi. Bu hayattan kurtulmanın tek yolu çalışıp ayaklarınız üzerinde durmanız. Çocuğunuz yoksa da asla düşünmeyin.

Kv birlikte oturmandan kaynaklı olabiliemi bu durum sonuçta eşinle baş başa cilve bile yapamiyosundur
Kimse sizin hayatınıza karışamaz ne aile ne es ne dost kimse sonuçta o kapı kapanınca herşeyi sen yasiyosun ama boşanmak kolay birşey değil iyi düşünmek gerek sonunda pişman olmamak için

Eşim dövmez aşağılamaz allah şükür maddi durumuzuda var. Ama en başta beraber anlaştık ve bir daha ayrı ev yok diyr anlaştık bundan dolayı özellikle kv keisnlikle izin vermiyor. O kadar pişmanım ki. Ailem ile ko uşmuyorlar küsler annemler gelmediler bayadır. Oturup konuşulcak cinsten insan değiller sürekli laf sokma peşindeler. Ayrı ev ile ilgili. Hemen kavga bağırış çağırış

Bazen onu o kadar çok seviyorum ki ve sevdiğini hissediyorum. Ama bazen, hatta çoğu zman hissedemiyorum. Onsuzken de çok mutlu sayılmam aslında. Bilmiyorum evlendiğim günden beri böyle oluyorum kimse için üzülmeye fedekarlık yapmaya değmiyor gerçekten. Kv yi görseniz o kadar çok baskıcı biriki anlatamam size. Çok fazla baskıcı vr bağırışla kendini hasta yapmayla hemen dediğini yaptırıyor

Çok beter bir durum gerçekten. Boşansan ailenin baskısı daha da artacak. Daha çok sıkı olacaksın.. Bende 18de evlendim 2,5yıldır evliyim. Eşimi önceden de tanıdığım için bazı şeyleri atlattık. Bence tek ilacın zaman. Evliliğe alışma sürecindesiniz, biz de düzene rayına oturtalı daha 6ay filan oldu. He bende kv ile oturuyorum. En büyük sorunum o. Akraba değiliz aksine çok ters kültürleriz. Eşim bana anlayış gösterir ben ona anlayış gösteririm ama ailesi ile bu mümkün olmuyor.
Siz de evinizi ayırsanız, eşinizle başbaşa olduğunuzda, yemeği başbaşa yediğinizde, sarılıp televizyon izleyebilir durumda olduğunuzda ilişkiniz canlanır diye düşünüyorum

Yaşınız küçük evlenmişsiniz.Ömür boyu beraber oturacağız diye anlaşma mı olurmuş hem.Kim ve neye karşılık böyle bir şart koydu size.Hayatınızı hep mi başkalarının istediği şekilde yaşayacaksınız.İstemediğiniz birşeyi kim ne derse desin kabul edip yapmayacaksınız.Öncesinde İsteyerek kabul ettiyseniz bile vazgeçme hakkınız olan bir konu bu.Hayatınızın yönetimini kendi elinize alabilmeniz için,önce kendinizi geliştirmeli,güvenmelisiniz.Siz kendinize güvenerek ,şunun şöyle olmasını istiyorum diyebildiğiniz zaman,kayınvalidenin ne yaptığının,nasıl yaptığının önemi kalmaz zaten görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…