applecim pıhtılaşma paremetreleride önemli yani..love canım gen ve kromozom testi aynı pıhtılaşma parametrelerine baktırmayı unutma. doktora pıhtılaşma parametreleri dersen o hepsini ister.özellikle tiroid hormonuna baktırmayı unutma. güzel haberlerini bekliyorum.
tayse sen şimdi iltihap dedin benim kafam karıştı
dönem dönem çok iltihap oldu bende şimdi kurtuldum
ya benim de sendeki durum olabilirmi acaba
ben ilk evlendigimde günlerde oldu havuzdan mantar kaptım artı çok kötü koku olmuştu özellikle ilişki sonrası olan bi kokuydu ben vajinal tablet kullandım geçtine zamandır tedavidesin bilmiyorum ama sebepsizsen dene bi derim
ben iltihap geçirdiğimi bile bilmiyorum ama yeni evliyken karda bi güzel kaydım ben hani derler ya yeni, evli kadın üşütmesin diye ondanmı oldu bilmiyorum dok bile hayret etti bana yoğun aitihaplar kanalları tıkıto gerçi benim tıkalı falan değildi açık tı rhim filminde birazda kısmet zamanı gelince hepsı oluyo diye düşünüyorum ama sizleri öyle iyi anlıyorum ki sabır sabır sabır
özlemcim olacagını bi bilsem inan bu kadar üzülmüycemlove canim 20 ay bana hep her an hamile kalabilecegini cagristiriyor inan bana buna emin yaziyorum sebepsiz infertelite ya yirmili aylarda hamile kaliyor ya da tup bebeksiz hic kalmiyor. ama ben 20-26 ay arasi cok cok ornek okudum kkda, benim de 22.yada gelmisti bebegim, ah ah kaybetmeseydim simdi kollarimdaydi( ama kkdaki hanimlarin cogu dogurdu veya dogurmak uzure cok enterasan sebepsiz infertelite hamile kalanlar nerdeyse hic dusuk yasamiyor inan tek ornek kkda kendimi gordum, tabii dogal hamile kalanlardan bahsediyorum bir de kimyasal gebelik yasayanlari saymiyorum, kimyasal gebelik zaten sperm ya da yumurta kalitesinde sorun olanlarda goruluyor genelde ve aslinda doktorum o sinifin sebepsiz infertelite denmemesi gerektigini soyluyor.
özlemcim topic açılmış ücretsiz tüp bebek diye orda okudum 34 yaş sınırı falan varmış bide hiç denenmemiş ilaçlar kullanılacakmış, kobay olarak kullanılacak diye yazılmış gerçi kendi sitesine girdim hiç böyle bi duyuru okumadım
özlemcim insanları deney kullanacaklar aman zaten saglıgımız gidiyo
millet hormonlu gıdalardan korkarken biz zaten hormonun alasını alıyoruz
bide denenmemiş ilaçlar ürkütüyo insanı
allah hepimizin yardımcısı olsun
benim yaş 27 canım zaten şartlarınada uymuyomuşum
canım valla sen bana çok umut veriyosun inşallah rabbim hepimize versin...love zaten ben senden dogal yoldan cok umutluyum hic morelini bozma bu yaz sonu gelmeden dogal hamile kalicaksin Insallah. yasin daha cok uygun sabredebildigin kadar sabret dogal hamile kalmak gbsi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?