canım inşallah bebegine kavuşursun sende...
kızlar size tavsiyem tek bir sperm tahliline asla güvenmeyin tesleri ayrı yerlerde yaptırın
canım inşallah bebegine kavuşursun sende...
kızlar size tavsiyem tek bir sperm tahliline asla güvenmeyin tesleri ayrı yerlerde yaptırın
ozlem bizde yumurtalar çok güzel gelişti ve döllendi ama doktor hep 2. gün transferinde ısrar etti. rahimde daha hızlı geliştiklerini söyledi. sonra doktorumuzu ve merkezi değiştirdik bu merkezde (memorial) ise çok nadir vakalarda 2 yada 3. gün tran. yapıyorlar. hayırlısı. kalp sesi için 29 martta gidicez doktorumuz yurt dışında daha erken gidebilirdik ama farklı doktora gitmek istemiyorum.
oyle mi diyosun canm yaa bize hersey normal dediler.bilmem kafam karisti simdi.ins hepmizin dilekleri gerceklsirr..
burda fransada doktorum sebepsiz infertelitede erkek faktoru hep dislaniyor oysaki her yil erkegin sperm testi cok iyi olsa bile iyi yerlerde tekrarlanmali demisti. bizde oyle yapmistik ikinci yilda morfoloji daha dusuk cikti ama hala normal degerlerdeydi. bir yili gectiyse ve sadece bir kez yapildiysa tekrarlatmakta fayda var gb geliyor bana, doktoruna bir hatirlat istersen bazen unutuyorlar bile kime ne yapmislardi.
Slm, bizede sebebsiz inferfilite dendi.3 aşılama yapıldı maalesef negatif.Dr umuz morfolojinizde düşüklük var %3 e kesinlikle tüp bebek uygulanır falan demedi.Aşılamalarımız tutmayınca tüp bebek dedi bize.Nedensiz diye geçen sorunumuzun aslında tamamen morfoloji düşüklüğünden kaynaklandığını maalesef dr umdan değil bu siteden öğreniyorum.Dr um para kazanmak amaçlı onca hormonu vücuduma yükleyip parasını alıp sizdede sorun morfoloji ilaç alın şunları uygulayın diye 1 şey demedi.Harcadın parayamı yanarsın,psikoljinin bozulmasınamı yoksa boşuna vücudunun hormonla yüklenmesinemi...
İstanbul gibi bir şehirde özel dr da 3 negatif aşılama uygulaması geçirmişken morfoloji sorunumuzun olduğunu kendi dr umdan değil bu sitedeki dr lar dan ve aynı test sonucuna sahip arkadaşlardan öğrenmem tuhaf dimi...
canım %3 deger kötü degilmiş zaten normali %4 aşılama yapılmayacak deger degiil yani canını sakın sıkma hatta normal yolla dahi olabilirmişSlm, bizede sebebsiz inferfilite dendi.3 aşılama yapıldı maalesef negatif.Dr umuz morfolojinizde düşüklük var %3 e kesinlikle tüp bebek uygulanır falan demedi.Aşılamalarımız tutmayınca tüp bebek dedi bize.Nedensiz diye geçen sorunumuzun aslında tamamen morfoloji düşüklüğünden kaynaklandığını maalesef dr umdan değil bu siteden öğreniyorum.Dr um para kazanmak amaçlı onca hormonu vücuduma yükleyip parasını alıp sizdede sorun morfoloji ilaç alın şunları uygulayın diye 1 şey demedi.Harcadın parayamı yanarsın,psikoljinin bozulmasınamı yoksa boşuna vücudunun hormonla yüklenmesinemi...
ıstanbul gibi bir şehirde özel dr da 3 negatif aşılama uygulaması geçirmişken morfoloji sorunumuzun olduğunu kendi dr umdan değil bu sitedeki dr lar dan ve aynı test sonucuna sahip arkadaşlardan öğrenmem tuhaf dimi...
Slm, bizede sebebsiz inferfilite dendi.3 aşılama yapıldı maalesef negatif.Dr umuz morfolojinizde düşüklük var %3 e kesinlikle tüp bebek uygulanır falan demedi.Aşılamalarımız tutmayınca tüp bebek dedi bize.Nedensiz diye geçen sorunumuzun aslında tamamen morfoloji düşüklüğünden kaynaklandığını maalesef dr umdan değil bu siteden öğreniyorum.Dr um para kazanmak amaçlı onca hormonu vücuduma yükleyip parasını alıp sizdede sorun morfoloji ilaç alın şunları uygulayın diye 1 şey demedi.Harcadın parayamı yanarsın,psikoljinin bozulmasınamı yoksa boşuna vücudunun hormonla yüklenmesinemi...
İstanbul gibi bir şehirde özel dr da 3 negatif aşılama uygulaması geçirmişken morfoloji sorunumuzun olduğunu kendi dr umdan değil bu sitedeki dr lar dan ve aynı test sonucuna sahip arkadaşlardan öğrenmem tuhaf dimi...
canim farklilik neler de var, cunku sperm testleri asla ayni cikmaz, sayi ve hareketlilik degisken olabilir cok normal. morfoloji degismez diyen doktorlar varmis burda okumustum oysaki benim doktorum "kesinlikle degisir" demisti ama ayni zamanda bu degiskliklerin buyuk cogunlugu yapan yerle ilgili demisti, ama sinirda cikan testlerde onemliymis degisiklik, burda kruger yapilmiyor baska bir sistemle. dusunun yuz sperm seciyorlar tek tek inceleniyor sonra orana gore carpi yontemiyle bir sonuca variyorlar. oysaki secilen yuz sperm belki de kotu ama kalanlar cok daha iyi.canım %3 deger kötü degilmiş zaten normali %4 aşılama yapılmayacak deger degiil yani canını sakın sıkma hatta normal yolla dahi olabilirmiş
kızlar eşim 2 test sonucuyla ürologa gitti biliyosunuz ikinci testimizde morfoloji %4 ve bunun çok normal oldugunu söylemiş diger kötü olan test sonucunu çelişkili bulmuş
özlemcim bence 1 sene kesinlikle beklememek lazım sperm testi için.şuan elimde 5 sperm tahlili var hepsi farklı inan ve bu 5 tahlili 15 ay içerisinde yaptırdık genelde iyi hastanelerde yaptırdı onun için testleri tekrarlayın
özlemcim sayıda ve hareket hep degişik testlerdekruger yontemiyle yuzde 4 alt sinir kabul ediliyor, o yuzden asilama deniyorlar diye okuyorum yuzde 3'e, tup bebek ne de olsa kolay bir surec degil ve illa pozitif sonuclanmiyor. boyle dusunmeye calis, yapmasalrdi asilama keske deneseydim derdin belki de. ama haklisin senin durumun sebepsiz infertelite degil hafif sperm kaynakli yaa kusura bakma doktor gb yaziyoruz ama yasadiklarimizdan dolayi, kendi doktorlarimiz dedikleri ya da burda okuduklarimiz en iyisini doktorun bilir, belki bir aciklamasi vardir mutlaka acikca sor bence.
canim farklilik neler de var, cunku sperm testleri asla ayni cikmaz, sayi ve hareketlilik degisken olabilir cok normal. morfoloji degismez diyen doktorlar varmis burda okumustum oysaki benim doktorum "kesinlikle degisir" demisti ama ayni zamanda bu degiskliklerin buyuk cogunlugu yapan yerle ilgili demisti, ama sinirda cikan testlerde onemliymis degisiklik, burda kruger yapilmiyor baska bir sistemle. dusunun yuz sperm seciyorlar tek tek inceleniyor sonra orana gore carpi yontemiyle bir sonuca variyorlar. oysaki secilen yuz sperm belki de kotu ama kalanlar cok daha iyi.
ama kendi yasadigimdan lovea cok katiliyorum bir yildan fazla bekleyen herkes birkac sperm testiyle denenmeli ozellikle sebepsiz infertelitenin altinda genelde sperm sorunu ciktigini cok okudum.
canım evet farklı morfolojinin %60 ve %70 olan test who kriterlerine göre digerleride kruger kriterine görelove canim yaptirdigin sperm testlerinde kullanilan yontemlerin farkli oldugu anlasiliyor yuzde altmis morfolojiyle yuzde 4 morfoloji ayni sistemde cikmaz. testlerin ustunde kullanilan yontem yaziyor mu?
bu tum yorumlari degistirir mesala turkiyede kruger genelde kullanilir yuzde 4 alt sinirdir bizim burda yapilan adini unuttum yuzde 50 morfoloji krugerdeki yuzde 4'e tekabul eder. turkiyede de her turlu yontemle bakilabiliyor.
son olarak yuzde dort krugerde alt sinirdir ve normal kabul edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?