:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kızlar bugün transferimin 11. günü az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı çok net. yarın test günüm acaba hamilemiyim??
canım inşallah hamilesindirkızlar bugün transferimin 11. günü az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı çok net. yarın test günüm acaba hamilemiyim??
işte haber bukızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm kan testi yaptırdık 549.7 çıktı inanamıyorum. darısı başınıza
love27 canım allah sanada nasip etsin. idrar testi yapana kadar çok umutsuzdum. evet doktor ikiz olma ihtimali çok yüksek. hadi kızlar peşimden tek tek gelin.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm kan testi yaptırdık 549.7 çıktı inanamıyorum. darısı başınıza
negüzel bebegine kavuşmuşsun sonundamerhaba sebepsiz infertilde tüp bebk şansa daha yüksek çünkü her şey yolunda olmasına ragmen olmuyo bende öyleyim 8 yıl sonra ilk tüp bebek denememde hamile kaldım bebeğim doğdu bide banada 6 yıl boyunca sebep yok herşey normal dediler gitigim mrkezdeki dok sana laparoskopi yapıcam dedi aslında rahim filminde herşey normal çıkmıştı ve laproskopi sonunda taaaaa fallop tüplerinin başındakı spermi kanala atan hraketliolan tüycüklerin yoğun iltihaptan birbirine yapışmış 6 yıl kimsede anlamamış gerçi anlamak için laparoskopi olmam lazımmış neyse dok ben açtım senden umtyluyum 6 ay bekleyelim dedi ama yinede olmadı 3 kez aşılama yapıldı banada saçma geliyo aşılama paraya yazık 3 aşılama bi tüp bebek parası ediyo zaten san ataviyem iyi bi merkeze git ALLAH yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?