Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

kızlar bugün transferimin 11. günü az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı çok net. yarın test günüm acaba hamilemiyim??

kızlar bugün transferimin 11. günü az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı çok net. yarın test günüm acaba hamilemiyim??
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tabiiki hamilesin cok kutlarim Allah tamamina erdirsin acayip sevindim. belirti neler oldu????
a.s.

canım inşallah hamilesindir
11 gününmüş bugün keşke kan testi yaptırsaydın kesin çıkardı ozaman
applecim bazen ilaçlar vs etkisiyle idrar testleri yanıltıcı olabiliyor
sen hiç idrar testi falan yapıp kafanı karıştırma yarın direk git kanda bakılsın
heyecanla sonucunu bekliyorum canım....

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm kan testi yaptırdık 549.7 çıktı inanamıyorum. darısı başınıza

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm kan testi yaptırdık 549.7 çıktı inanamıyorum. darısı başınıza
işte haber bu
canım nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam
allah sag salim kucagına almayı nasip etsin
darısı bizlerin başına inşallah
deger biraz yüksek gibi nasıl?ikiz ihtimali var mı?
ah canım ya şimdi nasıl rahatladın için huzurla doldu degilmi..mutlulugun daimi olsun canım benim

love27 canım allah sanada nasip etsin. idrar testi yapana kadar çok umutsuzdum. evet doktor ikiz olma ihtimali çok yüksek. hadi kızlar peşimden tek tek gelin.

love27 canım allah sanada nasip etsin. idrar testi yapana kadar çok umutsuzdum. evet doktor ikiz olma ihtimali çok yüksek. hadi kızlar peşimden tek tek gelin.

canım çok mutlu oldum.kendim olmuş gibi sevindim ve umutlandım..allah tamamına erdirsin.

cok belirgin demenden hamile olduguna emindim yukarda halayimi bile cekmistim hihoyyyt
cok cok sevindim ikiz gb duruyor ay Insallah cok saglikli bir kiz bir erkektir 38. haftada saglikla dogurursun her sey harika olur
hadi kizlar apple ayagini surdu siraya girelim Insallah.
Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin bize amin.

Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum

alaren inşallah canım allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

applecim kimse ugramaz oldu buraya ben arada bakıyorum ama kimse gelmiyo
sen nasılsın doktora gittin mi?

kızlar ben izine gidiyorum pazartesi yaptırmadıgım testleri yaptırayım diyorum

gen analiziyle kromozom testi aynı test mi?bide başka öncelikli yaptırmam gereken testler ne var

izin 10 gün 2 günü yolda geçiyorum çok kısa zamanım var

bide çok iyi bir doktor varmış ona muayne oluyum diyorum adet olmadan önce gitsem sorun olmaz demi

love canım bende iyiyim doktora 29 martta gidicez hem kese hemde kalp sesi için. ben sürekli topiğe bakıyorum ama kimseyle karşılaşamadım.

love canım gen ve kromozom testi aynı pıhtılaşma parametrelerine baktırmayı unutma. doktora pıhtılaşma parametreleri dersen o hepsini ister.özellikle tiroid hormonuna baktırmayı unutma. güzel haberlerini bekliyorum.

merhaba sebepsiz infertilde tüp bebk şansa daha yüksek çünkü her şey yolunda olmasına ragmen olmuyo bende öyleyim 8 yıl sonra ilk tüp bebek denememde hamile kaldım bebeğim doğdu bide banada 6 yıl boyunca sebep yok herşey normal dediler gitigim mrkezdeki dok sana laparoskopi yapıcam dedi aslında rahim filminde herşey normal çıkmıştı ve laproskopi sonunda taaaaa fallop tüplerinin başındakı spermi kanala atan hraketliolan tüycüklerin yoğun iltihaptan birbirine yapışmış 6 yıl kimsede anlamamış gerçi anlamak için laparoskopi olmam lazımmış neyse dok ben açtım senden umtyluyum 6 ay bekleyelim dedi ama yinede olmadı 3 kez aşılama yapıldı banada saçma geliyo aşılama paraya yazık 3 aşılama bi tüp bebek parası ediyo zaten san ataviyem iyi bi merkeze git ALLAH yardımcın olsun

negüzel bebegine kavuşmuşsun sonunda
sebepsizlerin mutlaka yaptırması gerekiyo ozaman laparoskobiyi

tayse sen şimdi iltihap dedin benim kafam karıştı
dönem dönem çok iltihap oldu bende şimdi kurtuldum
ya benim de sendeki durum olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…