Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

love27 canım beklemedeyim bir hafta kaldı teste. noluurrrrrrrr dua et canımmm
canım dua etmezmiyim hiç inşallah tutmuştur da burda hepbirlikte seviniriz
kasık agrısı falan varmı?
sıcak banyoda yapılmıyo transferden sonra degilmi?

canım kasık ağrım yeni yeni olmaya başladı bugün 6. gün.evet transferden sonra ılık duş şeklinde banyo yapabiliyosun.

canım kasık ağrım yeni yeni olmaya başladı bugün 6. gün.evet transferden sonra ılık duş şeklinde banyo yapabiliyosun.
kasık agrısı iyiye işaret aman agrısın
sen kendini hiç yorma canım bol bol dinlen
buarada meryem suresini okumanı tavsiye ederim gerçekten önemli bi sure

apple cok heyacanli olmalisin, Insallah mujdeyi vericeksin, simdi hamileyim diye 9 ay sonrada dogumdan saglikla geldik diye; nazar boncugu koyacaktim yanlis sekil oldu.

özlem canım inşallah zaman hiç geçmiyor. inşallah ben hamile kalırım ardımdan tek tek hepiniz gelirsiniz.

applecim geciecek sakin kendini stres yapma rahimde kasilmalar olmamasi icin stresi yenmen sart. bunu dusun, bak cok stresli oldugumda geceleri bir suru mum yakip salonda tv izlerim cok iyi gelir bana dene derim. bir de sirt masaji cok rahatlatiyor esin yapabilir belki.
bol su ic ve dua et, Rabbim hayirlisini nasip edicek Insallah.

kizlar bir sorum var sizlere; tup bebekte baskilama ignelerini kullandiniz, regle oldunuz regleden kac gun sonra yumurtalariniz toplandi, hani ovulasyonum normalde 14. gundur benim bu ignelerle kac gun one cekiliyor. tabii herkeste vucudun verdigi tepki degisir ama genelde sizlerde nasil oldu merak ettim. normalde kacinci gun ovualasyonunuz olur ve sizde yumurtalariniz ne zaman toplandi, kacinci gunde?
yaa mayista olicak benim nisan sonu baslanicak simdi ogrendim esimin abisi mayista gelmek istiyor tatile be gun icin, iyi hos da, uc cocuk var onlarda baska yerde bile kalsalar biliyorum bes gunun uc dort gununde cocuklari bize getirirler, bes dakka rahat vermezler off ya sansa bak bendeki!!! hadi diyelim tranferden once gelsinler ama ya hasta olurlarsa grip falan kaparsam, amann amannnnnnn

canım ben sana tedavisi yeni bitmiş biri olarak cvp vereyim benim uzun protokoldü. adetin21. günü lucrin ile yumurtalar baskılandı 10 gün sonra regli oldum lucrini yarıya düşürdü gonal-f ve menegon la devam ettim ve reglimin 12. günü ovitrelle çatlatma iğnemi oldum (normalde de yumurtlama günlerim adetin 12-15'i arasındadır). 36 saat sonra yumurtalar toplandı. önceki denemelerimde kısa protokoldü onlardada 12-13. günler yumurtalar olgunlaşmıştı. umarım yardımcı oldum merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.

applecım teste 2-3 gün kaldı sanırım inşallah burda bize güzel haberler verceksin canım dualarım seninle

kızlar bu kromozom analizi ve bagışıklıkla ilgili olan testler için özel bi gün yok degilmi yani adetin şu günü bu günü degil heralde sıradan bir günde yaptırsak oluyo degil mi?

applecim cok tesekkur ederim, sonucunu merak ettim cunku iki gundur girmemissin Insallah mujdeyle gelirsin, Allah yuzunu guldursun Insallah.

love canim bildigim kadariyla belirli gunleri yok. ama yinede yapilcak yerden duymak lazim bunu. cunku bagisiklik testi nedir hala anlamis degilim.

bende 3 senelik evliyim ve gebelik olusmadi yurt disinda yasiyorum burda uzman bi jinekologum var hic korunmadik biz ve hicbir problemimiz yok deniliyor rahim filmi ve sperm analizi yapildi bir problem yok her an hamile kalinabilir deniliyo fakat olmuyo 2 kez asilama oldu ikiside negatif sonuclandi yumurlama cok iyi spermler iyi kanallar acik ama olmuyo icimdeki bebek ozlemi bile gitti diyebilirim turkiyedede doktora gittim sebepsiz dedi artik 3 yil oldu sizce su durumda ben ne yapabilirim tup bebek yapmak istiyorum ama doktorum cok fazla ustune dusmuyo gencsiniz olur diyo okuyorum 10 yil olmayanlar var tup bebektedemi sansi az sebepsizlerin ne yapmam lazim test falan bilenleriniz varsa yardimci olurmusunuz bana darisi tum isteyenlerin basinaa:1hug:

selvicim benim doktoruma gore hormon sperm ve tuplerle ilgili testlerden baska bir sey yaptirmaya gerek yok bana iki yil bekle dedi hamile kaldim ama kaybettim simdi yine bekle demedi asilama yapti olmadi simdi de tup bebek diyor. ben senin yerinde olsam tup bebege gecerdim hangi ulkedesin ben fransadayim burda devlet yuzdeyuz karsiliyor da tup bebegi. ben artik bekleyemedigim icin tupe geciyorum ama sabrinla ilgili yasim uygun dersen bir yil daha beklenebilir. ben bu yil otuz bir olucam bir gun anne olursam ve ikinci bebegi de istersem gec bile kaldim. gerci birini saglikla aldik da kardesi dusunuyorum:))) komik ama olmuyor die bizim de hayal kurma hakkimiz yok degil ya.
bir bagisiklik testinden bahsediyorlar turkiyede burdaki doktorum adini bile gecirmedi. yalniz sana tavsiyem iyi bir yerde sperm testini tekrarla.

özlemcim bende bilmiyorum bu bagışıklık testlerinin ne oldugunu o yüzden hep soruyorum

Arkadaşlar, biraz önce tedaviye başladığımız merkezi aradım.Tek embriyo uyuglaması konusunda görüştük."Cumartesi yumurtası toplanan hastanın bugün transferi oldu ve tek embriyo konud, bakanlıktan ilgili yazı elimize ulaştı çünkü" dedi.Çomşaşırdım.Geçiş süreci olacak vs. yokmuş.Biz tedavi için hazirandan marta çekme sebebi bu uygulamanın çıkacağı yönünde aldığımız duyumlardı ama şans işte gene takıldık yasaya ve bugün bir protesto kampanyası yapılıyor.Ben de gerekli yerlere mail attım.Lütfen sizler de sesinizi duyurun.Tepkiler işe yarayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…