Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

bir aksilik olmazsa evet.
sana teselli vermiyorum cok inanarak su aylarda sansinin cok olduguna inaniyorum yalniz gercekten stresten uzak dur spora yazil ya da ev tasi, ben evde tadilat sirasinda hamile kalmistim aklindan cikiyor ve hopp hamilesin onlarca ornegi var sitede, su test fasillarini yaptir ve konudan uzaklas zaten testlerin iyi cikinca da rahatlarsin. sebepsiz infertelitede stres bence yuzde yuz olmama nedeni.

inşallah canım benim hepimizin olur..
evleneli 5 sene oldu kaç yer gezdim bi bilsen il il geziyoruz eşimin mesleginden artık bıktım taşınmakdan
buarada sıgarayıda bıraktım eşimde bıraktı içerken hep vicdan azabı çekiyodum acaba bundan mı olmuyo diye artık içmiycem ama stres yapıyo deliriyorum

ayyy kızlar ben de hiç umutlu değilim, 28 ay oldu...kimseyi üzmek istemem ama bana da 20 ayların başında kesin artık olur gibi geliyodu yani içimden inanıyodum buna ama olmadı tabi... ilk defa bu ay artık çok ümitsizim...ilk defa çalışmıyoruz bile...ne tuhaf geldi biliyo musunuz bunca zamandan sonra, çocuk düşünmediğimiz zamanlardaki gibi tıpkı.6 yıla yaklaştı evliliğimiz, kendimiz korunuyoduk ilaçsız; demek olsa olurmuş hiç mi kaçmazmış.... ümidimi tüp bebeğe bağladım ama inanın ondan da çok ümitlenemiyorum, tel embriyo olayı beni mahfetti.sanki her 3-5 aydabir 10 binlira verecek paramız var bizim.....Artık Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını versi inşallah....

catdog öyle deme neolur olcak de ne sorunları olanlar var onların bile oluyo bizim de olcak allahın izniyle
ben de senin gibi 3 sene korundum ilaçsız dogal yollarla okadar pişmanım ki anlatamam şimdi yeni evli kimi tanısam korunmayın diyorum hamile kalmak mucize gibi gelmeye başladı artık ilişkiden sonra yatmak bile eziyet oldu bana bi gün olucak ama rüyalarımdaki bebegim gelcek sen de öyle de olcak
tüp bebek yasası beni de çok üzüyo inşallah degiştirirler

kızlar yine dağılmışsınız. 3 yıldır nerdeyse her günüm doktorda geçti. olumsuz yumurta takipleri, aşılamalar, tüp bebek denemeleri. her defasında bu bir sınav geçicem umuduyla yaşadım. son tedavimden de umutlu değildim o dönemde iş yerinde o kadar çok olumsuz olaylarla karşılaştım ki imkansız diyordum. ama rabbim vakti zamanı geldiği için gönderdi meleğimi. sizinde melekleriniz gelecek biraz sabırlı olun. bırakmayın kendinizi.
love sen hele yedin bitirdin kendini lütfen rahatla biraz. tüp bebekte en şanslı grup biziz arkadaşlar.

ben de apple katiliyorum. applecim nasilsiniz? kalp atisina gittiniz mi erken mi?
hep guzel dusun ve lutfen huzurlu ol, Allah kollarina almayi da nasip edicek sen sadece buna inan

kızlar ben bugün doktora gittim burda çok iyi bir doktor
gene bi sorun yok ama beni rahatlattı tüp bebekte en başarılı olan grup bizmişiz
tek embriyo yasası çıkmadan önce %70 civarıymış hamile kalmamız
tıpda açıklanmayan neden spermin dölleyebilme yetennegi ve yumurtanın kalınlıgı gibi bişeyler dedi
tek ebiriyo yasasınında kalkacagını söyledi
ayrıca gen analizi pıhtılaşma testlerini yaptırmama gerek olmadıgını söyledi
benden böyle şekerler şimdi biraz rahatladım çünkü tecrübesine güvendigim bi doktora gittim

opuyorumnanaktan doktora bu opucukler bana da morel oldu bana iki embro konucak ben yuzde kirklik sansa bile raziyim zemuszemus
doktorun seni rahatlattigina sevindim cunku gercekten tup bebek bile denememis birine o testlerin yapildigini hic duymamistim seni de hafiften ikna etmeye calistik kaydirigubbakcemile5
doktor kesildik burda mubarel oku oku her seyi ogrendik kaydirigubbakcemile3
Insallah hemen gelir bebisin.
sebepsiz infertelitede doktorunun demek istedigi yumurtanin kabugu diyeyim kabaca kalin diye ya da spermin dollenmesinde problem olmasi bu da ancak tup bebekte anlasiliyor eger oyleyse mikroyla asiyorlar bu sorunu ama bu cok cok cok dusuk bir oran dedi doktorum yuzde iki gb bir risk. dollenme olmamasi. bana kalsik yapilcak mesala Insallah bu degildir derdim. apple sana mikro mu yapildi klasik mi?

kızlar ben perşembe iğnelere başladım.bugün 3.günüm..tek embriyo konulacak.umarım herşey yolunda gider.

merhaba arkadaslar ben de varim.sebepsiz infertilite maalesef..2 sene oldu.nisan gibi tup bebek olacak galiba..

love canım özlemi dediği gibi antatmaya çalıştık sana ama üp nafile. benim ilk 2 denememde klasik tüp bebek denemesi yapıldı ve ikisinde de 2. gün transferi oldum. son tedavimde IMSI ile mikroenjeksiyon ve 5. gün tr.

gorkemlicim hayirli olsun tedavin Insallah mujdeyi alirsin.yenicherry ben de nisan sonu baslayacagim uzun protokol olucak.
applecim ama ilk iki tedavinde de dollenme olmus yani sizdeki neden dolenememk degilmis, Insallah bizde de olmaz cunku benimde klasik olucak ikinci ya da ucuncu gun transferi dedi doktorum oysaki ben besinci gun cok istiyordum( illa hayir farketmiyor diyor oysaki her yer bas bas bagiriyor besinci gun daha iyi diye. ama ne yapcan mecbur kabul ettim(
kalp atislarini duymaya ne zaman gideceksin bir de tek mi ikiz mi belli oldu mu? yaa unuttum kusura bakma. hic stres yapma bizim icinde keyfini cikar, nazarlardan korusun Rabbim seni.

görkemli canım inşallah güzel haberi verirsin bize sakın karamsar olma nedensizler de şans en yüksekmiş canım dualarım seninle

kızlar benim moralim çok bozuldu
eşim cuma günü sperm testi yaptırdı sperm sayısı iyi ama morfoloji %2, ileri hareket hiç görülmedi
şoktayım ben daha önceki 3 testimiz çok iyiydi morfoloji %60 larda ve ileri hareket %30 du
teste inanamadık bugün tekrar test verdi bu kez tüp bebek merkezinde ögleden sonra sonuç alcaz
bunca zaman nedensiz diye bekledim o kadar ilaç vs boşamıydı
umarım test sonucu hatalıdır

merhaba arkadaslar ben de varim.sebepsiz infertilite maalesef..2 sene oldu.nisan gibi tup bebek olacak galiba..
canım inşallah bebegine kavuşursun sende...

kızlar size tavsiyem tek bir sperm tahliline asla güvenmeyin tesleri ayrı yerlerde yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…