inşallah canım benim hepimizin olur..bir aksilik olmazsa evet.
sana teselli vermiyorum cok inanarak su aylarda sansinin cok olduguna inaniyorum yalniz gercekten stresten uzak dur spora yazil ya da ev tasi, ben evde tadilat sirasinda hamile kalmistim aklindan cikiyor ve hopp hamilesin onlarca ornegi var sitede, su test fasillarini yaptir ve konudan uzaklas zaten testlerin iyi cikinca da rahatlarsin. sebepsiz infertelitede stres bence yuzde yuz olmama nedeni.
catdog öyle deme neolur olcak de ne sorunları olanlar var onların bile oluyo bizim de olcak allahın izniyleayyy kızlar ben de hiç umutlu değilim, 28 ay oldu...kimseyi üzmek istemem ama bana da 20 ayların başında kesin artık olur gibi geliyodu yani içimden inanıyodum buna ama olmadı tabi... ilk defa bu ay artık çok ümitsizim...ilk defa çalışmıyoruz bile...ne tuhaf geldi biliyo musunuz bunca zamandan sonra, çocuk düşünmediğimiz zamanlardaki gibi tıpkı.6 yıla yaklaştı evliliğimiz, kendimiz korunuyoduk ilaçsız; demek olsa olurmuş hiç mi kaçmazmış....ümidimi tüp bebeğe bağladım ama inanın ondan da çok ümitlenemiyorum, tel embriyo olayı beni mahfetti.sanki her 3-5 aydabir 10 binlira verecek paramız var bizim.....Artık Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını versi inşallah....
hoşgeldin canım sizindemi nedensiz infertilitemerhaba arkadaslar bende varım
nezamandır olmuyo? inşallah en yakın zamanda hepimizin melekleri gelir canımevet benımde sebepsızzzz
kızlar ben bugün doktora gittim burda çok iyi bir doktor
gene bi sorun yok ama beni rahatlattı tüp bebekte en başarılı olan grup bizmişiz
tek embriyo yasası çıkmadan önce %70 civarıymış hamile kalmamız
tıpda açıklanmayan neden spermin dölleyebilme yetennegi ve yumurtanın kalınlıgı gibi bişeyler dedi
tek ebiriyo yasasınında kalkacagını söyledi
ayrıca gen analizi pıhtılaşma testlerini yaptırmama gerek olmadıgını söyledi
benden böyle şekerler şimdi biraz rahatladım çünkü tecrübesine güvendigim bi doktora gittim
canım inşallah bebegine kavuşursun sende...merhaba arkadaslar ben de varim.sebepsiz infertilite maalesef..2 sene oldu.nisan gibi tup bebek olacak galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?