Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

ay canım demek ikiz negüzel hep içimden ikiz olacagı geçmişti çok sevindim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin aman kendine iyi bak besinlerine dikkat et darısı bizim başımıza inşallah

canım ben izinde kendimle alakalı bi test yaptırmadım doktora gittim gerek yok dedi,eşim tekrar test yaptırdı sonuç kötü çıktı sonra inanamadık tekrar test yaptırdık birazdaha iyiydi ama buarada bol iltihabımız çıktı doktor bu iltihapla gebelik oluşmaz dedi,eşimin degerlerini dahi düşürmüş bizde bunun çaresine baktık..benden böyle canım ama sana çooook sevindim

ya kızlar görkemli ne yaptı acaba onun sonucu çok merak ettim

applecim ikizler demek oh Masallah bir kiz bir oglan olsun Insallah darisi da basimiza:))
lovecim iltihap gecince kendinden gelir belki de bebisin, Insallah.
bende regle olmadim once hamilemiyim diye heyacan yaptim ama nerdeee testte zortu yedim yine:)) tam tup bebek oncesi nasil sevindim bir an ama sans mi var neyse halimize sukur en azindan tup bebekte umudum artacak basta cok korkuyordum simdi ikiz olsun bir kiz bir oglan olsun diye dua ediyorum. benden haberler boyle regle olunca doktorum on gun sonra gelsin demis, reglenin 21.gunu uzun protokol baslanicak Insallah yolunda giderse her sey.

Herkese Merhaba,

Basligi gorunce bir kac sayfanizi okudum.

Apple 23, cok tebrik ederim, ben de hep ikizlerim olsun isterim. Saglikla ve mutlulukla bebeklerine kavusmani dilerim.

Ozlem80, umarim basarili bir tedavi gecirirsiniz. Profil Ingilterede yasadiginizi gosteriyor, oradaki tedaviyi devlet oduyor mu, bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

Biz, 9 kez mikro denedik. Sperm sayisinda ve hareketliliginde sorunumuz var. Bir kez kisa ikiz gebelik, bir bos gebelik bir de kimyasal gebelik gecirdim, son zamanlarda yapilanlar da hep basarisiz oldu. Baslangicta bize de sebepsiz infertilite teshisi konulmustu ama ben bir seylerin bulunamadigi kanaatindeyim. Hep bir sebebi olmali diye dusunuyorum. Sonra TR'de yaptirdigim bazi testlerde pihtilasma sorunum oldugu ortaya cikti ona karsi onlemler almis olmamiza ragmen hala basarisiziz.
Bu tedavi sureci oyle bir sey ki, her basariz denemeden sonra "Tamam bu son artik deyip arkasindan toparlanip, bir kez daha"...

Herkese bol sanslar ve ikiz bebekler diliyorum.opuyorumnanaktan

kızlar benim pazar günü yumurta toplama,çarşambada transfer oldu.12 nisan test günüm.beni merak etmişiniz sağolun.fakat bu süreçte girmemeye çalıştım.ama bugün çok sıkıldım yatmaktan ve girmeye karar verdim.aslında sıkıntılı başladı süreç.çünkü sadece 3 yumurta toplanabildi.onunda 2si döllendi.malum yasa gereği bir tane kondu.umutlu olmaya çalışıyorum.dualarınızı bekliyorum.

görkemli dualarım seninle canım inşallah bize güzel haberler verir ve bize umut olursun canım.....

görkemli sonuç belli olmadımı canım hadi güzel haberi ver bize

görkemli canım moralini yüksek tut. test günü yaklaştıkça insan daha çok strese giriyor biliyorum. inşallah hayırlı haberini alıcaz hepbirlikte sevineceğiz.

yarın test yaptırcam kızlar.sizlerin beni düşünmesi gerçekten moral oluyor.sağolun.dua edin bana.evet iyiyim takmıyorum desemde gün yaklaştıkça stres gerçekten artıyormuş.sürekli midem bulanıyor psikolojik olarak.hayırlısı artık .

kızlar ben dün dayanamayıp test yaptırdım.10.günümdü.değerim 22 çıktı.doktrumun hemşiresi kesin bişey söylemiyor.yarınki sonucum belirleyici olacakmış.o sebeple hamişim diyemiyorum.duanıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var.

gorkelicim 22 cikmasi normal tek embroda boyle az cikiyor, yarin Insallah katlanmis olucak sen morelini yuksek tut, regle gecmeden tek embroda deger hep cok dusuktur o yuzden 12.gun en az diorlar, kalbini ferah tut ayrica unutma bazi kadinlarda hcg dusuk oluyor hep, ben oyleydim yakin arkadasim oyleydi, uzme kendini simdiden tebrikler yarin da halayimizi senin icin rahatken cekicez Insallah.

tatım sağol inanılmaz moral oldu bana bu yazdıkların.çünkü başka arkadaşlara bakıyorum 10.gün değerleri baya bi yüksek.benim diyorum ya kimyasal yada iğnelerin etkisinden böyle.vallahi değerim gerçekten katlanırsa halay çekmekten baya bir yorulcam yarın.:)) ama olsun değer bence senin gibi arkidişlerle.

gorkemlicim gercekten laf olsun diye yazmadim, betahcg az az baslayip sonra birden artis gosteriyor bazi kadinlarda ben dogal yoldan hamile kalinca, reglem 4 gun gecince bile 196ydu sonucum, dusun 10.gunde ancak seninki kadardi demek belki de daha az. ve bebegim 12.haftaya kadar dayandi yani kaybedisimin betahcgyle hicbir alakasi yoktu, baska bir arkadasim hala hamile Masallah cok da sglikli onunda 12. gunki degeri kirkkusurdu yani onuncu gunde seninki gbydi, tek ebmroda artik herkes az degerlerden bahsedicek zaten, eskiden ikiz cok oluyordu.
saglam dur sakin morel bozma bol su ic, Insallah yarin katlanmis olucak degerin. Allah saglicakla kucagina aldigini da gostersin Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…