Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

görkemli canım gözün aydın diyorum şimdiden inşallah degerin katlanacak dahada sevincez,sen hiç üzme kendini sonuçta hamile olmasaydın 0 çıkmazmıydı,hem 10. gün degerin bu ,11.günden sonra yaptırın diyolar genelde..

özlemcim sen ve ben kaldık ,sıra sende canım sonrada ben inşallah....

Insallah love canim, hyairlisiyla hepimiz anne olalim.

özlem ve love canım çok istiyorum hepimiz burdan artık hamiş olarak konuşalım.apple başlangıç yaptı,hayırlısı ve sizlerin duasıyla ben ,sonrada siz ve isteyen diğer sebepsiz arkadaşlarımız.

görkemli boşuna stres yapıyorsun bak gör 22-44-88 böyle yükselecek. tek embriyoda bu değer normal özleminde dediği gibi.

kızlar olmadı.aslında kk ya bir süre girmeyecektim ama sizlere de sonucumu bildirmek istedim.çünkü benim durumumu en iyi sizler anlarsınız.sebepsiz olmanın acısı yetmiyormuş gibi bir de böyle olumsuz sonuçlarla karşılaşmak gerçekten insanı yıkıyor.sebebi olmayan bir şeyin gördüğünüz gibi sonucuda olmuyor.bilsemki sorunumuzun çözümü çinde oraya bile gitmeyi göze alır insan ama böyle hiçbişey yokken olmaması ve elin kolun bağlı olması kahrediyor.her seferinde hadi bir daha deneyelim demeye insanın ruhen gücü kalmıyor.tabi sizler benim gibi karamsar olmayın.herkesin kısmeti başka baharda.benimde birgün olacak buna gönülden inanıyorum ama vakit şimdi değilmiş demekten başka birşey gelmiyor elimden.

canim ben de negatif sonucu alinca senin gb olurum, seni daha tup bebek denemeden anladigimi dusunuyorum. ama bebegimi kaybettigimden beri her regle olusumda, demekki olsa sagliksiz olacakti, cok sukur olmadi demeye basladim. biraz dolayli bir dusunce bicimi benimkisi belki de ama hepimiz icin tek dilegim kucagimiza alacagimiz bir hamilelik yasamak bir de kavusup kaybetme acisini yasamamak.
arada da olsa ugra lutfen. seni en iyi bizler anlariz, paylasmaliyiz, o kadar zor gunlerki bir de icimize atarsak hic cekilmez.
sebepsizin cok guzel bir yani var, her an dogal hamile kalabilirsin hatta bu ay bile. bak bunu asla unutma iyiki sebepsiz inan bana eninde sonunda dogal gebelik olusuyor.

görkemli neolur üzülme canım birgün hepimiz anne olucaz buna yürekten inanıyorum
sen bir kez hamile kalabilmişsin eminim bir kez daha başaracaksın bunu
sakın umudunu kaybetme canım

görkemli canım o kadar çok negatif sonuçla yüzleştim ki seni inan çok iyi anlıyorum. bu sınavı eminim başaracaksın. allah yardımcın olsun.

kızlar nerelerdesiniz? sayfamıza sürekli bakıyorum kimse yazmamış merak ettim. love canım nerelerdesin? özlemcim tedavin nasıl gidiyor? inşallah herşey yolundadır.

applecim ben de bakıyorum arada hiç giren yok artık..benden aynı canım bekliyorum..sen nasılsın?bebişler nasıl?hamilelik nasıl gidiyo
özlem tedaviye başladı mı benim haberim yok

canim daha baslamadin yarin doktor randevum var bakalim baslaticak mi evet derse bu hafta baslayacak Insallah.
ama oncesinde bir suru ayrintili viginal enfeksiyon testleri istemisti, ufak bir bakteri cikmis. 6 gunluk antibiyptik gerekirmis diye okudum internetten belki erteler belki de baslar. yarin haber veririm.
sizler nasilsiniz? kimse buraya girmiyor diye yazmiyorum yoksa hergun tup bebek bolumundeyim:))

özlemcim inşallah güzel haberlerini alırız
ben de buaralar çok karıştım aslında eşimin test sonuçlarını bi kaç doktora yazdım kimi eşten kaynaklanıyor gebe kalamama kimi de normal diyor ben anlamadım hangisi dogru hala nedensizmiyim onuda bilmiyorum kızlar doktorlar bile çelişiyo gerçekten kime inanacagımı şaşırdım

lovecim sperm o kadar degiskenki ne olursa olsun yapilan testlerde de aslinda yuz sperm tesaduf alinip bakiliyor ve geri kalan icin teoride bir hesap yapiliyor. ama egerki sperm sayiniz hareket ve morfolojiniz alt sinira yakinsa dahi hamile kalma sansimiz hep var. ama bazi doktorlar eger sebepsizse "bence bu yuzden yani sperm yuzunden zaman aliyor hamilelik" diye dusunuyor. bence buna cok takilma egerki asilamaya ya da tup bebege yakinda geciceksen. cunku sbepsiz de olsa sperm de olsa tedaviler ayni.
bir de ben bazi teknik makaleler okumustum orda aslinda sebepsiz infertelitenin sperm kaynakli oldugunun dusunuldugu yaziyordu. spermi tip o kadar az biliyorki sebepsiz infertelitede spermin bilmedigimiz yanlarindan kaynaklandigina olan inanc cok fazla diyordu.
bir ara senin gb kafami bu konuda cok karistirmistim ama madem asilama tup vs baslanacak dedim kendime, ne onemi var. sende oyle dusunmeye calis. cunku sonucta asilamaya ve tupe yeticek sperm degerlerimiz var.

özlemcim bişeylerin yolunda gitmedigi kesin gerçekten sebepsiz olsaydık hepimiz çoktan hamile kalmıştık.benim üzerime okadar çok kişi hamile kalıp dogurduki bende hala bişey yok demek ki bi yerlerde bi sorun var ama ne bilmiyoruz

kızlar yeniden sizleri gördüğüme sevindim:) benimde hamilelik bulantılarla devam ediyor son 4 hafta çok zor geçti. love canım umudunu yitirme vakti gelince birşekilde bebeğin sana gelecektir. özlemcim inşallah güzel haberlerini duyarız.

tatlim sebepsiz turkcede oyle deniyor ama dogrusu "aciklanamayan infertelite" yani neden var ama tip henuz aciklayamiyor. ayrica unutma ben dogal hamile kalmistim.
neyse kisacasi bizde nedeni tip trafindan henuz bilinemeyen inferetelite o yuzden de daha cok spermden supheleniyorlar. neyse bence bununla kafani bulandirma oyle ya da boyle evet ya cok zor hamile kaiyoruz ya da dogal kalamiyoruz tup bebek vs gerek oluyor. her turlu ne yazikki bize en zor is yani sabretmek dusuyor(
kizlar ilk ignemi olacagim bugun, Allah yolumu acik etsin.
applecim bulanti en iyi isarettir bebeginin iyi olduguna keske bir daha hamile kalirsam bende bulanti sorunu yasasam da tedirgenligim olmasa:)

özlemcim hayırlı olsun canım.dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…