Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

arkadaşlar merhaba bende 2. deneme başlıyorum ilk denemem uzun protokoldü tedavinin başından sonucu öğrenene kadar 53 gün geçmişti sonuçta pozitfti ama maalesef 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. benim sizlere sormak istediğim aranızda kısa protokol yaptıran varmı varsa kaç gün sürdü sonucu almanız cvplarsanız sevinirim.

özlemcim hayırlı olur inşallah igneler ne kullanıyosun?orada da burdaki gibi tek embriyo yasası var mı?

görkemli nasılsın canım?

özlemcim hayırlı olur inşallah igneler ne kullanıyosun?orada da burdaki gibi tek embriyo yasası var mı?

görkemli nasılsın canım?

sagol canim. decapeptyl, lucrin yerine. pregoran di galiba daha basladim yumurta gelisitiriciye de adini yanls yazmis olabilirim. burda 3e kadar izin var. bana iki embro dedi doktorlarim.
sensiz hayat kisa protokelde adetle baslaniyor artik yumurtalar ne zaman hazir olursa, sanirim 14. gun dollenme olmus oluyor genelde. ama ben hic denemedim bile daha iyi anlatsin ama rezerv sorunun yoksa kisayi tercih etmiyor doktorlar.

hadi canım güzel haberleri ver bize ama bana tüm süreçleri de anlat bende düşünüyorum artık tüp bebegi..özlemcim senin tüp bebek degilmi bana doktor nedensiz infertiliteye mikroenjeksiyon daha uygun demişti

hadi canım güzel haberleri ver bize ama bana tüm süreçleri de anlat bende düşünüyorum artık tüp bebegi..özlemcim senin tüp bebek degilmi bana doktor nedensiz infertiliteye mikroenjeksiyon daha uygun demişti

anladigim kadariyla turkiyede mikroyu fransada ise klasik tup bebegi daha cok tavsiye ediyorlar. acikcasi bana klasik olan daha dogal geliyor en azindan spermlerden guclu olan biri kendi dolluyor. senin doktorun daha iyi demesi hakli olabilir cunku biz aciklanamayan infertelitede nedenlerden biri de spermle yumurta birlesse bile yani yan yana gelse bile dolleyemiyor sperm. bu da ancak tup bebek yaparken klasik denerlerse anlasilabiliyor. gecen de konustuk ya bizim durumumuzda spermden suphelniyorlar diye iste nedenlerden biri de tam da bu. bazen de kadinin yumurta zarinin cok kalin olmasindan sperm dolleyemiyor. iste bu iki nedeni direk atlamak icin turkiye mikroyu direk tercih ediyor, fransadaki doktorlar ise az da olsa mikro da anamoli riski oldugu icin once klasik denemeyi tercih ediyor.
umarim anlatabildim biraz uzun acikladim da:))
burda neye gore biz hastalar karar vermeliyiz dersen doktorum bana karar sansi vermedi direk klasik tup bebek dedi ben de acik da olsa daha dogal buldugum icin israrsiz kabul ettim.

ayrica lovecim bencede tupe gec asilama yerine. daha ilk ignemi oldum ama kendini iyi motive edersen abratilcak bir sey degil tup bebek sureci. gerci dur sonda diyecegimi basta diyorum ama ben sana tecrubelerimi aktririm:))

arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler.çok şey öğrendim sizlerden.bazan okuduklarımla umutlandım bazan hüzünlendim ve hep dua ettim.hepimiz için.insan hiç tanımadığı insanların acısını yüreğinde hissedebilirmiş.ben de 7 yıldır bekliyorum.her ay bir umut diye.bizde de görünürde birşey yok.ama çocuk da yok.birkaç tahlil,belki histeroskopiden sonra tüp bebeğe başlıycaz inşallah.dua edin lütfen.

pusula seni çok iyi anlıyoruz hepimiz bu yollardan geçiyoruz.inşallah çok yıpranmadan bebeğine kavuşursun.

teşekkür ederim apple.sen zaten bana umut olanlardan birisin.ikizlere hamilesin diye biliyorum.allah inşallah kolaylıkla tamamına erdirir.yavrularını kucağına almayı da nasip eder.ben de bircok tedavi macerasından sonra son iki yılda 4 negatif aşılama yaşadım.yıpratıcıydı evet.insan çok ümitleniyor.hayal kırıklığı da o kadar büyük oluyor.şimdi tüp bebek için hazırlamaya çalışıyorum kendimi.olucak birgün inşallah.

selam kizlar bugun besinci ignemi olacagim bes alti gune regle olurum sanirim. asil o zaman baslayacak onemli gunler. hala ignemi kendim olamiyorum batiramam gb geliyor( hemsire yapiyor:)) daha igneyle basa cikamadim giristigim islere bakin:))
genelde iyiyim arada aklima bir suru soru geliyor, illa 3.gun tranferi yapiyor merkezim keske besinci gun yapsa daha iyi diyorum mesala!!! yani arada dalgalanip duruluyorum:))

pusula tatlım allah sanada ikiz nasip etsin inşallah. allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

özlemcim vakti gelmişse sende biliyorsun ki 3. gün 5. gün transferi bahane. yazdıklarından ne kadar heyecanlı olduğunu inan hissediyorum. allah bu heyecanını ömür boyu yaşatsın.

apple canım inşallah birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur.ağzından bal damlıyor.sen de dularımdasın.biliyorum hamile kalmakla bitmiyor.maceranın boyutu değişiyor ta ki kucağına alana kadar.ama o mutluluğa değer herşey.inşallah tüm bu anları ve sonrasını mutlulukla yaşarsın.

pusulacım umarım en yakın zamanda bebegine kavuşursun canım 7 yıl dile kolay,allah kimseyi evlatsız bırakmasın

özlemcim adetten önce ignelere başlanılması yumurtalar dengesiz büyümesin diyemi başlanıyodu?

love canım teşekkür ederim hepimiz kavuşuruz inşallah.7 yıl değil de geç evlendim yaşım geçiyor diye son zamanlarda tedirginim.bir de sebepsiz olduğu halde aşılamayla bile sonuç alamamak yorucu.artık tüp bebek zaten.çok direndim ama artık kabul etmekten başka çare kalmadı.

canım valla benimde 5 sene oldu nerdeyse evleneli,3 yıl korundum nebilirdim olmaayacagını
sen kaç kez aşılama yaptırdın?

canım evlenince insan istediğinde hemen bebek sahibi olabileceğini sanıyor.hayatını da ona göre planlıyor.hiçbirimiz böyle olacağını bilmiyorduk.ben 4 kere aşılama yaptırdım.hepsi negatif.inan aşılamadaki bekleme,7 yıl her ay beklemekten daha çok yoruyor insanı.yani ben de öyle oldu.son 2sini ocak ve şubatta yaptırdım.şimdi tüp bebekteki iğneleri,bekleme süresini düşündükçe içim fenalaşıyor.sen neler yaptın.tüp denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…