Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

applecim sagol canim genelde inanilmaz pozitifim bazen de tedaviye basladigimi dahi unutuyorum ama morelimi bazi anlarda cok bozdugum da oluyor. gelip geciyor neyseki negatiflik hemen. ben de bebek isinin kesinlikle kaderde belirlendigi gun olacagina inananlardanim, Allah yardimcimiz olsun.
sen neler yapiyorsun?
lovecim evet hem yumurtalar ayni oranlarda gelissin diye hem de regleden sonra erken catlama olmasin diye biliyorum. su an hormonlarimi baskiliyorlar sonra da fsh hormonu verilcek sanirim. yalniz anlamadigim yumurta gelistirici yani fsh hormonu verilirken de bu baskilama ignelerine niye devam ediliyor? bazi doktorlar etmiyor bu igneye devam bazilari ediyor orasini iste ben de anlamadim.
pusulacim cok iyi anliyoruz icinde bulundugun durumu biliyorsun elden gelen tek sey dua etmek, denemek sonrasinda da asilama ve tup bebek denemeleri. hepsini sirasiyla asmak iyi bir yandan. sonra niye asilama yapmadim demezsin. ben de iki kez denedim asilama ama benim doktorum sebepsiz infertelitede asilamayi onermiyor ise yaramadigini dusunuyor bir ara esimin spermlerinden suphelenince asilama denedi, benim doktorumun gorusu asilama hafif sperm sorunlarinda cok yararli.

özlem çok haklısın.şimdi tüpe giderken içim rahat.yapılcak herşeyi yaptım.gerisi allahın takdiri.bize son aşılamadan sonra sebepsiz teşhisi kondu ve artık tüp bebek dendi.hayırlısı artık.canım inşallah sen de bu tedavinle bebeğine kavuşursun.allah her aşamada yardımcın olsun

sagol canim, amin. tup bebek asamasini daha zor sanirdim gerci daha bes gun oldu ama su ana kadar diyebilcegim her gun igneni oluyorsun sadece sabirla. igneler acitmiyor acidigi zaman bile miniminnacik bir aci ben igneden cok cok cok korkarim ben bile boyle diyorsam hic acimiyor demektir:))
ama sabir onemli morelini yuksek tutmakta. bir de fazla yorulmaya gelmiyor bu ignelerle.
hic korkmayin kizlar yapilmayacak is degil, guclu durursaniz bence kolay bir tedaviymis.

pusulacım ben daha tüp bebek denemedim 1 kez aşılama ve bi çok defa ilaçla yumurta takibi yapıldı

özlemcim bütün doktorların yöntemleri farklı sen güven doktoruna biliyosun güven çok önemli olumlu düşün olumlu olsun canım

özlem heyacanlımısın valla ben aşılama yaptırırken bile çok heyecanlıydım

canım ben aşılamalarda göbekten iğneleri eşime yaptırmıştım.kesinlikle ağrı yok biliyorum.ama bende de iğne fobisi var.her iğnede allaha şeker hastası olup hergün insülin vurulmak zorunda kalmadığım için şükrettim.ama herşey bir işe başlamakta.başladıktan sonra allah yardım ediyor.inşallah hamilelik haberinle sevineceğimiz günler yakındır.

canım inşallah bebeğin sana sürpriz yapar.

canım inşallah bebeğin sana sürpriz yapar.
canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebegimize,her ay içimde bir umut acaba bu ay olcak mı diye ama bazende bunca zaman olmadı tedavisiz mi olcak diyo,gene de içim de bi umut bekliyorum

sen laparoskobi yaptırdın mı?eşinin degerleri nasıl?

canım amin.o umut hiç bitmiyor ki.her ay yeniden ve yeniden.ama canım 2 yıl iyi bir süre.1 aşılamayla bırakma.en son ne zaman yaptırdın bilmiyorum ama devam et.bunu umudunu yıkmak için söylemiyorum.bizim gibi sebepsizleri çok oyalıyorlar onun için söylüyorum.umutla tedavine devam et.senin için ben hala umutvarım.ben 15 güne kadar (regl olursam:teselli:)tüp yaptıracağım merkeze gidip neler yapılabileceğini konuşucam.belki histeroskopi.canım şimdiye kadar ben de ve eşimde hiçbir sorun gözükmedi çok şükür.ama burada öğrendiğim bazı testler var.onları sorucam.bakalım doktorun yaklaşımını ben de merak ediyorum.

iyi akşamlar kader arkadaşlarım bende sebepsiz infertilim 3 yıllık evliyim 3 aşılama yaptırdım malesef negatifle sonuçlandı sonunda bütün korkumu yenerek ilk tüp bebek denememe başladım iğnelerimde bugün 2.günüm ama çok bel ve kasık ağrım var yumoşlar mı büyüyo ondan mı bilmiyorum sizlerde böye ağrı yaşadınızmı bilmiyorum normalmi acaba yarın dr arıcam bel ağrım çok inş.hakkımızda hayırlısı bakalım tek embriyoyla şansımız ne kadar olucak dr um umutlu konuştu ama bilmiyorum rabbim dualarımızı kabul eder inş.hepinize bol şanslar arkadaşlar

canım geçmiş olsun,tedavin hayırlı olsun.ben birkaç ay içinde başlıycağım için ağrıları bilmiyorum.ama oluyor diye okumuştum.biliyorsun teke üçe bakmıyor bu işler.vakti saati gelmiştir inşallah.

canım inşallah bebegine kavuşursun benim anladıgım kadarıyla sebepsizlerde aşılama pek işe yaramıyo senin tüp bebek mi mikroenjeksiyon mu?

özlemcim sen neyaptın canım?

canim yedinci ignemi oldum, cuma regle gunum agrilarim var sanki gecikme olmadan vaktinde gelicek sanirim. sonra yumurta gelistirmeye baslayacagiz. ilginc sekilde cabuk geciyor sanki gunler gecmez sanmistim. ama hala sigara cok iciyorum biraz ona morelim bozuk( regle olunca kesmeli ya da en fazla iki uc icmeliyim( alttan alta stres var demekki cunku azaltamadim bile. idare ediyoruz iste:))

özlem ben de sigarayı bırakamayanlardanım.olmadı şimdiye kadar.tüp bebek öncesi bırakabilirim diye ümidediyorum.biliyorsundur ama hatırlatmak isterim.nikotin oranı düşük sigaralar var.ben önce hayatta içemem dedim ama insan alışıyor.nikotin oranı 0.1mg.benim önceden içtiğim 0.8 idi.tabii ki sigara zararlı onu tartışmıyorum bile. benim gibi bırakamıyorsan belki yardımcı olur diye düşündüm.ancak en güzeli bırakmak.allah yardımcın olsun.

hic aklima gelmemisti pusula cok sagol soyledigin iyi oldu cunku hic birakicak gb durmuyorum tup bebege birakma o zaman hic birakilmiyor(

peppecura sana diger forma yazdim sakin ama sakin tedavini birakma doktoruma sordum hayir cok tehlilekili yumurtalrini almak zorundayiz dedi de kaynana. zaten oyle de icinde onca yumurtayi birakamaz doktor simdi.

kızlar yoksa bize etkileyen sıgaramı bende içiyorum 15 yaşından beri, biara 15-20 gün içmedim şimdi 3 tane içiyorum günde, yoksa bizi sigaramı etkilyor kızlar ya

kızlar nikotin oranı düşük dediginiz sigara mentollü olan sıgara mı?

kızlar ben de 14 yıldır içiyorum.neler denedim.her denemem bana kilo olarak döndü.en son baktım bırakamıyorum alternatif olarak bunu buldum.1 paket içiyordum yine 1 paket içiyorum.ama 1/8 oranında.birkaç markanın var diye biliyorum.benim ki kent, slim,gri renkli olan.özlem sen yurtdışındasın canım.eşim bana duty free'den getirdiğinin nikotini 0.2 idi.alırsan dikkat et.love,ben de düşünmüyor değilim.o kadar sebep arıyoruz sebep sigara olabilir mi.o kadar etkiler mi acaba.ben de bırakabilirsem tüp öncesi bırakıyım istiyorum yoksa o streste çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…