sagol canim, amin. tup bebek asamasini daha zor sanirdim gerci daha bes gun oldu ama su ana kadar diyebilcegim her gun igneni oluyorsun sadece sabirla. igneler acitmiyor acidigi zaman bile miniminnacik bir aci ben igneden cok cok cok korkarim ben bile boyle diyorsam hic acimiyor demektir:))
ama sabir onemli morelini yuksek tutmakta. bir de fazla yorulmaya gelmiyor bu ignelerle.
hic korkmayin kizlar yapilmayacak is degil, guclu durursaniz bence kolay bir tedaviymis.
pusulacım ben daha tüp bebek denemedim 1 kez aşılama ve bi çok defa ilaçla yumurta takibi yapıldı
özlemcim bütün doktorların yöntemleri farklı sen güven doktoruna biliyosun güven çok önemli olumlu düşün olumlu olsun canım
canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebegimize,her ay içimde bir umut acaba bu ay olcak mı diye ama bazende bunca zaman olmadı tedavisiz mi olcak diyo,gene de içim de bi umut bekliyorumcanım inşallah bebeğin sana sürpriz yapar.
canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebegimize,her ay içimde bir umut acaba bu ay olcak mı diye ama bazende bunca zaman olmadı tedavisiz mi olcak diyo,gene de içim de bi umut bekliyorum
sen laparoskobi yaptırdın mı?eşinin degerleri nasıl?
iyi akşamlar kader arkadaşlarım bende sebepsiz infertilim 3 yıllık evliyim 3 aşılama yaptırdım malesef negatifle sonuçlandı sonunda bütün korkumu yenerek ilk tüp bebek denememe başladım iğnelerimde bugün 2.günüm ama çok bel ve kasık ağrım var yumoşlar mı büyüyo ondan mı bilmiyorum sizlerde böye ağrı yaşadınızmı bilmiyorum normalmi acaba yarın dr arıcam bel ağrım çok inş.hakkımızda hayırlısı bakalım tek embriyoyla şansımız ne kadar olucak dr um umutlu konuştu ama bilmiyorum rabbim dualarımızı kabul eder inş.hepinize bol şanslar arkadaşlar
canım inşallah bebegine kavuşursun benim anladıgım kadarıyla sebepsizlerde aşılama pek işe yaramıyo senin tüp bebek mi mikroenjeksiyon mu?iyi akşamlar kader arkadaşlarım bende sebepsiz infertilim 3 yıllık evliyim 3 aşılama yaptırdım malesef negatifle sonuçlandı sonunda bütün korkumu yenerek ilk tüp bebek denememe başladım iğnelerimde bugün 2.günüm ama çok bel ve kasık ağrım var yumoşlar mı büyüyo ondan mı bilmiyorum sizlerde böye ağrı yaşadınızmı bilmiyorum normalmi acaba yarın dr arıcam bel ağrım çok inş.hakkımızda hayırlısı bakalım tek embriyoyla şansımız ne kadar olucak dr um umutlu konuştu ama bilmiyorum rabbim dualarımızı kabul eder inş.hepinize bol şanslar arkadaşlar
canim yedinci ignemi oldum, cuma regle gunum agrilarim var sanki gecikme olmadan vaktinde gelicek sanirim. sonra yumurta gelistirmeye baslayacagiz. ilginc sekilde cabuk geciyor sanki gunler gecmez sanmistim. ama hala sigara cok iciyorum biraz ona morelim bozuk( regle olunca kesmeli ya da en fazla iki uc icmeliyim ( alttan alta stres var demekki cunku azaltamadim bile. idare ediyoruz iste:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?