kızlar nikotin oranı düşük dediginiz sigara mentollü olan sıgara mı?
pusulacim cok sagol canim ya bazen safligim tutuyor aklima bile gelmedi slim sigaralar nasil sevindim anlatamam simdi gidip alicam bir tane:))
sigaradan oldugunu sanmiyorum kizlar keske oyle olsaydi(
pusulacım sigara kesinlikle yumurta ve sperm kalitesini bozuyo kısırlıga neden oldugu yazıyo hatta bazı çiftlerin sigarayı bıraktıktan sonra hamile kaldıklarını çok okudum
özlem,sen,ben içiyoruz üçümüzde nedensiz acaba mı diyorum şimdi,gerçi paket paket sigara içipte doguran çok ama acaba bizi etkiliyomu..ben 3 ay önce günde 6 sigaraya düşürdüm bi süre hep 6 sigara içtim saat hesabı yaptım resmen sonra 5,4,3,2,1 yavaş yavaş düşürdüm en son bianda kestim 20 gün içmedim şimdi 3 tane içiyorum günde hem sigaradan zevk alıyorum hemde etkisi azalıyo..tavsiye ederim fazla içtigin sigara asla ihtiyaçtan degil sadece alışkanlıkmış onu anladım
apple,görkemli sigara kullanıyomuydunuz kızlar merak ettim şimdi
SENA adlı kişi heryere aynı yazıları yazıyo tamamiyle ticari kazanç var işin içinde
canım şuan genelde tek embrio koyuyolar ama bildigim en son görkemli var onun da tek embriyo kondubenim 4 ay bırakmışlığım var.en uzun sürem bu.aslında azaltmaktansa bırakmak daha iyi.başka bi topicte haziran öncesi tüp bebekte 3 embriyo konulabileceğini okudum.eğer öyle olursa temmuza bırakmam.mayıs sonu başlarım valla.
bazı yerlerde histeroskobi ve laparoskobi yaptırmadan nedensiz infertilite teşhisi konulmaz deniliyo valla neye inanacagımızı şaşırdık benim gittigim doktorda gerek yok falan dedi hakkımızda hayırlısı artkdaha yaptırmadım canım.reglimi bekliyorum.doktorla konuşucam gerek görmese bile yaptırmak istiyorum.burada okuduğuma göre rahim filminden daha iyi.anestezi alan da var ama sanmıyorum o kadar olacağını.
canım yaşadıgım şehirde tüp bebek merkezi olsa direk giderdim malesef burda imkanlarım çok kısıtlı bizim izinde temmuz ayında mecbur bekliycem temmuz ayını artık ama sen bekleme git bencebugün okudum merkezle hem de yüzyüze görüşme de 3 embriyo demişler.istanbul'da ama adını vermemiş.6 hazirandan sonra tek embriyo demişler.ben de şaşırdım.
bazı yerlerde histeroskobi ve laparoskobi yaptırmadan nedensiz infertilite teşhisi konulmaz deniliyo valla neye inanacagımızı şaşırdık benim gittigim doktorda gerek yok falan dedi hakkımızda hayırlısı artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?