canım yaşadıgım şehirde tüp bebek merkezi olsa direk giderdim malesef burda imkanlarım çok kısıtlı bizim izinde temmuz ayında mecbur bekliycem temmuz ayını artık ama sen bekleme git bence
evet canım benim doktorda dedi olumsuz tüp denemelerinden sonra yapıyolarmış geneldebir dünya test adı not aldım ajandama.şimdiye kadar hiçbirini yapmadılar bana.ama bu testlerin çoğunu gördüğüm kadarıyla ilk tüpü başarısız olanlara yapıyorlar.eğer doktor yapılmamasında çok ısrarcı olmazsa ben yaptırmak istiyorum.
bir dünya test adı not aldım ajandama.şimdiye kadar hiçbirini yapmadılar bana.ama bu testlerin çoğunu gördüğüm kadarıyla ilk tüpü başarısız olanlara yapıyorlar.eğer doktor yapılmamasında çok ısrarcı olmazsa ben yaptırmak istiyorum.
pusalacım çoklu mesaj yazma kimden alıntı yapacaksan onun altında mq var ona bascaksın arkasından başka kimden alacaksan gene mq bascan son olarakta sol alt yada üstte cevap yaz var onu tıkladıgında hepsi diziliyo canım öyle yazarsın aklında bulunsun
ya canım ben sana özel mesaj yazamıyorum ya aradım seni burda buldumhihoyyyt
benim tedavi kaldığı yerden işte bi gelişme yok klomenin 3.günü bugün salı günü yani ayın 4ünde kontrole gitcem bakalım doktor ne dicek.büyük ihtimalle perşembe de aşılama.senden naber.
applecim sıgarayı bırakmakla en iyisini yapmışsın canım ,ben de bi hamile kalıyım asla içmiycem
kızlar ben slim sıgara aldım valla beni hiç kezmedi günlük 3 içerken bugün 5 tane içtim
dogru diyosun canım 1 hafta bi deniyim bu sıgarayı bakalım nasıl içecem aslında bi bıraksak çok iyi olacak ama olmuyo, eşim 2 pakete yakın içiyodu biara nikotin sakızıyla bıraktı şimdi oda başladı tekrar ya sıgara içen insan bıraksada hep potansiyel içici aslında, geçen bi arkadaşla konuştum 2 sene olmuş bırakalı hala istek var diyo bi bulaştın mı zor kurtuluyosun bundanlove ben de ilk içmeye başladığımda sayı olarak artırmıştım.kesmiyor gerçekten.ama kısa sürede alışıyor insan.bir de uzun saatler içmemek etkili.bunu sigarayı bırakmada bir adım olarak düşün.vücudun daha az nikotine alışıyor.önceden içtiğin sigara 0.8 likten 3 taneyse,slimden 5 tane içince bir sigara bile etmez.sigaraların üzerine yazdıkları oranları doğru kabul edersek böyle bir hesap çıkar ortaya.tabi bu hesapla da rahatlayıp,iyice de artırma.sonuçta zararlı bir şeyden bahsediyoruz.
görüyosun pusulacım sıgara içmek için hep bi bahanemiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?