pusula bulantılardan sonrada başlamam sigaraya vicdan azabından kahrolurum vallahi.
pusula sen 3 aşılamanı igneli tedaviylemi yaptırdın?aşılama öncesi yumurtlama tedavisi kaç kez yapıldı?
canım bende 1 aşılama daha yaptırmak istiyorum ama burda güvenilir bi merkez yok izinde temmuz ayında aslında tüp bebekte yaptırmak istiyorum öncesi düzgün bir aşılama olsa içim rahat edecek,benim önceki aşılama çok düzgün olmadı yumurta kendiliginden çatladı saat hesabı yapılmadı anlayacagın düzgün bir işlem olmadı doktor sperm enjektörümü deniyo onu yere düşürdü bize de asla sallamadan getirin demişti bide sıradan bi labaratuarda spermler yıkandı oyüzden güvenilir bir merkezde yaptırmayı çok istiyorum aslındailk 2 aşılamam klomenleydi.3. ve 4.puregonla yaptırdım.iğne kesinlikle daha kaliteli ve birbirine yakın yumurtalar oluşturuyor.yumurta takiblerinin sayısını hatırlamıyorum.parça parça 3 yıl sürdü.ama ben tedaviye evliliğin 2.yılından sonra başladım.sen ne yapacaksın.tekrar aşılama deneyecek misin.
canım benim klomenle 3-4 yumurta oluşuyodu hep boyutlarıda hep birbirine yakındı ama ignelide gonalf kullandım güzel gelişen tek yumurta oluştu doktorda anlamadı ozamanlove bitlis'e yakın düzgün bir yer hiç mi yok?yaptırdığını sayma bence de.ne biçim doktormuş oklava:klomenle bende bir sürü farklı büyüklükte yumurta oluştu.doktor da hep önden gideni dikkate aldı.sonrasında birkaç ay regl düzenim değişti.kist oluştu.iğne de 2-3 yumurta vardı ben de.aynı boylarda olan.çoğul gebelik bile oluşabilir demişti doktor:)))iğneyi iyi ayarladıklarına emin misin.rezerv sorunu olanlarda bile iğne çok etkili.klomenle kıyaslanmaz aslında.bir de klomenlilerde çok sancılarım olmuştu benim.
dogru diyosun canım kendini fazla yorma,inşallah güzel haberi verirsin bize.göbekten vurulan igne hiç acımıyo gerçekten göbek biraz kaslı olunca ondan heraldekizlar cok sagolun desteginize, bu 0,1 nikotin icin Allah razi olsun cok isime yaradi, morelim de duzeldi:)) onu da cok cok az icicegim Insallah.
kizlar yalniz uzun yuruyusler falan biraz hayal benim icin, hemen yoruluyorum ve basimda basinc oluyor agri gb, soyle soyleyeyim bu kadar kolay olcagini bilseydim on kez denerdim tup bebegi tek kotu yani kendimi yormadan gunleri gecirmem lazim ben de oyle etki etti. ama bu da asiliyor gerisi inanin cok kolaymis:)) gobekten kesinlikle hic anlamiyorsunuz bile igneyi en cok da bu kismini sevdim:)) cokbuyutmustum aklimda:))
hic beklemeyin hemen gecin bence yani benim gb cekinceleriniz varsa bence cok kolaymsi dur dilimi isirayim :ecrin_bebek:
canım bitlisli degilim eşimin görevinden dolayı burdayız dogu görevimizi yapıyoruz 1 sene daha burdayım yıllık izin haricinde burdan ayrılamıyoruz izinler kısıtlı burdada doktor yok,bi yumurta takibi için ilçeden ilceye gittim hep çok yıprattı burası beni çaresiz bıraktı o yüzden izinde ne yapsam bilemiyorumlove canım içinize sinen bir yerde yaptırın o zaman. o doktorlora da paranızı yedirmeyin yazık.zaten fazlasıyla yıpratıcı.üf burdan sinir oldum ben.belki iyi bir tedaviyle tüpe gerek kalmadan hamile kalacaksın ama ona ulaşman da zor.bitlisli misiniz neden oradasınız.
selam kızlar nasılsınız?
ya görkemli ugramaz oldu nasıl acaba umarım iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?