Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

kızlar benim aldıgım sıgaranın oranları 0,5 civarı

özlemcim sen şuara mümkün oldugunca az iç,sigaranı göz önüne koyma zor ulaşabilecegin yerlere koy,nebileyim işte uzun yürüyüşler yap sigaranı yanında taşıma çok önemli bi zamandasın canım içmemeye gayret et

pusula sen 3 aşılamanı igneli tedaviylemi yaptırdın?aşılama öncesi yumurtlama tedavisi kaç kez yapıldı?

pusula sen 3 aşılamanı igneli tedaviylemi yaptırdın?aşılama öncesi yumurtlama tedavisi kaç kez yapıldı?

ilk 2 aşılamam klomenleydi.3. ve 4.puregonla yaptırdım.iğne kesinlikle daha kaliteli ve birbirine yakın yumurtalar oluşturuyor.yumurta takiblerinin sayısını hatırlamıyorum.parça parça 3 yıl sürdü.ama ben tedaviye evliliğin 2.yılından sonra başladım.sen ne yapacaksın.tekrar aşılama deneyecek misin.

canım bende 1 aşılama daha yaptırmak istiyorum ama burda güvenilir bi merkez yok izinde temmuz ayında aslında tüp bebekte yaptırmak istiyorum öncesi düzgün bir aşılama olsa içim rahat edecek,benim önceki aşılama çok düzgün olmadı yumurta kendiliginden çatladı saat hesabı yapılmadı anlayacagın düzgün bir işlem olmadı doktor sperm enjektörümü deniyo onu yere düşürdü bize de asla sallamadan getirin demişti bide sıradan bi labaratuarda spermler yıkandı oyüzden güvenilir bir merkezde yaptırmayı çok istiyorum aslında

pusula çok ilginç ama benim yumurtalar klomenle tek dozla çok fazla cevap verirken igneli tedavide sadece 1 yumurtam gelişmişti ozamanda 2. aşılamayı yaptırcaktım gene yumurta erken çatladı doktor vazgeçti aşılamadan normal ilişki oldu

love bitlis'e yakın düzgün bir yer hiç mi yok?yaptırdığını sayma bence de.ne biçim doktormuş oklava:klomenle bende bir sürü farklı büyüklükte yumurta oluştu.doktor da hep önden gideni dikkate aldı.sonrasında birkaç ay regl düzenim değişti.kist oluştu.iğne de 2-3 yumurta vardı ben de.aynı boylarda olan.çoğul gebelik bile oluşabilir demişti doktor:)))iğneyi iyi ayarladıklarına emin misin.rezerv sorunu olanlarda bile iğne çok etkili.klomenle kıyaslanmaz aslında.bir de klomenlilerde çok sancılarım olmuştu benim.

canım benim klomenle 3-4 yumurta oluşuyodu hep boyutlarıda hep birbirine yakındı ama ignelide gonalf kullandım güzel gelişen tek yumurta oluştu doktorda anlamadı ozaman

buraya yakın van var orada da başka topikten bi arkadaşa sordum sanırım tüp bebek merkezi yokmuş bu işlerdede biliyosun en iyi olan genelde tüp bebek merkezleri artık içimde bı gıcık kalsın istemiyorum ondan şimdilik beklemedeyim bide en son eşimde ve bende çok yogun iltihap çıktı doktor bu iltihapla gebelik oluşmaz dedi eşimin degerlerini degiştirmiş iltihap ilaç falan kullandık bakalım neolacak

kizlar cok sagolun desteginize, bu 0,1 nikotin icin Allah razi olsun cok isime yaradi, morelim de duzeldi:)) onu da cok cok az icicegim Insallah.
kizlar yalniz uzun yuruyusler falan biraz hayal benim icin, hemen yoruluyorum ve basimda basinc oluyor agri gb, soyle soyleyeyim bu kadar kolay olcagini bilseydim on kez denerdim tup bebegi tek kotu yani kendimi yormadan gunleri gecirmem lazim ben de oyle etki etti. ama bu da asiliyor gerisi inanin cok kolaymis:)) gobekten kesinlikle hic anlamiyorsunuz bile igneyi en cok da bu kismini sevdim:)) cokbuyutmustum aklimda:))
hic beklemeyin hemen gecin bence yani benim gb cekinceleriniz varsa bence cok kolaymsi dur dilimi isirayim :ecrin_bebek:

dogru diyosun canım kendini fazla yorma,inşallah güzel haberi verirsin bize.göbekten vurulan igne hiç acımıyo gerçekten göbek biraz kaslı olunca ondan heralde
özlem sen şimdi adet olcan, 2. günü yumurta geliştirici igneleri vurulmaya başlıycaksın degil mi?peki adet öncesi dogum kontrol hapı neden kullandırılıyo tüp bebek öncesi,sen kullanmadın degil mi dogum kontrol

love canım içinize sinen bir yerde yaptırın o zaman. o doktorlora da paranızı yedirmeyin yazık.zaten fazlasıyla yıpratıcı.üf burdan sinir oldum ben.belki iyi bir tedaviyle tüpe gerek kalmadan hamile kalacaksın ama ona ulaşman da zor.bitlisli misiniz neden oradasınız.

lovecim uzun protokolde olay su: 21. gun lucrin ya da decapeptyle basliyorsun bu hormonlari tamamen baskiliyor boylece kontrol doktora geciyor. sonra regle olunca ikinci gunu gelistirme ignesine basliyorsun, gonal f ya da puregon. bazi doktorlar baskilamaya yani lucrine de dozu dusurerek devam ediyor.
ben adetin 19.gunu decapeptl basladim en dusuk doz, gununde regle oldum, bugun ve bana doktorum ilk gunden puregon baslatti 200, decapeptyli de en dusuk doz basladigi icin ayni oranda devam dedi. besinci gun kontrolum olucak. bu decapeptyle ayni anda devam etme nedenim, tum yumurtalarin ayni oranda gelismesini saglamak.
Insallah her sey planladigi gb gider vucudum veresi gerektigi tepkileri verir, Insallah sali gunu hem kan testi hem ultrasonla anlayacagiz.
dularinizi esirgemeyin kizlar:))

bu arada lovecim bu lucrin de decapeptyl de dogum kontrol hapi aslinda ya 21.gunu ignelere ya da birinci gunu yani bir ay oncesinde dogum kontrol haplari veriyorlar ama genelde igneyle bendeki yontem yapiliyor.

sagol pusulacim aslinda genelde olumluyum ama pozitiften cok negatif olma orani herkeste var diye de aklimdan cikarmiyorum. cok da kaptirmayayim dengede durayim:))
gerci cok sukur tedavinin cok zor olmadigini gorunce morel oldu, olmadi yine yaptiririm demeye basladim:)) gerci burda devlet cok destek en iyi yerde cebinizden 800 euro cikarak yaptirabiliyorsunuz onndan da ikinciyi yaptiririm diyebiliyorum, dort hakkimiz var, Insallah ilkinde olur tabii.

canım bitlisli degilim eşimin görevinden dolayı burdayız dogu görevimizi yapıyoruz 1 sene daha burdayım yıllık izin haricinde burdan ayrılamıyoruz izinler kısıtlı burdada doktor yok,bi yumurta takibi için ilçeden ilceye gittim hep çok yıprattı burası beni çaresiz bıraktı o yüzden izinde ne yapsam bilemiyorum

özlemcim dua etmezmiyim allahım kimseyi evlatsız bırakmasın canım benim inşallah bebegine kavuşursun
senin 2 embriyo yerleşecek bu birazdaha şans baksana bizim halimize hem devlet karşılamıyo hem de tek embrio

insan kaptırmayayım dediğinde bile ümitli oluyor.öyle de olmalıyız zaten.ama negatif olunca da yola devam..ay böyle kolay geçer bizim ki de inşallah.

selam kızlar nasılsınız?

ya görkemli ugramaz oldu nasıl acaba umarım iyidir

selam kızlar nasılsınız?

ya görkemli ugramaz oldu nasıl acaba umarım iyidir

canım sağol.uzun bir depresyon döneminden sonra yeni yeni kendime geldim.şu an iyiyim.uzun bir süre tüp müp düşünmüyorum.akışına bıraktım herşeyi.okullar kapanınca laporoskopi ve histeroskopi yaptırıcam.bu forumdan bir dr önerdi.bi o kaldı çünkü yaptırmadığım.benim doktorum ısrar ettiğim halde yapmadı.şüpheli bir durum yokmuş????
ama ben burdaki dr dan teşhis amaçlı da yapıldığını öğrendim.çünkü bazı durumlar rahim filminde çıkmayabiliyormuş.yaşadıkça neler öğreniyor insan değilmi???vallahi hepimize tavsiyem bu işlere fazla kafa yormamak.bak ben 6 aya 2 aşılama bir tüp sığdırdım.olmadımı olmuyor işte.sonra travma yaşıyosun.

kizlar bakin bir sebepsiz infertelite arkadasimiz tup bebege basladigi ay dogal hamile kalmis, yirminci ayinda, forma yazmis:)) Masallah:))
size hep diyorum yirmili aylar sebepsiz infertelilelerin aylari gercekten ben de dahil kacinci ornek bu, hem de arkadasin tup bebege basladigi ay dogal hamile kalmasi tesaduf mu tabiiki degil; nasil olsa olmaz demistir kesin aklindan cikinca hoppppppp oldu Masallah
haftaya carsamba kuluckaya yatiyorum kizlar, toplamam olucak, simdilik yolunda 12 yumosum gorunuyor Insallah bozulmadan devam eder hala cok rahat geciyor cok sukur, aman dilimi isirayim, sadece yorulursam sinirli oluyorum ustumde bir agirlik oluyor ama yoruldugum gunlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…