amanin Masallahmrb arkadaslar..topigin ilk sayfalarina bi kac yorum yazmistim. sebepsiz infertiletym.2 senedir ugrasiyorduk.nisanda tup bebege baslayacaktim ama rabbim nasip etti o ay hamile oldugumu ogrendm.rahim filmi cektirdim ve o ay hamile kaldm.bilmem filmele alakasi var mi ama artik kesin umudumu tup bebege baglamsitim.adetimin gelmesni bekliyodum ki ilaclara baslansin.kac zamndir ilk kez o ay cocuk fikri aklimdan cikmisti.doktor bile sasirdi.buraya yaziyorum cunku sebepsiz infertilite hastasi olarak stresin beni bu kadar etkiledgini tahmin bile edemezdm.nolur ama nolu kimse umidini kesmesin..sizi en derinden anliyorum ben..2 ay oncesine kadar hayat bana da esime de zindan olmustu..hala psikoljk yorgunluk uzerimden akiyo sanki..allaha guvenin rabbimin hazinesi genis..ins bende dahil, anne oldugumuz;bebegimzi kollarimiza aldgmz gunleri gorecegz..
amanin Masallah:teytey::teytey::teytey:saglicakla kucagina al tatlim.
kizlar bu arada benim dedigim arkadas demetakti bakin ikinci ornek de geldi, loveli bosuna umutsuzsun bak arkadas da kendi yazmis, bir gunde yirmili aylarda ikinci ornek gedldi biride bendim gecen yil al sana uc ornek:)))))))))))
hadi ayagimi surucem arkadan sizi dogal bekliyorum kaydirigubbakcemile5
özlemcim haklısın da insan kendine söz geçiremiyo aslında normal zamanlarda çok takmıyorum ama adet olunca sinirlerim çok bozuluyo elimde degil şükretmek gerek biliyorum adet olmak bile sonuçta bi bebegin habercisi bizesagol canim Insallah hepimiz seneye bebeklerimizle kutlariz bu gunu.
yaa ne kadar fesatmis gorumcen walla hic kusura bakma ama burda seni dusunduklerinden degil kendi fesatliklarindan insanlar sakliyor, lovecim sana da kizacagim ama sanki on yildir bekliyorsun, 20 ay baktiginda cok uzun geliyor ama hala ortalama bir bekleme suresi, Insallah daha da beklemeyeceksin kendini bosuna uzme tup bebek maddi acidan ayarlandiktan sonra inan abartilcak bir sey degilmis en kotusu tup bebege guven insanlari asla ama asla takma ailen bile olsa herkesi kendi ayibi.
özlemcim benim aşılamamda yumurta 17 mm olmuştu doktor bugün degil yarın vuralım dedi igneyi ve ertesi gün sabah kendiliginden çatladı,2. aşılama yaptıracagımdada aynısı oldu doktor son baktıgında 16-17 arasıydı gene ertesi gün vuralım igneyi dedi benin ki gene sabah erkenden çatladı kendiliginden 2. aşılamam olmadı o yüzden bence doktorun iyi yapmış belli olmuyo bu yumurtalar benim şimdiye 6 ay ilaçlı takibimde sadece doktor 2 kez kontrolllü çatlama yapabildi digerleri hep kendiliginden çatladıevet canim heyacanliyim cok sagol ilgiine. adet olunca hissettigini cok iyi anliyorum dayan canim biz de anne olucagiz vakti gelince hepisini unutacagiz bu gunlerin Insallah.
13 civari yumurtam geneli 17 mmdi dun ve catlata ignemi oldum dun gece sanki doktor erken davrandi biraz yarin toplamada gec de olsa ayrintili ogrenecegim niye bir gun daha beklemedi diye, biraz sinirleri bozuldu bu duruma ve gece igneden sonra caktim durumu:)) egerki yarina kadar da buyur 18i gecer diye dusunduyse ne ala, ama catlaa ignesinden sonra pek buyumediyse bilmiyorum kisacasi morelim bozuldu bu duruma((
dua edin bana lokal anesteziyle zor olucak, cok,ihtiyacim var duaya.
evet igneden sonrada büyüyormuş doktorum demişti rahat ol özlemcim doktoruna güven canım yarında haberlerini bekliyorumlovecim anlattiklarin oyle morel olduki Allah gonderdi seni bana bu gece, sagol canim. demekki adamin bir bildigi varmis risk almak istememis ve dediginden anliyorumki igneden sonra da buyuyor kendiliginden:))
cok sagol tatlim, ilac gb geldi yazdiklarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?