Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

gorkemlicim hic takma simdi aldigin hormonlardan senin yumurtalar cok aktif biraz da rahat ol bak bu yazi nasil hamis hamis gecireceksin:)

özlem hadi hayırlısı.iyi haberlerini bekliyoruz.12 yumurta gayet iyi.inşallah kaliteli olurlar ve çoook güzel döllenirler.

görkemli canım sen bir kezde olsa hamile kalabilmişsin bu sana herzaman umut olsun canım eminim ikincisinide başaracaksın sakın umutsuzluga kapılma şu yasa çıkmasaydı belkide şuan hamilelik sevinci yaşıycaktın ama kısmet böyleymiş belki zamanı degilmiş güçlü ol canım biraz bekle kendine gel yeniden savaş canım

özlemcim bende bu ay itibariyle 21. ayı bitirmiş olucam dogal yoldan ümitlerim azalsada sen bana umut veriyosun canım..buarada ne güzel 12 yumurta olmuş dondurma işlemi yapcakmısın canım?

görkemli senin dondurulmuş yumurtan var mı canım?

mrb arkadaslar..topigin ilk sayfalarina bi kac yorum yazmistim. sebepsiz infertiletym.2 senedir ugrasiyorduk.nisanda tup bebege baslayacaktim ama rabbim nasip etti o ay hamile oldugumu ogrendm.rahim filmi cektirdim ve o ay hamile kaldm.bilmem filmele alakasi var mi ama artik kesin umudumu tup bebege baglamsitim.adetimin gelmesni bekliyodum ki ilaclara baslansin.kac zamndir ilk kez o ay cocuk fikri aklimdan cikmisti.doktor bile sasirdi.buraya yaziyorum cunku sebepsiz infertilite hastasi olarak stresin beni bu kadar etkiledgini tahmin bile edemezdm.nolur ama nolu kimse umidini kesmesin..sizi en derinden anliyorum ben..2 ay oncesine kadar hayat bana da esime de zindan olmustu..hala psikoljk yorgunluk uzerimden akiyo sanki..allaha guvenin rabbimin hazinesi genis..ins bende dahil, anne oldugumuz;bebegimzi kollarimiza aldgmz gunleri gorecegz..

amanin Masallah :teytey::teytey::teytey:saglicakla kucagina al tatlim.
kizlar bu arada benim dedigim arkadas demetakti bakin ikinci ornek de geldi, loveli bosuna umutsuzsun bak arkadas da kendi yazmis, bir gunde yirmili aylarda ikinci ornek gedldi biride bendim gecen yil al sana uc ornek:)))))))))))
hadi ayagimi surucem arkadan sizi dogal bekliyorum kaydirigubbakcemile5

ins canim benim inss..sebepsiz infertiliteyi en iyi bilenlerdenim yok en zor olan gurupmus yok daha iyi arastirilmasi lazimmis..o kadar sey duydum kii..ben de inaniyorum sebepsiz diye bisey yok..en kolay hasta gurubuyuz biz..nolur;biliyorum solemsi kolay diceksnz ama umudunuz umut olsun..cok sukur belirgin bi hastaligimiz yok en guzelii..sadece rahatlamaya,kafamizi dagatmaya ve inanin cok faydasi var dua edip allaha guvenmeye ihtiyacmz var..hepiniz dualrimdasnz..ins anne olacagiz bizde...

yenicherry gözün aydın canım allah sag salim kucagına almayı nasip etsin 2 sene sonundamı hsg çektirdin?aslında hsg ninde hamile kalmaya etkisi varmış bi arkadaşımda hsg sonrası hamile kaldı sanırım verilen ilaç ufak tefek yapışıkları açıyodu ama herneyse sonuçta bebegine kavuşmuşsun şükür darısı bizlerin başına canım

özlemcim sen kaçıncı günündesin yumurtalar nasıl?

sagol canimm darisi en hayirli zamanda sana olsun.evet tup baslayacgm icin istedi doktor..daha once istememisti

evet lovelicim filmden sonra cok sebepsiz infertelite hamile kaldi benim formda bildigim. bende ise yaramamisti(
durum cok sukur iyi gidiyor gb, carsamba toplamam olucak gb duruyor doktorum pzartesi son kontrolunde carsamba mi persembe mi kesinelesicek, yalniz kizlar toplamam cok zor gecicek, lokal anestezi cunku cok korkuyorum ne olur dua edin kolay olsun, uyusturmak icin yapilcak igneden odum kopuyor( umarim saglikli embroyolarim olur.
heycan basladi artik gecen hafta kadar cok rahat degilim:)) ee olsun artik bu kadar degil mi:))
lovecim yeterli yumurtam olursa dondurma olucak burda dondurma tup bebegin en onemli pazrcasindan biri cok tavsiye ediyorlar sans cok diyorlar.

Gelecegin güzel anneleri anneler gününüz kutlu olsun

özlemcim bu güzel günün hatrına umarım bebegin bu ay seninle olur dualarım seninle canım..
bende dün adet oldum canım çok sıkıldı,dün eşimin kızkardeşinin hamile haberini aldık 6 aylık olmuş bize yeni söylediler onun adına sevindim ama artık çevremdekilerin hamille haberini saklayacakları duruma geldikleri için kendim adıma çok üzüldüm benden böyle kızlar dün de çörek otu bal karışımına başladım hayırlısı deyip buay da bekliycez artık

sagol canim Insallah hepimiz seneye bebeklerimizle kutlariz bu gunu.
yaa ne kadar fesatmis gorumcen walla hic kusura bakma ama burda seni dusunduklerinden degil kendi fesatliklarindan insanlar sakliyor, lovecim sana da kizacagim ama sanki on yildir bekliyorsun, 20 ay baktiginda cok uzun geliyor ama hala ortalama bir bekleme suresi, Insallah daha da beklemeyeceksin kendini bosuna uzme tup bebek maddi acidan ayarlandiktan sonra inan abartilcak bir sey degilmis en kotusu tup bebege guven insanlari asla ama asla takma ailen bile olsa herkesi kendi ayibi.

özlemcim haklısın da insan kendine söz geçiremiyo aslında normal zamanlarda çok takmıyorum ama adet olunca sinirlerim çok bozuluyo elimde degil şükretmek gerek biliyorum adet olmak bile sonuçta bi bebegin habercisi bize

özlemcim yarın büyük gün nasıl heyecanlımısın?yumurtaların durumu ne?

evet canim heyacanliyim cok sagol ilgiine. adet olunca hissettigini cok iyi anliyorum dayan canim biz de anne olucagiz vakti gelince hepisini unutacagiz bu gunlerin Insallah.
13 civari yumurtam geneli 17 mmdi dun ve catlata ignemi oldum dun gece sanki doktor erken davrandi biraz yarin toplamada gec de olsa ayrintili ogrenecegim niye bir gun daha beklemedi diye, biraz sinirleri bozuldu bu duruma ve gece igneden sonra caktim durumu:)) egerki yarina kadar da buyur 18i gecer diye dusunduyse ne ala, ama catlaa ignesinden sonra pek buyumediyse bilmiyorum kisacasi morelim bozuldu bu duruma((
dua edin bana lokal anesteziyle zor olucak, cok,ihtiyacim var duaya.

özlemcim benim aşılamamda yumurta 17 mm olmuştu doktor bugün degil yarın vuralım dedi igneyi ve ertesi gün sabah kendiliginden çatladı,2. aşılama yaptıracagımdada aynısı oldu doktor son baktıgında 16-17 arasıydı gene ertesi gün vuralım igneyi dedi benin ki gene sabah erkenden çatladı kendiliginden 2. aşılamam olmadı o yüzden bence doktorun iyi yapmış belli olmuyo bu yumurtalar benim şimdiye 6 ay ilaçlı takibimde sadece doktor 2 kez kontrolllü çatlama yapabildi digerleri hep kendiliginden çatladı

özlemcim kafana soru işaretleri sokma doktoruna güven canım bizim biraz da fazla şey bilmemiz galiba bizi olumsuz etkiliyo mesela benim yumurta kendiliginden çatlama olayına hep doktorum kendim panikle çatlattıgımı söylüyodu gerçektende ben hep, ya çatlarsa kendiliginden ,ya aşılamam olmazsa diye çok sıkıntıya düşüyodum sonunda kendiliginden çatlıyodu..canım rahat ol sadece dua et meryem suresini oku gerçekten çok hayırlı bir sure inşallah güzel haberini alcaz

lovecim anlattiklarin oyle morel olduki Allah gonderdi seni bana bu gece, sagol canim. demekki adamin bir bildigi varmis risk almak istememis ve dediginden anliyorumki igneden sonra da buyuyor kendiliginden:))
cok sagol tatlim, ilac gb geldi yazdiklarin.

evet igneden sonrada büyüyormuş doktorum demişti rahat ol özlemcim doktoruna güven canım yarında haberlerini bekliyorum

mrb arkadaşlar benimde sebepsiz infertili teşhisim var.3 yıllık evliyiz.Bu ay tüp bebek tedavisine başladık cuma yumurtalarım toplanacak,umarım emeklerimiz boşuna gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…