mrb arkadaşlar benimde sebepsiz infertili teşhisim var.3 yıllık evliyiz.Bu ay tüp bebek tedavisine başladık cuma yumurtalarım toplanacak,umarım emeklerimiz boşuna gitmez.
bende sebepsiz infertileteyim.bende tüp bebek yaptıracagım bu ay
kizlar sabah toplamam oldu lokal anestezi cok kolaymis yapilan igneyi anlamadim bile bosuna stres yapmisim 12 yumurta alinmis ve 10nu iyi gozukuyormus.
ama toplamadan sonra agrim cok aldu hala var.
bir de anlamadigim sekilde doktor orgalutran diye bir gine verdi 8 gun. yumurtaligim kuculsun diyeyemis ama LH hormonunu baskiliyor sanirim, transferden sonra da kullanicak olmak beni cok gerdi(
ilginize cok tesekkur ederim Insallah saglikli dollenen embroyolarimin haberini alirim yarin.
yeni gelen arkadaslrimiz hosgeldiniz bugunluk affedin agrim cok kendi derdime dusmus haldeyim.
özlem sevimdim korkulacak bişey olmadıgına insan korkuyo,senin için içine sıgmıyodur bide transfer var orada olmuyor anestezi degil mi?canım inşallah güzel ebriyolar olur ve annecigine tutunuverir..şimdi nasılsın agrı sızı var mı?kizlar sabah toplamam oldu lokal anestezi cok kolaymis yapilan igneyi anlamadim bile bosuna stres yapmisim 12 yumurta alinmis ve 10nu iyi gozukuyormus.
ama toplamadan sonra agrim cok aldu hala var.
bir de anlamadigim sekilde doktor orgalutran diye bir gine verdi 8 gun. yumurtaligim kuculsun diyeyemis ama LH hormonunu baskiliyor sanirim, transferden sonra da kullanicak olmak beni cok gerdi(
ilginize cok tesekkur ederim Insallah saglikli dollenen embroyolarimin haberini alirim yarin.
yeni gelen arkadaslrimiz hosgeldiniz bugunluk affedin agrim cok kendi derdime dusmus haldeyim.
arkadaşlar hepinize merhaba,
5 yılı aşkın süredir evliyiz, 2 yıldır bebek istiyoruz.gebe kalamıyorum tüm tetkikler yapıldı hiçbir sebep yok.1 defa aşılama yaptırdık geçen ilkbaharda, olmadı.Zaten aşılama da doğal yoldan çok ta farklı olmadığı için çok inandırıcı gelmiyor ama umut işte.
Arkadaşlar biz önümüzdeki ilkbahar kısmetse tüp bebek tedavisine geçmek istiyoruz birikim yapıyoruz ama gerçekten pek umudum yok çünkü sebepsiz infertilitede şans azmış...Bu doğru mu arkadaşlar?Lütfen aranızda benim durumumda olup ta gebe kalan varsa beni de bilgilendirin yoksa umudumu yitiriyorum...:1no2:
Şimdiden hepinize teşekkürler....
özlem nerelerdesin canım?nasıl geçti transfer
kızlar bende sebebsiz infettileyle tüp bebek yaptırdım 15 gün önce allahıma çok şükür bir aylık hamileyim 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğim dualarım sizinle çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın
canım burda hepimiz sebepsiz infertiliteyiz inşallah bebegine kavuşursun zor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bigün karşılıgını alırız umarımcanım merhaba bende sebebsiz infertiliteyim ve 4 yıllık evliyim ilk günden beride çocuk istiyoruz fakat bu seneye kadar hiç doktora gitmedim busenede önce etlik zübeyde hanım hastanesinde 2 defa ilaçla aşılama ve ensonda 15.3.2010 gazi üni.ahmet erdem beye igneli aşılama olmak üzere 3 kez tedavi gördüm 3de negatif malesef fakat şimdi doktorum ısrarla beklememi söylüyor kendiliginden olurmuş diye birde etlikte yaptırdıgım aşılamalar ilaçla oldugu için saymıyor ben ise eger gerekirse tüp bebek yaptırmak istedigimi çünkü hem maddi hem manevi çok yoruldugumu söyledim oda çok istiyorsam yaza girerken birkez daha aşılama yapabiecegini söyledi bilmiyorum hormonlar mahvetti ve geçen ay 15 gün arayla regly oldum gögüslerimin şişlikleri yeni geçti fakat zaman zaman acıyorlar herneyse kısaca kendimi anlatmak istedim RABBİM saglıklı bir şekilde bebişini kucagına almayı nasip etsin sana sormak istedigim ankarada nerede tedavi gördün doktorun kimdi bunları bana yazarsan çok sevinirim ve benim gibi olan arkadaşlarda yazarsa çok mutlu oluruma.s.
canım burda hepimiz sebepsiz infertiliteyiz inşallah bebegine kavuşursun zor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bigün karşılıgını alırız umarım
pusulacım sen nasılsın?nezamandır gelmiyosun buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?