Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

tedaviye başlayacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun. kaç gündür giremiyodum nete özlemi merak etmiştim. neyseki herşey yolunda. canım moralini yüksek tut inşallah sabrının ve emeğinin karşılığını alacaksın. bebeğine kavuşmaya çok az kaldı:))

kizlar sabah toplamam oldu lokal anestezi cok kolaymis yapilan igneyi anlamadim bile bosuna stres yapmisim 12 yumurta alinmis ve 10nu iyi gozukuyormus.
ama toplamadan sonra agrim cok aldu hala var.
bir de anlamadigim sekilde doktor orgalutran diye bir gine verdi 8 gun. yumurtaligim kuculsun diyeyemis ama LH hormonunu baskiliyor sanirim, transferden sonra da kullanicak olmak beni cok gerdi(
ilginize cok tesekkur ederim Insallah saglikli dollenen embroyolarimin haberini alirim yarin.
yeni gelen arkadaslrimiz hosgeldiniz bugunluk affedin agrim cok kendi derdime dusmus haldeyim.

özlem bak herşey yolunda gidiyor çok şükür.her aşamada daha da rahatlıyorsun.merak etme bundan sonrası da iyi geçecek.inşallah tüm yumurtaların iyi bir şekilde döllenir.ağrılarını unutturacak günler yakındır inşallah.geçmiş olsun canım.

özlem sevimdim korkulacak bişey olmadıgına insan korkuyo,senin için içine sıgmıyodur bide transfer var orada olmuyor anestezi degil mi?canım inşallah güzel ebriyolar olur ve annecigine tutunuverir..şimdi nasılsın agrı sızı var mı?

kızlar bende sebebsiz infettileyle tüp bebek yaptırdım 15 gün önce allahıma çok şükür bir aylık hamileyim 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğim dualarım sizinle çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın

ben varim bende 6 senedir istiyordum 6 asilama 2 tup yapildi..3. asilamada hamile kalmistim kaybettim 10 haftalikken..sonra 3 asilama 1 tup yapildi negatif ( 2. tup yani 1 dondurulmus embryo trasferiyle hamile kaldim,kucagima aldim ve simdi oglum 7 aylik cok sukur:Saruboceq: darisi basiniza....:Saruboceq:

kizlar sekiz yumurtam dollenmis cok sukur.
ama ben inanilmaz sancilar cekiyorum, rahimle yani asagisiyla ilgili degil ciddi bir mogde spazmi geciriyorum biraz azaldi cumartesi trasnferim var umarim duzelirim cok dduzelicek gb durmuyorum, dua edin bana ne olur. migdeme surekli yumruk yiyor gbyim cok dayanilmaz agrilar(

cumanız mubarek ols kızlar rabbım kolaylık versın sıze bebıslerınız gelsın saglıklaa .........benımde sebepsızdı cok sukur tedavım olumlu oldu darısı sızeeeeeeeeee

özlemcim geçmiş olsun canım ne oldugunu tam anlamadım ama inşallah geçer yarına ,yumurtalarda döllenmiş çok sevindim

el-muallim gözün aydın canım darısı bizlerin başına

canım merhaba bende sebebsiz infertiliteyim ve 4 yıllık evliyim ilk günden beride çocuk istiyoruz fakat bu seneye kadar hiç doktora gitmedim busenede önce etlik zübeyde hanım hastanesinde 2 defa ilaçla aşılama ve ensonda 15.3.2010 gazi üni.ahmet erdem beye igneli aşılama olmak üzere 3 kez tedavi gördüm 3de negatif malesef fakat şimdi doktorum ısrarla beklememi söylüyor kendiliginden olurmuş diye birde etlikte yaptırdıgım aşılamalar ilaçla oldugu için saymıyor ben ise eger gerekirse tüp bebek yaptırmak istedigimi çünkü hem maddi hem manevi çok yoruldugumu söyledim oda çok istiyorsam yaza girerken birkez daha aşılama yapabiecegini söyledi bilmiyorum hormonlar mahvetti ve geçen ay 15 gün arayla regly oldum gögüslerimin şişlikleri yeni geçti fakat zaman zaman acıyorlar herneyse kısaca kendimi anlatmak istedim RABBİM saglıklı bir şekilde bebişini kucagına almayı nasip etsin sana sormak istedigim ankarada nerede tedavi gördün doktorun kimdi bunları bana yazarsan çok sevinirim ve benim gibi olan arkadaşlarda yazarsa çok mutlu oluruma.s.

canım burda hepimiz sebepsiz infertiliteyiz inşallah bebegine kavuşursun zor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bigün karşılıgını alırız umarım

pusulacım sen nasılsın?nezamandır gelmiyosun buraya

canım burda hepimiz sebepsiz infertiliteyiz inşallah bebegine kavuşursun zor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bigün karşılıgını alırız umarım

pusulacım sen nasılsın?nezamandır gelmiyosun buraya

canım iyiyim.aslında takip ediyorum ama yazacak fırsatım olmuyor.sen neler yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…