Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

canım iyiyim.aslında takip ediyorum ama yazacak fırsatım olmuyor.sen neler yapıyorsun.
iyiyim canım bende evde ders çalışıyorum temmuzda kpss var valla çok stresliyim bu senede bi işe giremezsem kafayı yerim artık
sen neyaptın var mı bi gelişme tüp bebek nezaman düşünüyosun?

iyiyim canım bende evde ders çalışıyorum temmuzda kpss var valla çok stresliyim bu senede bi işe giremezsem kafayı yerim artık
sen neyaptın var mı bi gelişme tüp bebek nezaman düşünüyosun?

canım ayarlayabilsem hemen bile gidebilirdim:))ama öyle ters zamanlar ki.ramazana kadar yaptırabilsem çok iyi olacak aslında.dua et de olsun:))sen neye karar verdin.bu yaz tüp bebek yaptıracak mısın.

kizlar dinleniyorum internete cok girmiyorum biraz agrilarim var, artik gun sayicaz daha ikinci gun, onuncu gun dayanamaz yaptiririm testi:)

canım burda hepimiz sebepsiz infertiliteyiz inşallah bebegine kavuşursun zor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bigün karşılıgını alırız umarım

pusulacım sen nasılsın?nezamandır gelmiyosun buraya

canım evet gerçekten çok zor ama imkansız degil biliyorum ve rabbim hepimize en kısa zamanda bebişlerimizi vericek inanıyorum burda birbirimize destek olmak güzel haberlerimizi paylaşmak çok moral oluyor lütfen yazınki bilmedigimiz konularda birbirimize destek olalıma.s.

kizlar dinleniyorum internete cok girmiyorum biraz agrilarim var, artik gun sayicaz daha ikinci gun, onuncu gun dayanamaz yaptiririm testi:)

canım nasılsın agrılar demişsin tüp bebekte sancı oluyo mu yoksa farklı bişey mi var?
az kaldı sonuca inan burda herkesi çok merak ediyorum inşallah güzel haberleri verirsin bize

canım ayarlayabilsem hemen bile gidebilirdim:))ama öyle ters zamanlar ki.ramazana kadar yaptırabilsem çok iyi olacak aslında.dua et de olsun:))sen neye karar verdin.bu yaz tüp bebek yaptıracak mısın.

canım ben birkez daha aşılama yaptırmak istiyorum çünkü önceki düzgün bi işlem olmadı onu yaptırayım olmazsa tüp bebege geçicem burda şuan yaptıramıyorum ancak izinde yaptırabilirim

inşallah canım hepimiz kavuşuruz bebegimize...

love canim nasilsin burda gorunuyorsun dorduncu gunum ama bugun cok umutsuz uyandim(( en zoru beklemek olucak sanirim uc gun sabirliydim dorduncu gun patladim :)))

canım hadi allah tamamına erdirsin:))kaç embriyo koydular

iki tane canim.
kizlar yaa doktorla henuz konusmadim ama benden 12 yumurta alindi 10 u olgun cikti 8i dollendi ama ucuncu gunde 5i kaldi bu besten ucu birinci derecede iyiydi kalan ikiden biri 6 hucreli biri yedi hucreliydi ve bu ikisyle bir iyi olan donduruldu ben yasima gore ucuncu gune cok az kaldigini dusunuyorum belki de bu niye dogal kalamadigima isaret yani dolleniyor ama iki gune duruyor belki de embroyolar normal yoldan deneyince doktora ayrintili soracagim bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?

özlem bende sebepsizler için şunu duydum bazılarında yumurta dölleniyor ama ikinci aşamaya geçemiyor yani follok tüpü deniyor sanırım onda bi iltihaplanma uç kısımlarında yapışma olabiliyomuş buda döllenmiş yumurtayı kapamıyomuş bunun teşhisi ancak laparoskobiyle follok tüpünü inceleyerek bulunuyomuş

özlemcim sonuçta iki tane saglıklı embriyo oluştu ya kafana takma bunları

lovecim tamam da yumurtayla sperm tupte dollenir ki zaten, senin dediginde tup sacagiyla yumurtayi cicine hic alamiyor yani dollenme hic olmuyor cunku dollenme sadece tupte olabilir.
canim agri oluyor tabii rahimde toplama sonrasi eger yumurtaliklarin cok buyurse yumurtaliklarinda agriyor gaz agrisi da cok oluyor ama hepsi de sabirla uc gune geciyor.

özlemcim sonuçta iki tane saglıklı embriyo oluştu ya kafana takma bunları

ay canim olur mu biz sebepsizlerde genelde neden tup bebekte labratuvarda yasananlardan anlasiliyor:)) yani hamile bile kalsam ogrenmem lazim uc yilimi vermisim ufak da olsa bir ipucu varsa bilmek isterim:))

özlemcim bunu bana laparoskobi yapalım sana diyen doktor demişti ben çok fazla bilmiyorum bu konuları ama bazı yerlerdede yazıyo bunu okumuştum

sen nasilsin ne ypmayi dusunuyorsun
iyiyim canım bende bu ay çörekotu bal karışımı yedim dün kasıklarımda feci sancı oldu,klomen kullandıgımda hissediyodum çatlamayı aynı klomen kullanmışım gibi hissettim çatlamayı.
ben bi izine gidiyim orda aşılama yaptırcam şimdilik plan bu sonra olmazsa tüp bebek

canım bugün kaçıncı gün?

4.gunum tatlim daha cokkkkkk var:))
doktorun benim dedigimi anlatmistir yanlis anlamissindir sen, sacaklar yumurtayi cekip tupe aliyorki spermle orda bulussun dusun tup bebegin adi niye tup bebek, orda da yalanci bir tupun icinde spermle yumurtayi bulusturduklai icin, neyse canim sadece bil diye yaziyorum yanlis anlama, aslinda benim kadar her seyi bilmeyi calisma doktorum bana hep der ama ben her tibbi konuda boyleyimdir cok ilgimi cekiyor insan vucudu:))
asilmayla Insallah mujde verirsin, sen zaten yakinda kalican hamile icime hep oole doguyor:))

inşallah canım allahım hepimizin yüzüne baksın
teste 6 gün kaldı ozaman
özlemcim burda herkes benim için çok önemli senin hamile kalman inan bana umut olacak dualarım seninle canım

özlemcim hayırlı olsun canım.umarım 2 side tutar.şanslısınki 2 tane koymuşlar.sen bu arada laporoskopi olmuşmuydun?love cım bende okullar kapanınca laporoskopi olucam.bir o kaldı zaten.umarım seninde olmadan gelir bebişin.

görkemli nasılsın canım?uzun zamandır yoksun iyimisin?

bende acaba histeroskobi mi yaptırsam diyorum izinde aşılamam olumsuz olursa ya aslında bi doktorum bile yok gittigim geçen yıl vardı burda o gitti sonra gelen doktor benimle ilgilenmedi bu yüzden burda hiç bir doktora gitmiyorum ancank izinden izine kaldı benim işlemler
görkemli senin dondurulmuş embiriyoların var mı? tekrar deniycekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…