özlemcim hayırlı olsun canım.umarım 2 side tutar.şanslısınki 2 tane koymuşlar.sen bu arada laporoskopi olmuşmuydun?love cım bende okullar kapanınca laporoskopi olucam.bir o kaldı zaten.umarım seninde olmadan gelir bebişin.
gorkemlicim senin dondurulmusun var mi? benim bir birinci kalite 8 hucreli, bir yedi hucreli hafif fragmantasyonlu, bir de 6 hucreli ama iyi gorunumde 3 dondurulmusum var. sayi cok az.
görkemli nasılsın canım?uzun zamandır yoksun iyimisin?
bende acaba histeroskobi mi yaptırsam diyorum izinde aşılamam olumsuz olursa ya aslında bi doktorum bile yok gittigim geçen yıl vardı burda o gitti sonra gelen doktor benimle ilgilenmedi bu yüzden burda hiç bir doktora gitmiyorum ancank izinden izine kaldı benim işlemler
görkemli senin dondurulmuş embiriyoların var mı? tekrar deniycekmisin?
gorkemlicim ben dogal bir kez hamile kaldim diye gerek gormuyor sanirim. zaten istese de yaptirmam, karnimi destirmek istemiyorum. artik yolum belli dort kez tup bebek denenicek, olmazsa da olmayacak yapicak baska hicbir sey goremiyorum. aslinda ben biraz sertimdir bu konuda yani hep olmazsa da olmaz olum yok ya sonunda derim ama bu tedavinin basinda nedense umutlanmistim ondan etkilendim sanirim:)) gecen sene mayista hamile kalmistim hatta inanirmisiniz gecen sene 23 mayista yarin( belki de sadece bu durumdan etkilendim.
neyse kizlar ne diyeyim bu oyle bir seyki Allah nasip ederse ediyor gerisi hikaye, catlasak da patlasak da on kez tup bebek yapsak da olmayacaksa olmayacak. olucaksa da dogal asilama tup farketmez bir sekilde olucak iste.
bu tup bebek isi kesinlikle sabir isiymis, benim en net ogrendigim bu.
pusulacim cok sagolun, dualariniza gercekten cok ihtiyacim var. o gun benim icin gelmistir Insallah. sen nasilsin neler yapiyorsun
Insallah canim surprizlerin en guzeli senin olsun Insallah.
kizlar sukurler olsun bu sabah pozitif cikti test sonucum:))) kan test saliya ama digital test ve ben cok guveniyorum bu teste dun de aynisiydi negatifti ve erkendi bugun sekizinci gun ve test haftasini da yaziyor dogrusunu yazdi:))) Allah'im devamini da getirir Insallah.
pusulacim Insallah cok sagol cok saskinim hic beklemiyordum aslind belirtim coktu ama demekki negatiften korkmusum inanamamisim belirtiye:)) darisi hemen basiniza Insallah saglikli devam eder asil simdi basladi her sey, Allah tamamina erdirir Insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?