Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

özlem biz bile bu kadar heyecanla bekliyorsak,sen nasılsın kimbilir:))allah yardımcın olsun.inşallah allah hepimizi sevindirir.

kizlar sadece 10 cikti sonucum yani ya kimyasal gebelik ya da catlatma ignesinden iki gunde olsa iyi hissetmek guzeldi(

özlemcim çok üzüldüm keşke o testleri hiç yapmasaydın ama daha herşey bitmedi dondurulmuşların var onlarla yola devam canım kendini bırakma sakın sen bir kez başardın bunu gene başaracaksın

özlem uzun zamandır nete giremiyordum. sonucunu şimdi gördüm belki bebeklerin geç tutunmuş olabilir. bence testini yenile.

sagolun kizlar catlatma ignesinden olamayacagini doktorum da soyledi, su an ne pozitif ne negatif diyemeyiz dedi iki gun sonra gunundeki degere bakacagiz dedi ama belli de etti cok umutlu olmadigini(
hep hayirlisi dedik, pozitif sanarken nasil sukredip Rabbim buyuk dediysek simdi bu sonucu da ayni olgunlukla karsilamak zorundayim. olursa bir surpriz olucak sadece durum pek ic acici degil. ne yapayim ne gelir elden. uc yildir eger birazcik bir sey ogrendiysem tum yasadiklarimdan ve okuduklarimdan bu deger negatif. saglikli olmayacaksa hic olmasin, sonradan kaybedecegime bu macera boyle bitsin ben raziyim.
desteginiz icin cok sagolun artik sizin mujdelerinize seviniriz Insallah.

özlem gerçekten çok üzüldüm ama belli olmaz sonuçta düşükte olsa bi deger çıkmış belki bianda degişebilir herşey inşallah degişir olmazsada hayırlısı böyleymiş diycez
önce görkemliye sonra sana çok üzüldüm burası benim için çok önemli senin hamileligin bana umut olacaktı bende şimdi kendi adıma korkmaya başladım döllenme oluyor ama neden tutunamıyor özlem bence dondurulmuşları denemeden bi histeroskobi yaptır aslında bu bize kesinlikle yapılması gereken bişeymiş benim önceki doktorum hep yaptırmamı söylemişti ben önce aşılama yaptırcam olmazsa ya laparoskobi yada histeroskobi düşünüyorum

canim yaptir tabii kafan rahat eder. ben artik arastirma istemiyorum deneme yapmak istiyorum. doktorum cok israr etmezse dondurulmus arti ikinci tup bebekten sonra hala olmazsa artik ben de kuzu kuzu gider yaptiririm mecbur.

özlemcim ben tüp bebek öncesi mutlaka yaptırcam ya bi sorun varsa boşuna hormon almak korkutuyo beni bence sende iyi düşün canım histeroskobi öyle zor bişey degil belki diyorum hsg de görülmeyen bi yapışıklık vardır tabi senin kararın şuan bunu düşüncek durumdada degilsin ama kendini toparlayınca bi düşün
sen bu testi 10. gün yaptırdın hem belki olmaz belki yarın herşeyde degişebilir inşallah degişir canım

özlemcim sonucunu okuduğumda geçen gün seni üzmemek adına bişey yazmamıştım.ama içimden de demiştim inşallah benim gibi olmaz diye.bende 10.gün 22 çıkınca çok mutlu oldum ama sonra çok üzüldüm.12.gün değer düştü.bu tamamen çatlatma iğnesinin bize bir oyunu.bir daha denersem ki şmdilik düşünmüyorum asla gününden önce yaptırmıycam test.sana şimd ne söylesem teselli olmaz biliyorum.tek tavsiyem bir süre bu işleri bırak.benim gibi ara sıra buralara uğra.sonuçta yine deneyebilirsin.allah sağlık versin yeter..lovecim sende bize bakıp moralini bozma.hepimizin bedeni farklı çalışıyor.ummadığın anda mucize yaşayabilirsin.

gorkemlicim yok canim ben 10 sonucunun kimse demeden zaten negatif oldugunu biliyorum.
ama bence catlatma ignesinden degil cunku yedinci gun negatifti igneden olsa asil yedinci gun pozitif cikardi zaten doktorum 15 gun oncesinde yapilan igneden betahcg kalmasi imkansiz dedi, bir haftada dusuyormus igne ki ben asilamada da sekiz gun sonra baktirdigimda direk sifirdi zaten. bir sekilde embroyolar bolunmeye devam etti ama sonra durdu bir nevi kimyasal gebelik yani. aman dis gebelik olmasin da kimyasala raziyiz. bence senin de olan bende olandi tatlim. canimiz sagolsun onumuzde cok mac var birini elbet alacagiz.

kizlar sonucum 17ye cikmis kimyasal gebelik denen sey simdi degerin dusmesini ve regle olmayi bekleyecegim keske ondan negatife dogru ilerleseydi artik sacma sapan bir bekleyis var onumde!!!

özlem Allahtan ümit kesilmez, sen dua et bol bol, benm ilk gebeliğim 16 değerinden ilerlemişti, 13 haftalık kaybettim o ayrı, sadece ümit senin gıdan, olumsuz olma arkadaşım.

anjelic canim cok sagol yasadiginin acisini cok iyi biliyorum( yasadiklarimizdan sonra kimyasal gebelik de neki( yeterki dis gebelige dogru gitmesin su an tek dilegim bu, canim benim 10.gunde 10'du sonuc iki gun sonra 17 tam katlamamis bile o yuzden saglikli bir hamilelikten doktorum bile bahsetmedi. destegin icin cok sagol.

anjeli canım buralara ugrarmıydın sen:)))

özlem inşallah herşey diledigin gibi olur bu olmazsa dondurulmuşlarla yola devam canım herşeyde var bi hayır

özlem yazacak hiçbirşey bulamadığım için yazamadım şimdiye kadar.çok üzüldüm.ikiye katlar mı diye bekledim.ne garip sanki sen hamile kalınca biz de bir adım yaklaşıcakmışız gibi hissetmişim sanırım.nasıl bir umutsa bu.inşallah hepimizin hamileliklerine sevineceğimiz günler yakındır.

kizlar olumsuz dusunmeyin inanin negatif sonuclar bile kiymetli bakin simdi diyorum acaba dis gebelik mi( demekki negatif bile degerli bir sonuc.
bir de her ne kadar hepimize sebepsiz dense de her cift cok ayri. kotu orneklerin yaninda guzel ornekler daha cok.lutfen alicaksiniz onlari ornek alin.
bana iki gun sonra direk negatife dusmus degerin deseler nasil sukredecegim ben her normal denememizde de hep bunu soyledim kendime, olsa da saglikli olmazdi. simdi bu garip geliyor kulaga herkes tabiiki sadece saglikli hamilelik ister ama formlarda kadinlar bunlari hic dusunmeden konunun sadece hamile kalmak olduguna inaniyor.
doktorum saglikli bir gebelikte bebegin dogmamasi icin rahimden kazimaniz lazim der, ne kadar dogru soyluyor saglikli bebek ne olursa olsun dogar. bu hem realist bakinca boyle hem kaderci yaklasinca.
benim bildigim formda sebepsiz infertelite olup ilk hamileliginde saglikla doguran cok kadin var beni degil onlari ornek alin. hatta cok garip sebepsiz olup dogal hamile kalip kaybeden ikinci ornegi ben henuz gormedim. angelic sanirim yasamis ne yazikki onu da yeni ogrendim inanin tek ornek saniyordum kendimi.
kisacasi sebepsiz tup bebek denedi olmadi diye dusunmeniz cok anlamsiz tup bebekte olma ihtimali yuzde otuzsa olmama ihtimali yuzde yetmis. hem de her turlu cift icin.
cadilar ben sizi teselli ediyorum sefkate ihtiyaci olan benim :1no2: gerci hos teselli degil tamamen gercek yazdiklarim.
dua edin bana dis gebelik olmasin kazasiz atlatayim bu macerayi((

özlem seni takip etmeye çalışıyorum. işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok fazla nete giremiyorum. yazdıkların o kadar doğru ki. bu sınavı inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alarak atlatıcaz. bize sadece sabretmek düşer. YILMAK YOK YOLA DEDAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…