kizlar olumsuz dusunmeyin inanin negatif sonuclar bile kiymetli bakin simdi diyorum acaba dis gebelik mi
( demekki negatif bile degerli bir sonuc.
bir de her ne kadar hepimize sebepsiz dense de her cift cok ayri. kotu orneklerin yaninda guzel ornekler daha cok.lutfen alicaksiniz onlari ornek alin.
bana iki gun sonra direk negatife dusmus degerin deseler nasil sukredecegim ben her normal denememizde de hep bunu soyledim kendime, olsa da saglikli olmazdi. simdi bu garip geliyor kulaga herkes tabiiki sadece saglikli hamilelik ister ama formlarda kadinlar bunlari hic dusunmeden konunun sadece hamile kalmak olduguna inaniyor.
doktorum saglikli bir gebelikte bebegin dogmamasi icin rahimden kazimaniz lazim der, ne kadar dogru soyluyor saglikli bebek ne olursa olsun dogar. bu hem realist bakinca boyle hem kaderci yaklasinca.
benim bildigim formda sebepsiz infertelite olup ilk hamileliginde saglikla doguran cok kadin var beni degil onlari ornek alin. hatta cok garip sebepsiz olup dogal hamile kalip kaybeden ikinci ornegi ben henuz gormedim. angelic sanirim yasamis ne yazikki onu da yeni ogrendim inanin tek ornek saniyordum kendimi.
kisacasi sebepsiz tup bebek denedi olmadi diye dusunmeniz cok anlamsiz tup bebekte olma ihtimali yuzde otuzsa olmama ihtimali yuzde yetmis. hem de her turlu cift icin.
cadilar ben sizi teselli ediyorum sefkate ihtiyaci olan benim :1no2: gerci hos teselli degil tamamen gercek yazdiklarim.
dua edin bana dis gebelik olmasin kazasiz atlatayim bu macerayi
((