özlemcim degerin artması iyiye işaret degil mi kan gelmesi ise ya bu genelde hamilelerin başına gelen bişey,bakalım bugün sonucun neolacak sen şimdi resmen hamilesin aslındaloveci aman sakin asla ve asla doktor olmadan klomen kullanma kendine daha kotu bir sey yapamazsin sakin tatlim. zaten asilaman olucaksa birak vucudun rahat olsun. biliyorsun klomen cok da ise yarar bir ilac degil ymurtlama sorunun da olmayinca aslinda anlami bile yok der doktorlar.walla bu uc yil oncesi bildigim o zaman yolun basindaydim doktor boyle demisti sanki:))
doktorum illa iki gunde bir test deyince dun yine yaptirdik yine deger uc katina yakin artmisti yine bir umut yesermisti ama gece kan geldi biraz sabah da geldi simdi de karnim agriyor. sabah yine kan verdim kizlar egerki degerim dusmuyorsa gittikce dis gebelik suphesi beliricek icimden hep dis gebelik olmadigini gecirmistim ama kani gorunce ben de "acaba mi demeye basladim"((
degerle doktora gidecegim, Allah yardimcim olsun artik umidim hic kalmadi yeterki dis gebelik olmasin diye dua etmeye basladim.
19 gundur sonuc bekliyorum formda kadinlar 10 gun bekleyemezken ben hala ne oluyor bilmiyorum((
klomen gerçekten yumurtlama problemi olanlarda işe yarıyo bi arkadaşım 3-4 ayda bir adet oluyodu 2 senede bebek olmadı klomeni ilk kullanışında hamile kaldıcanim ben klomen hic kullanmadim en basta doktorumdan isteyince senin yumurtlama problemin yokki gereksiz demisti, bu sene iki asilama yaptirdim doktorum ona da gereksiz demisti sperm problemi hafif varsa asilama anlamli diyordu. neyse yine de yaptik icimizde kalmasin diye, birini dogal bana hormon vermeden yapti birini hafif hormon vererek. benim doktorum biraz hormon ilaclarina dusman bir doktor yani soyle diyor, yumurtlama sorunu yoksa kadinin hormon almasi anlamsiz. tabii tup bebekte farkli, doktoruma gore en azindan benim icin en iyisi tup bebek aslinda ona sorsaniz beklemek yasim hala uygun diye fakat bana en son sizin cift olarak bekleyecek gucunuz sabriniz kalmadi o yuzden tup bebege gecelim sureci hizlandiralim diye dedi.
canim degerin artasi umutluydu ama toplamda az olan bir deger ustune kanama ilk suphe dis gebelik oluyormus. degerim iki gunde iyi artiyor ama toplamdaki degerim 4 gun kadar geriden geliyor, kanama olmasa gec dollenme umudu olucak.
inanir misin su kanamayla hamilelik bile gozumde yok, dis gebelik degil embroyo tutunmaya calisti basaramadi desinler hamile kalmis kadar sevinecegim.(
bol bol dinlen kendini hiç üzme sonuçta gene hamile kaldın inşallah bundan sonra herşey güzel olurcanim hic normal bir kanama baslamadi henuz leke leke sadece degerimin sifirlanmasiyla baslayacak sanirim, regle oncesi agrilarim var, vucudum gercekten regle olmak icin cabaliyor farkediyorum hala bitkinim bas donmesi vs. regle olunca rahatlayacagim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?