Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

sagolun kizlar doktorum tedbirli yaklasiyor bana bir sey demiyor esimle konusuyorlar, tek yapabilcegimiz beklemek. hayirlisi olsun saglikliysa devam etsin diye dua ediyorum bir daha 12. haftalarda kaybetmek istemiyorum( cok tesekkur ederim desteginize bu hafta test yok artik haftasonu degere gore bakacagiz, sabir sabir...

sagol lovecim ama bekliyopruz haftaya pazartesi doktor gorucek dis gebelik ihtimalini bir elesek rahatlayacagim oyle saf saf bekliyorum canim gunler de zor geciyor.sizler nasilsiniz?

özlemcim ben bile merakla senin sonucunu bekliyorum sen nasıl dayanıyosun bilmiyorum artık inşallah bebegin seni hiç bırakmaz canım
benim de bugün geldi kırmızılar canım sıkıldı gene,klomen kullansammı diyorum ama korkuyorum şimdiye kadar 5 kez kullandım karar veremedim

canim bilemiyorum dene istersen son bir kez, Allah buyuk bu ay bakarsin mujden gelir.
canim walla Allah gucunu sabrini veriyor galiba rahat oldugum soylenemez ama idare ediyorum. biraz umitlendim deger artinca ama gercekten sansim cok cok dusuk inan kurbanlik koyun gb hissediyorum bazen kendimi:)) ya da saskin ordek yavrulari olur ya nereye gidecegini bilemez:)) ne diyeyim iste...
dua edin bana ne olur...

özlemcim selam, ara ara topiğe girip okuyorum yazdıklarınızı.inşallah değerin artmaya devam eder ve dış gebelik te yoktur.bu sefer hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.
love canım biliyorum üzülüyosun ama eğer doktora gitmiceksen kafana göre klomen kullanma derim. sonra çatlamayan yumurtalar başına iş açmasın canımtabi yine sen bilirsin. sonuçta bunlar da hormon.doktorum alınan ilaçların çok ta masum olmadığını söyledi geçen gittiğimde..

ben ilaç kullanmaktan vazgeçtim kızlar nasılsa temmuzda aşılama yaptırcam

catdog tüpe geçiyosun inşallah melegine kavuşursun,mikroenjeksiyon yapılacaktı degil mi?

loveci aman sakin asla ve asla doktor olmadan klomen kullanma kendine daha kotu bir sey yapamazsin sakin tatlim. zaten asilaman olucaksa birak vucudun rahat olsun. biliyorsun klomen cok da ise yarar bir ilac degil ymurtlama sorunun da olmayinca aslinda anlami bile yok der doktorlar.walla bu uc yil oncesi bildigim o zaman yolun basindaydim doktor boyle demisti sanki:))
doktorum illa iki gunde bir test deyince dun yine yaptirdik yine deger uc katina yakin artmisti yine bir umut yesermisti ama gece kan geldi biraz sabah da geldi simdi de karnim agriyor. sabah yine kan verdim kizlar egerki degerim dusmuyorsa gittikce dis gebelik suphesi beliricek icimden hep dis gebelik olmadigini gecirmistim ama kani gorunce ben de "acaba mi demeye basladim"((
degerle doktora gidecegim, Allah yardimcim olsun artik umidim hic kalmadi yeterki dis gebelik olmasin diye dua etmeye basladim.
19 gundur sonuc bekliyorum formda kadinlar 10 gun bekleyemezken ben hala ne oluyor bilmiyorum((

özlemcim degerin artması iyiye işaret degil mi kan gelmesi ise ya bu genelde hamilelerin başına gelen bişey,bakalım bugün sonucun neolacak sen şimdi resmen hamilesin aslında
özlem sen daha önce aşılama yaptırdın mı? klomen kaç kez kullandın?

ben ilaç kullanmaktan vazgeçtim,mart ayında gittigim bi doktor klomen artı farlutal diye bi ilaç verdi bunu kontrolsüz kullanabilecegimi söyledi,farlutal tutunmayı saglıyomuş ama ben vazgeçtim sonuçta 5 kez kullandım klomen hem kilo aldım hem de tüylenme yaptı

özlem sonucu hemen yaz oldu mu inşallah herşey güzel olur

canim ben klomen hic kullanmadim en basta doktorumdan isteyince senin yumurtlama problemin yokki gereksiz demisti, bu sene iki asilama yaptirdim doktorum ona da gereksiz demisti sperm problemi hafif varsa asilama anlamli diyordu. neyse yine de yaptik icimizde kalmasin diye, birini dogal bana hormon vermeden yapti birini hafif hormon vererek. benim doktorum biraz hormon ilaclarina dusman bir doktor yani soyle diyor, yumurtlama sorunu yoksa kadinin hormon almasi anlamsiz. tabii tup bebekte farkli, doktoruma gore en azindan benim icin en iyisi tup bebek aslinda ona sorsaniz beklemek yasim hala uygun diye fakat bana en son sizin cift olarak bekleyecek gucunuz sabriniz kalmadi o yuzden tup bebege gecelim sureci hizlandiralim diye dedi.
canim degerin artasi umutluydu ama toplamda az olan bir deger ustune kanama ilk suphe dis gebelik oluyormus. degerim iki gunde iyi artiyor ama toplamdaki degerim 4 gun kadar geriden geliyor, kanama olmasa gec dollenme umudu olucak.
inanir misin su kanamayla hamilelik bile gozumde yok, dis gebelik degil embroyo tutunmaya calisti basaramadi desinler hamile kalmis kadar sevinecegim.(

klomen gerçekten yumurtlama problemi olanlarda işe yarıyo bi arkadaşım 3-4 ayda bir adet oluyodu 2 senede bebek olmadı klomeni ilk kullanışında hamile kaldı

özlemcim biliyorum belirsizlik çok zor ama sabretmekten başka çare yok canım umarım bekledigine degerde bebegin gelir

kizlar degerim 18 saat icinde yari yariya dusmus; doktor gormeye gerek yok kimyasal gebelik yasandi degeri sifirlanicak birkac gune demis, ben de bir oh be cektim:)) walla ne hale geldim!! sevindigim olaya bakin ama omuzlarimdan yuk kalkti bir daha hamile kalirsam soyle gonul rahatlihiyla kalayim Insallah, bol degerli, guzel bir bekleyisle. hepiniz sagolun hep yanimda oldunuz hic morelinizi bozmayin olucaksa hayirlisiysa olsun hepimiz icin.

özlem hayırlısı böyleymiş canım allah saglık derdi vermesin yeterki,şimdi dondurulmuşlarla yola devam
inşallah ozaman yüzün güler canım

özlem hayırlısı buyuş. çok güçlü ve pozitif birisin eminim bunuda atlatacaksın. ''yılmak yok yola devam'' (ben her negatif tedaviden sonra kendime bu sözü hatırlatırdım)

canim hic normal bir kanama baslamadi henuz leke leke sadece degerimin sifirlanmasiyla baslayacak sanirim, regle oncesi agrilarim var, vucudum gercekten regle olmak icin cabaliyor farkediyorum hala bitkinim bas donmesi vs. regle olunca rahatlayacagim sanirim.

bol bol dinlen kendini hiç üzme sonuçta gene hamile kaldın inşallah bundan sonra herşey güzel olur

özlemcim ben klomen kullandıgım aylardan birinde adet olacagım zaman çok ciddi sancı çektim canım hiç öyle yanmamıştı kasıklarıma devamlı sancı giriyodu ve adetim ilk gün açık lekeler halinde geldi ertesi gün yogun kan pıhtısı geldi böyle sinir gibi bişeydi çok garip bişey yaşadım ozaman doktorum kimyasal gebelik geçirmiş olabilecegimi söyledi ozaman hep bu benim de aklımda soru işareti olarak kaldı

kimyasal gebelik kadinlar yasar ve farketmez cok fazla diyorlar dedigin gb belki de bunu yasamistin. yada o ay hormona vucudun ters tepki vermis de olabilir.
sagol canim ben de su an oncelikle fiziksel olarak normallesme surecini onemsiyorum.
tup bebegi bu yasadiklarima ragmen hala tavsiye ediyorum kizlar soyle bir mantik geldi bana, egerki dayanma gucunuz bittiyse dogal denemeler sizi yoruyor ve uzuyorsa tup bebege gecme zamani gelmis gb. ama su da var tup bebege de hic cok fazla garanti gozuyle bakmadan cunku eger ben cok kaptirmis olsaydim (ki olcak gb cok hissetmeme ragmen) simdi cok uzgun olabilirdim yani birde bu hayalkirikligini kaldirabilcek miyiz onu hesaba katmali.
ama siz vakti geldi mi anlarsaniz maddi olarak da gucunuz yetiryorsa bence tup bebege gecin derim.
basinda konusmustuk ben size ney nedir ayrintili anlatirim diye ondan yaziyorum bunlari. ozellikle lovelicim sen soruyordun.
benim gozlemim bu yonde. haa sanmayin ki cok gucluyum hayir sadece gercekci yaklasmaya calisiyorum ben de cok yiprandim aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…