canim ya yuh yani diyorum iyisi bunu yaptiysa belki sonradan olusmustur gerci kadinin da gunahini almayayim.inanırmısın özlemci m artık doktorlara güvenim sıfır.aslında bu laparoskpiyede inanmıycam ama elimizde dvd si var.yapılan herşey orda görülüyor.ben iyileşince aldık dvd yi başka bir doktora izlettik.herşeyi doğruladı.belki rahim filmi başkalarında doğru sonuç veriyordur kimsenin umudunu kırmak istemem ama bende öyle olmadı.izmirin en meşhur doktorlarından dilek aslan var ona yaptırmıştım hani sıradan biyerde değil.
ya da gorkemlicim belki filmeden sonra gelisti yapisiklik o da bir secenek tabii mesala benim de filmden sonra bir hamileligim ve kurtajim var neler degisti icerde kimbilir((
inşallah olur özlemcim ama olmazsa sende mutlaka yaptır aklımızda gıçık kalmasın,ben tıpkı görkemli gibi başka kişilerdede duydum hsg kesin degil canım inan hsg de tüpleri açık görünüpte laparokobide kapalı çıkan çok kişi var
görkemli endonun en büyük belirtileri sancilı adet ve ilişki sırasında giren kramplarmış benim her ikiside oluyor özellikle ilişki sırasında zaman zaman ciddi kramplar giriyo sende oluyomu böyle şeyler canım
kızlar sayfa 4 te vardı bu yazı hep kafamı karıştırmıştımerhaba kızlar bende 5,5 senedir sebsiz inf.olduğumu düşünüyordum 4 aşılama geçirdim olmadı
birçok tahlil hsg vs. yine hiç bişey yok tedaviyi bırakmıştım 6 ay geçmiştiki o ay tekrar dr.a başlamak için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim ama kalp atışı görünmediği için kürtaj oldum ve 1 sene geçti bu ayda tüp bebe için dr.a gittiiğimde dr. tüplerimde yapışıklık olduğunu ve laproskopi olmam gerektiğini söyledi ve ben şok oldum başımdan kaynar sular devrildi sanki,5 yılda 3 dr değiştirdim ve hiçbirisi bana bunu söylemedi geçen zamanamı yanıyım giden paralaramı işyerimden aldığım zar zor izinleremi nasıl olurda bir dr bunu hsg ye bakarak göremez dedim dr. da bana her dr. aynı şeyi söyleyemez tecrübeleri farklıdır dedi yıllardır boşuna koşturmuşum ki şunu anladım doç. yada prof.dan başka dr.a gitmeyin ..
herkese iyi şanslar...
canim evet bende biliyorum tuplerin kapali olupta filmde acik gorundugunu ama gorkemlinin durumunda baksana neler ve neler cikmis yani biri de mi anlasilmaz. bir de biliyorsunuz yapisiklik rahim yumurtalik vs cozumu zaten hamile kalmak yani kadinin yumurtlamamasi uzun sure ya da surekli d.kontrol hapi veriyorlar. yoksa yapisiklik tekarlayan bir sey.
gorkemlicim mesala senin normal birkac ay deneyip kisa surede tup bebege gecmen cok onemliymis ki yapisiklik tekrarlamasin. bir de sende bende kimyasal gebelik yasadik kimyasal gebelige yapisiklik neden olabilirmis yani eger saglikli embroyoysa ve kimyasal gebelik yasanirsa bundan direk supheleniliyormus.
kızlar sayfa 4 te vardı bu yazı hep kafamı karıştırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?