özlemcim iyiyim bende sagol canımcanim sagol iyiyim regle olabildim sonunda biraz agrili( sizler nasilsiniz?
hayırlısı buymuş canım,daha herşey bitmedi sonuçta dondurulmuşların var inşallah ozaman yüzün gülerkizlar nasilsiniz, umarim herkes iyidir.
lovecim agrili oldu pihti da oldu ama bazi aylar zaten olur o pihti en azindan bende doktora sorunca normal demisti. biokimyasal dense de bazen kese olusmus oluyormus ve bildigin dusuk yasaniyormus yani cok kisa suren bir hamilelik. neyse cok da onemli degil, basinda bitti ya o da bir sans.hamilelik ilerleyince kaybedilirse hormonlar uc ay kendine gelmiyor.
görkemli nasılsın canım?uzun zamandır yoksun iyimisin?
bende acaba histeroskobi mi yaptırsam diyorum izinde aşılamam olumsuz olursa ya aslında bi doktorum bile yok gittigim geçen yıl vardı burda o gitti sonra gelen doktor benimle ilgilenmedi bu yüzden burda hiç bir doktora gitmiyorum ancank izinden izine kaldı benim işlemler
görkemli senin dondurulmuş embiriyoların var mı? tekrar deniycekmisin?
canım öncelikle geçmiş olsun insan sebep bulunca seviniyo mu üzülüyo mu bilemiyorum ben de senin gibi hissetmiştim.inşallah tedavin şimdi bu duruma göre şekillenir ve ne kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım.kızlar en sonunda laparoskopi ve histeromu oldum ve ŞOK oldum.artık sebepsiz infertil olmadığımı biliyorum.niyemi?RAHİM FİLMİM TEMİZ OLMASINA RAĞMEN LAPAROSKOPİ SONUCUNA GÖRE sol tüpüm tıkalı çıktı ve açılamadı.rahim arkası ve yumurtalıklada endometriozis çıktı ve temizlendi.yumurtalıklarım rahmin arkasına saklanmış.yeri değiştirildi.daha bitmedi.sağ yumurtalığımda çikolata kisti varmış.alındı. yani şu ana kadar yaptırdığım tüm tedaviler ,testler boşunaymış.şaşırdınız değilmi???üstelik benim tüm ısrarlarıma rağmen hangi doktora gittimse laparoskopi gereksiz ŞÜPHELİ BİR DURUM YOK demişlerdi.Sebepsiz tanısı konmuş tüm arkadaşlarıma tavsiyem kesinlikle laparoskopi ve histeroskopiyi birlikte yaptırmanız.yeni bir tedaviden önce.DOKTORLAR GEREKSİZ DESE BİLE.....
kızlar en sonunda laparoskopi ve histeromu oldum ve ŞOK oldum.artık sebepsiz infertil olmadığımı biliyorum.niyemi?RAHİM FİLMİM TEMİZ OLMASINA RAĞMEN LAPAROSKOPİ SONUCUNA GÖRE sol tüpüm tıkalı çıktı ve açılamadı.rahim arkası ve yumurtalıklada endometriozis çıktı ve temizlendi.yumurtalıklarım rahmin arkasına saklanmış.yeri değiştirildi.daha bitmedi.sağ yumurtalığımda çikolata kisti varmış.alındı. yani şu ana kadar yaptırdığım tüm tedaviler ,testler boşunaymış.şaşırdınız değilmi???üstelik benim tüm ısrarlarıma rağmen hangi doktora gittimse laparoskopi gereksiz ŞÜPHELİ BİR DURUM YOK demişlerdi.Sebepsiz tanısı konmuş tüm arkadaşlarıma tavsiyem kesinlikle laparoskopi ve histeroskopiyi birlikte yaptırmanız.yeni bir tedaviden önce.DOKTORLAR GEREKSİZ DESE BİLE.....
kızlar en sonunda laparoskopi ve histeromu oldum ve ŞOK oldum.artık sebepsiz infertil olmadığımı biliyorum.niyemi?RAHİM FİLMİM TEMİZ OLMASINA RAĞMEN LAPAROSKOPİ SONUCUNA GÖRE sol tüpüm tıkalı çıktı ve açılamadı.rahim arkası ve yumurtalıklada endometriozis çıktı ve temizlendi.yumurtalıklarım rahmin arkasına saklanmış.yeri değiştirildi.daha bitmedi.sağ yumurtalığımda çikolata kisti varmış.alındı. yani şu ana kadar yaptırdığım tüm tedaviler ,testler boşunaymış.şaşırdınız değilmi???üstelik benim tüm ısrarlarıma rağmen hangi doktora gittimse laparoskopi gereksiz ŞÜPHELİ BİR DURUM YOK demişlerdi.Sebepsiz tanısı konmuş tüm arkadaşlarıma tavsiyem kesinlikle laparoskopi ve histeroskopiyi birlikte yaptırmanız.yeni bir tedaviden önce.DOKTORLAR GEREKSİZ DESE BİLE.....
özlemcim bu arada endometriozis ve çikolata kistleri(endometrioma)lar çok sinsi yapılar oldukları için çoğu zaman ultrasonda belirti vermezlermiş.ancak benimki gibi tesadüfen laparoskopik cerrahide ortaya çıkarmış. bunu hem doktor söyledi hemde ben internetten araştırdım aynı şekilde yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?