özlemcim tabiki bendede olacak diye bişey yok ama benim hep aklımda soru işaretiydi bu hsg çeken doktor olabilecegini söyledi ama diger doktorlar yok dedi ve ben hiç soldan yumurtlamadım ilaçla dahi sagdan 3 tane olgunlaşan yumurta varken sol hiç kımıldamadı oyüzden hep bi şüphe var içimde şimdi görkemlide böyle olunca acabamı diyorumlovecim bir kere hepimizde ayni sey olmasi imkansiz o yuzden illa bu mu asla deme. sen okuduklarindan cok cok etkileniyorsun. bence asilamana devam et ayrica her seyin vakti var hepimiz vakti gelince her seyi deneyeegiz dusunki tup bebekte hamile oalbilirdim o zaman iyiki laproskopi yaptirmadim derdim yani her an her sey degisiyor iste hayatimizda ya da dusunki bende gorkemlide olan her sorun var ama ben dogal hamile kaldim ve 12.haftaya kadar ilerleyebildim. yani bu isler belli olmuyor asilamani ol bence sonra da Insallah hamile olursun gerek kalmaz eger de kalmazsan o zaman dusun bunlari. ama bir tedavide morel bozuk ilerlersen sonucu pozitif cikmaz lutfen umutlu ol.
özlemcim tabiki bendede olacak diye bişey yok ama benim hep aklımda soru işaretiydi bu hsg çeken doktor olabilecegini söyledi ama diger doktorlar yok dedi ve ben hiç soldan yumurtlamadım ilaçla dahi sagdan 3 tane olgunlaşan yumurta varken sol hiç kımıldamadı oyüzden hep bi şüphe var içimde şimdi görkemlide böyle olunca acabamı diyorum
özlemcim tabiki bendede olacak diye bişey yok ama benim hep aklımda soru işaretiydi bu hsg çeken doktor olabilecegini söyledi ama diger doktorlar yok dedi ve ben hiç soldan yumurtlamadım ilaçla dahi sagdan 3 tane olgunlaşan yumurta varken sol hiç kımıldamadı oyüzden hep bi şüphe var içimde şimdi görkemlide böyle olunca acabamı diyorum
peki bu soldan hic yumurtlamamana doktorun ne diyor?
mesala bende genelde soldan yumurtlarim sag daha az yani uc ay solsa bir ay sag. ama tup bebekte sagdan daha cok yumurta cikardim.
bana uc ay soldan bir ay sagdan yumurtluyrum deyince doktorum olabilir bir yumuta hep daha aktiftir demisti bir de bazne de benim karistircagimi dusunmustu ama bende senin gb eminim
neyse kizlar simdi biraz cikmam lazim Insallah hepimizin guzel haberlerini aliriz.
lovecim asilama surecine girersen haberleselim benim de transferim olursa eger beraber paylasiriz bekleme surecini.
gorkemlicim Insallah bu operasyonun cok faydasini goreceksin onumuzdeki ay hamileyim diye gelirsin Insallah.
love canımsenin ilk aşılamamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?