işte sana bu umut olsun bir kerede olsa hamile kalabilmişsin demekki kalabiliyosun bence senin tüp denemende olcak canım inşallahevet kalmistim 11. hafta sonununda kaybettim ne yazikki!!
her iste vardir bir hayr belki asilama olmadan dogal hamile kalicaksin.
emin olki pat diye hamile kalabiliriz hepimiz her an.
benim ilk hamileligim kendiliginden mesala, Allah saglikla bir daha nasip etsin hepimize.
özlemcim bide ben preseed denedim belki duymuşsundur çok umutlandım benim olmadı olan biçok arkadaş var nedensizlerde işe yarıyo bi arkadaş 3 senedir olmamış presedle ilk denemesinde hamile kaldı bu beni çok ümitlendirmişti bunlada olmadı hayırlısı artık belki zamanı var bilemiyorum belkide hiç olmuycak allahım inşallah yüzümüze bakar
bilmiyorum canım preseed sperm geçişini kolaylaştırıyo arkadaş nedensizdi 3 sene olmamış ilk kullanımda oldu onun gibi biçok kişi kaldı hamile benim olmadı dedigin test sperm antikor testi sanırım buralarda benim bulundugum yerde yok tabi ama kesinlikle yaptırmak lazımacaba burda huner testi diye bir test var, kadinin rahim agzi salgisinda sperme karsi antikor olmasi ve spermleri oldurmesi, arkadasinda o mu vardi, bu testi turkiyede yapmiyorlar genelde bana ingilterede yapilmisti cok basit bir test iliskiye giriyorsun 10 saat sonra gidiyorsun rahim agzindan smear testi yapar gb salgi aliyorlar ve spermler canli mi olu mu ona bakiyorlar. preesed acaba oyle sorunu olanlarinda mi ise yariyor diye dusundum.
bu testi sebepsiz infertelite mutlaka yaptirmak lazim cunku oyle bir sorun varsa tup bebege gerek kalmadan asilama ile hamile kaliniyor. rahim agzi asilamada direk asildigi icin.
canim Masallah, Allah onlari sana bagislasin saglikla huzurla vaktinde gelsinler Insallah. kismette oldugu zaman haklisin geliyorlar mutlaka.arkadaşlar merhaba bende sebepsiz infertilite hastasıyım 4 aşılma 1 negatif tüp bebek başarısızlığım var. Ama şuan dondurulmuş embriyolarla 8 haftalık hamileyim. Allah ol dediği zaman oluyor.ben bu duyguyu 5 sene bekledim. Umarım szilerde bu duyguya en kısa zamanda kavuşursunuz bende sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım... Herkeze bol şans. sabır ve metanetli olmak lazım.. stres yapmayın. ben hepsinde stresliydim ama en son ki dondurulmuşlarda olursa olur olmazsa olmaz dedim hiç kafama takmadım ve şükürler olsun hamile kaldım.......
meralun molekuler tani testleri nedir? ayrintili yazar misin ben de merak ettim.catdog arkadaşım moleküler tanı testleri yapıldımı sana
Merabalar arkadaşlar.evliliğimin 5.yılında allahıma şükürler olsunki ikiz bebeklerim var.bende nedensiz infertileydim.3 aşılamam tutmamıştı.1.tüp denemesinde hayallrime kavuştum.rabbim sayesinde temmuzda oğluşlarıma kavuştum.[35 haftalık doğdular]sakın umutlarınızı yitirmeyin.allaha sürekli dua edin.benim dualarımda sizinle.sebepsiz infertileyi ben kabul etmiyorum herşey rabbimin rızasıyla.rabbim ne zaman isterse o zaman.bu arada ben tedavi süresince transfer sonrası sürekli meryem suresini okumuştum.
arkadaşlar merhaba bende sebepsiz infertilite hastasıyım 4 aşılma 1 negatif tüp bebek başarısızlığım var. Ama şuan dondurulmuş embriyolarla 8 haftalık hamileyim. Allah ol dediği zaman oluyor.ben bu duyguyu 5 sene bekledim. Umarım szilerde bu duyguya en kısa zamanda kavuşursunuz bende sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım... Herkeze bol şans. sabır ve metanetli olmak lazım.. stres yapmayın. ben hepsinde stresliydim ama en son ki dondurulmuşlarda olursa olur olmazsa olmaz dedim hiç kafama takmadım ve şükürler olsun hamile kaldım.......
catdog arkadaşım moleküler tanı testleri yapıldımı sana
arkadaşlar hepinize merhaba.. ben daha oncede belirtmiştim ama okumayanlar olmustur dıye tekrar yazmak ıstedım. ben hepınızın cok ıyı bıldıgı bır hastanede calısıyorum. tüp bebek dusunen arkadaslarıma gereken her turlu destegı saglarım. gereken ındırımı yaptırırım. bende normal yolla hamıle kalıp düşük yaptım ve zamanımın dolmasını beklıyorum. aynı hasretı bende yasıyorum. eşlerinizin yada yakınlarınızın azosperm olması sızı uzmesın. yakınım azospermdı ve ılac tedavısı ve tesa amelıyatı ıle hamıle kaldı. suan guzel bır hamılelık donemı gecırıyor cok sukur. herşeyın çözümü var. tüpebek dusunen arkadaslar benım özelime msj atarsa gereken herşeyi yaparım. hoşçakalın
canım çok sağol, biz kısmetse yaza tüp istiyoruz ama nerede yaptırıcamı araştırıyorum;
şu genetik testleri tüp öncesi mi, yoksa tutmazsa mı sonra yapıyorlar bi bilgin var mı canım?
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun süre nete giremedim. bilgisayarımda sorun vardı bu arada transferim yapıldı. 13 yumurta toplandı 11i döllendi ve 5. gün iki tane blast transferi yapıldı. 5 tane altıncı gün blastosisti dondurduk. transferin 2. günündeyim ve hepinizden dua bekliyorum.
deryahmet ve derya1980 kızlar ikinizin adına da çok sevindim bize umut oluyosunuz.
inşallah dertahmet bebeğinize hayırlısıyla kauvuşursunuz, derya1980 canım sen de ikizlerini analı babalı büyüt inşallah.
ama görüyorum ki sebepsiz de tutturmak daha zor gibi yine de bana öyle geliyo.kızların dediği antikor, bağışıklık vs. testleri de türkiyede tüp tutmazsa son denemelerde yapıyolar, bizler de boşuna yıpranıyoruz.halbuki baştan yapsalar hem maddi hem manevi yıpranmayız.ama şu moleküler tan testlerini bi araştırayım ben de; maralun sen de bizi bilgilendirirsen çok mutlu oluruz:)
love27 canım hoşbulduk, bu topiği bana hatırlattığın için çok sağol ama bugünlerde biraz umutsuzum
canım bende seni merak ediyodum tedavin hayırlı olsun inşallah bebegin seninledir canımmerhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun süre nete giremedim. bilgisayarımda sorun vardı bu arada transferim yapıldı. 13 yumurta toplandı 11i döllendi ve 5. gün iki tane blast transferi yapıldı. 5 tane altıncı gün blastosisti dondurduk. transferin 2. günündeyim ve hepinizden dua bekliyorum.
canım bu kromozom testi eşle birliktemi yapılıyor?nasıl yapılıyo?ücreti ne?arkadaşım genetik test dediğin kromozom testi ise tüp öncesi de yaptırabilirsin imkanın varsa.ama devlet karşılamıyor.bana doktorum 2 negatif aşılama sonrası önerdi.ben yaptırdım.sonuç bekliyorum.sonuca göre tüp bebek yapılacak bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?