Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

evet kalmistim 11. hafta sonununda kaybettim ne yazikki!!
her iste vardir bir hayr belki asilama olmadan dogal hamile kalicaksin.
emin olki pat diye hamile kalabiliriz hepimiz her an.

benim ilk hamileligim kendiliginden mesala, Allah saglikla bir daha nasip etsin hepimize.
 
özlemcim bide ben preseed denedim belki duymuşsundur çok umutlandım benim olmadı olan biçok arkadaş var nedensizlerde işe yarıyo bi arkadaş 3 senedir olmamış presedle ilk denemesinde hamile kaldı bu beni çok ümitlendirmişti bunlada olmadı hayırlısı artık belki zamanı var bilemiyorum belkide hiç olmuycak allahım inşallah yüzümüze bakar
 
işte sana bu umut olsun bir kerede olsa hamile kalabilmişsin demekki kalabiliyosun bence senin tüp denemende olcak canım inşallah
 

acaba burda huner testi diye bir test var, kadinin rahim agzi salgisinda sperme karsi antikor olmasi ve spermleri oldurmesi, arkadasinda o mu vardi, bu testi turkiyede yapmiyorlar genelde bana ingilterede yapilmisti cok basit bir test iliskiye giriyorsun 10 saat sonra gidiyorsun rahim agzindan smear testi yapar gb salgi aliyorlar ve spermler canli mi olu mu ona bakiyorlar. preesed acaba oyle sorunu olanlarinda mi ise yariyor diye dusundum.
bu testi sebepsiz infertelite mutlaka yaptirmak lazim cunku oyle bir sorun varsa tup bebege gerek kalmadan asilama ile hamile kaliniyor. rahim agzi asilamada direk asildigi icin.
 
bilmiyorum canım preseed sperm geçişini kolaylaştırıyo arkadaş nedensizdi 3 sene olmamış ilk kullanımda oldu onun gibi biçok kişi kaldı hamile benim olmadı dedigin test sperm antikor testi sanırım buralarda benim bulundugum yerde yok tabi ama kesinlikle yaptırmak lazım
 
arkadaşlar merhaba bende sebepsiz infertilite hastasıyım 4 aşılma 1 negatif tüp bebek başarısızlığım var. Ama şuan dondurulmuş embriyolarla 8 haftalık hamileyim. Allah ol dediği zaman oluyor.ben bu duyguyu 5 sene bekledim. Umarım szilerde bu duyguya en kısa zamanda kavuşursunuz bende sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım... Herkeze bol şans. sabır ve metanetli olmak lazım.. stres yapmayın. ben hepsinde stresliydim ama en son ki dondurulmuşlarda olursa olur olmazsa olmaz dedim hiç kafama takmadım ve şükürler olsun hamile kaldım.......
 
canim Masallah, Allah onlari sana bagislasin saglikla huzurla vaktinde gelsinler Insallah. kismette oldugu zaman haklisin geliyorlar mutlaka.
catdog arkadaşım moleküler tanı testleri yapıldımı sana
meralun molekuler tani testleri nedir? ayrintili yazar misin ben de merak ettim.
kizlar guzel sonuclari duymaya basladik, devamini bekliyoruz Insallah.
 

böyle haberler okumak insanı çok mutlu ediyor.teşekkürler paylaşım için.allah analı babalı büyütsün.
 

çok sevindim.umarım sağlıkla kucağına alırsın.teşekkürler paylaşım için.
 
derya ne güzel bi haber teprik ederim allah sag salim kucagına almayı nasip etsin
 
deryahmet ve derya1980 kızlar ikinizin adına da çok sevindim bize umut oluyosunuz.
inşallah dertahmet bebeğinize hayırlısıyla kauvuşursunuz, derya1980 canım sen de ikizlerini analı babalı büyüt inşallah.
ama görüyorum ki sebepsiz de tutturmak daha zor gibi yine de bana öyle geliyo.kızların dediği antikor, bağışıklık vs. testleri de türkiyede tüp tutmazsa son denemelerde yapıyolar, bizler de boşuna yıpranıyoruz.halbuki baştan yapsalar hem maddi hem manevi yıpranmayız.ama şu moleküler tan testlerini bi araştırayım ben de; maralun sen de bizi bilgilendirirsen çok mutlu oluruz:)

love27 canım hoşbulduk, bu topiği bana hatırlattığın için çok sağol ama bugünlerde biraz umutsuzum
 

canım çok sağol, biz kısmetse yaza tüp istiyoruz ama nerede yaptırıcamı araştırıyorum;
şu genetik testleri tüp öncesi mi, yoksa tutmazsa mı sonra yapıyorlar bi bilgin var mı canım?
 
canım çok sağol, biz kısmetse yaza tüp istiyoruz ama nerede yaptırıcamı araştırıyorum;
şu genetik testleri tüp öncesi mi, yoksa tutmazsa mı sonra yapıyorlar bi bilgin var mı canım?

arkadaşım genetik test dediğin kromozom testi ise tüp öncesi de yaptırabilirsin imkanın varsa.ama devlet karşılamıyor.bana doktorum 2 negatif aşılama sonrası önerdi.ben yaptırdım.sonuç bekliyorum.sonuca göre tüp bebek yapılacak bana.
 
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun süre nete giremedim. bilgisayarımda sorun vardı bu arada transferim yapıldı. 13 yumurta toplandı 11i döllendi ve 5. gün iki tane blast transferi yapıldı. 5 tane altıncı gün blastosisti dondurduk. transferin 2. günündeyim ve hepinizden dua bekliyorum.
 

canim nasil heyacanlisindir simdi, etmezmiyiz, dualarimiz seninle olucak. blast tranferine neye gore karar verdiler, burda doktorum kabul etmiyor cunku blast demek yogun merkezlerde nerdeyse uc gun daha labratuvarlarinin mesgul edilmesi demek!!! oysaki ne olursa olsun blastin daha iyi oldugu biliniyor. ancak defalarca basarisiz olucak ki o zaman kabul etsinler bahsettigim yerde amerikan hastanesi tabii turkiyedeki degil ben disardayim!!
applecim ne olursa olsun sakin bekle rahmin cok rahat olucakki tutunsun bebisler, Allah'a guven vakti geldiyse olucaktir. Insallah burayi costuracak haberler getireceksin
 

guzelim oyle dusunme biz hastalar tutturursak mecbur kabul ederler sadece masrafli diye basta hastayi para acisindan urkutmemek icin soylemiyorlardir. antikor testi zaten cok cok ucuz ve tup bebekte ogrenmesiniz de olur. asilama yaparim dersen ayri. ama diger testler hakkinda katiliyorum. su molekuler testi neymis acaba bende merak ettim.
karamsar olma, her seye ragmen sebepsiz infertelite daha iyi, ya sperm olmasaydi ya rahmimiz sorunlu olsaydi ya da rezervlerimiz az, o zaman cok daha zordu her an normal hamile kalabilirsin belki de kaldin onceden bilmiyorum.
yalniz stresin etkisine cok inaniyorum ozellikle de bizim gruptaki ciftlerde.
 
canım bende seni merak ediyodum tedavin hayırlı olsun inşallah bebegin seninledir canım

ben bu yumurta toplama işlemini çok merak ediyorum anesteziyle oluyo sanırım transferde anestezi oluyomu?herhangi bi acı falan duyuluyomu?
 
canım bu kromozom testi eşle birliktemi yapılıyor?nasıl yapılıyo?ücreti ne?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…