iyi olmaya çalışıyorum canım bende adetimin 4. günü bugün canım sıkkın neyapsam nere gitsem düşünüyorum öylelove27 canım yumurta toplama genel anesteziyle oluyo uyandığında işlem bitmiş oluyor. çok hafif ağrım oldu zaten ağrı kesici ilaç veriyorlar bir kaç gün lekelenme tarzı kanaman oluyo. transfer işlemi çok kısa sürüyo 5 dk kadar kısa anestezisiz yapılıyo normalde ama alanda oluyo. bence gereksiz. sen neler yaptın görüşmeyeli?
canım hiç korkma rahat ol kısmetinde varsa olcak yoksa pes etmek yok olana kadar ugraşcaz ama sen sakın olumsuzu düşünme allahın izniyle olcak inşallah sen sadece kendine dikkat yorma hiç kendini bol bol dinlen,dua et canım benimde dualarım seninle inşallah hepimize umut olcaksınlove27 iyi dileklerin için saol canım bende hem heyecan var hemde korku 3. denemem ve kendimi kaptırmak istemiyorum bakalım kısmet artık. sende üzme kendini inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir.
canım bu kromozom testi eşle birliktemi yapılıyor?nasıl yapılıyo?ücreti ne?
sagol canım cevabın için peki sen bagışıklık testleri diyolar onları yaptırdınmı?bu testler çokmu tutuyo?bunları tüp bebek merkezinde falanmı yaptırcazaslında doktor sadece benden istedi ama eşim banada bakılsın dediği için onada yaptırdık..sadece kan veriyosun o kadar.ücret olarak 350 tuttu ikimizinki toplamı.kromozom sayısına bakılacak bizim.
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun süre nete giremedim. bilgisayarımda sorun vardı bu arada transferim yapıldı. 13 yumurta toplandı 11i döllendi ve 5. gün iki tane blast transferi yapıldı. 5 tane altıncı gün blastosisti dondurduk. transferin 2. günündeyim ve hepinizden dua bekliyorum.
sagol canım cevabın için peki sen bagışıklık testleri diyolar onları yaptırdınmı?bu testler çokmu tutuyo?bunları tüp bebek merkezinde falanmı yaptırcaz
canım bagışıklık testlerini bende bilmiyorum neler ama hep diyolar bagışıklık testleri birsürü varmış of of hangi birini yaptırcazcanım bağışıklık testini bilmiyorum açıkçası.şu antikor testi falanmı acaba.eğer oysa yapılmadı. kromozom testini üniversitede yapıyorlar burda.
canım ben bitliste yaşıyorum şuanda burda gittigim bi doktor vardı o gitti şimdi düzenli gittigim bi doktor yok burda zaten kısıtlı herşeycanım ben rahim filmi çektirdim.sana sunu sormak istiyorum.devamlı gittiğin bir doktorun varmı?şu an hangi aşamadasın?
guzelim oyle dusunme biz hastalar tutturursak mecbur kabul ederler sadece masrafli diye basta hastayi para acisindan urkutmemek icin soylemiyorlardir. antikor testi zaten cok cok ucuz ve tup bebekte ogrenmesiniz de olur. asilama yaparim dersen ayri. ama diger testler hakkinda katiliyorum. su molekuler testi neymis acaba bende merak ettim.
karamsar olma, her seye ragmen sebepsiz infertelite daha iyi, ya sperm olmasaydi ya rahmimiz sorunlu olsaydi ya da rezervlerimiz az, o zaman cok daha zordu her an normal hamile kalabilirsin belki de kaldin onceden bilmiyorum.
yalniz stresin etkisine cok inaniyorum ozellikle de bizim gruptaki ciftlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?