Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

love27 canım yumurta toplama genel anesteziyle oluyo uyandığında işlem bitmiş oluyor. çok hafif ağrım oldu zaten ağrı kesici ilaç veriyorlar bir kaç gün lekelenme tarzı kanaman oluyo. transfer işlemi çok kısa sürüyo 5 dk kadar kısa anestezisiz yapılıyo normalde ama alanda oluyo. bence gereksiz. sen neler yaptın görüşmeyeli?

iyi olmaya çalışıyorum canım bende adetimin 4. günü bugün canım sıkkın neyapsam nere gitsem düşünüyorum öyle

senin 11 tane yumurta döllenmiş bu iyi bişey ne güzel işte inşallah tutunmuşlardır bakarsın ikitane birden geliverir
sen nasılsın heyacan varmı? 9 gün sonra belli olur demi sonuç

benim burda bi komşu tüp bebekle hamile kaldı 2 ay önce dün görüştüm bebekler düşmüş hiç kanamasıda olmamış doktora kontrol diye gitmiş düşük yapmışsın demiş nekadar ilginç demi kanama olmadan nasıl düşük olurki çok üzüldüm ona 7 sene olmamıştı nasip işte

love27 iyi dileklerin için saol canım bende hem heyecan var hemde korku 3. denemem ve kendimi kaptırmak istemiyorum bakalım kısmet artık. sende üzme kendini inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir.

love27 iyi dileklerin için saol canım bende hem heyecan var hemde korku 3. denemem ve kendimi kaptırmak istemiyorum bakalım kısmet artık. sende üzme kendini inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir.
canım hiç korkma rahat ol kısmetinde varsa olcak yoksa pes etmek yok olana kadar ugraşcaz ama sen sakın olumsuzu düşünme allahın izniyle olcak inşallah sen sadece kendine dikkat yorma hiç kendini bol bol dinlen,dua et canım benimde dualarım seninle inşallah hepimize umut olcaksın

canım bu kromozom testi eşle birliktemi yapılıyor?nasıl yapılıyo?ücreti ne?

aslında doktor sadece benden istedi ama eşim banada bakılsın dediği için onada yaptırdık..sadece kan veriyosun o kadar.ücret olarak 350 tuttu ikimizinki toplamı.kromozom sayısına bakılacak bizim.

aslında doktor sadece benden istedi ama eşim banada bakılsın dediği için onada yaptırdık..sadece kan veriyosun o kadar.ücret olarak 350 tuttu ikimizinki toplamı.kromozom sayısına bakılacak bizim.
sagol canım cevabın için peki sen bagışıklık testleri diyolar onları yaptırdınmı?bu testler çokmu tutuyo?bunları tüp bebek merkezinde falanmı yaptırcaz

hayırlısı olsun.çok sevindim.inşallah 2side tutar .hem bize de umut olursun.

sagol canım cevabın için peki sen bagışıklık testleri diyolar onları yaptırdınmı?bu testler çokmu tutuyo?bunları tüp bebek merkezinde falanmı yaptırcaz

canım bağışıklık testini bilmiyorum açıkçası.şu antikor testi falanmı acaba.eğer oysa yapılmadı. kromozom testini üniversitede yapıyorlar burda.

canım bağışıklık testini bilmiyorum açıkçası.şu antikor testi falanmı acaba.eğer oysa yapılmadı. kromozom testini üniversitede yapıyorlar burda.
canım bagışıklık testlerini bende bilmiyorum neler ama hep diyolar bagışıklık testleri birsürü varmış of of hangi birini yaptırcaz

görkemcim sen laparoskobi yaptırdınmı ya bunu bizim yaptırmamız gerekiyomu
benim hsg çekilirken izledigimde sol tüpümden ilaç kalın bir şekilde geçti sagdan daha ince geçti çeken doktor birazcık sagdan zor geçti dedi ama diger doktorlar normal dedi şimdiye kadar benim hiç sol yumurtam gelişmedi sagda ilaçla 3 tane olgunlaştı ama soldaki en fazla 14 oldu acaba sol yumurta gelişmiyo sag gelişiyoda sag tüpte geçişte problemmi var ya laparaskobimi yaptırsam yada tekrar hsg mi çektirsem

açıkçası biz doktor bişey istemeden keyfi hiçbir test yaptırmıyoruz.tabi doktoruna güveniyorsan.mesela benimki alanında çok başarılı bir dr.ben burda okuyup ona histeroskopi yaparmısınız bana dedim.gerek yokki dedi.şüpheli bir durum görsem zaten yaparım dedi.

canım ben rahim filmi çektirdim.sana sunu sormak istiyorum.devamlı gittiğin bir doktorun varmı?şu an hangi aşamadasın?

canım ben rahim filmi çektirdim.sana sunu sormak istiyorum.devamlı gittiğin bir doktorun varmı?şu an hangi aşamadasın?
canım ben bitliste yaşıyorum şuanda burda gittigim bi doktor vardı o gitti şimdi düzenli gittigim bi doktor yok burda zaten kısıtlı herşey
ben 5 kez klomenle normal ilişki 1 kez aşılama ve 1 kezde gonalf menogon kullanarak ilişki bunlar yapıldı tedavimin hepsini bi doktor yapmadı hep ayrı ayrı doktorlara gittim çaresizlikten

şimdi tekrar aşılama yaptırmak istiyorum burda güvenecegim bi doktor yok neyapacagımı şaşırdım ancak izne gidince şu testleri yaptırmaya çalışcam ondan dolayı sorup duruyorum 12 günlük bi iznimiz var memlekette araştırcam artık

evet sebepsiz görünüyo şimdilik yani olumsuz bişey yok sperm normal,hsgde tüpler açık,hormonda normal yapılan testlerim bunlar daha ne eksik diye bende deli gibi araştırıyorum doktorlarada pek güvenmiyorum artık sebepsiz deyip gönderiyolar işte 19 aydırda olmuyo

umarım en kısa zamanda olur.benim bildiğim testler zaten seninkiyle aynı.bence izninde memeleket neresi bilmiyorum ama bir tüp bebek merkezine gidip tedaviye başlayabilirsin.onlar zaten ne gerekliyse o testleri yapıyorlar.

yaa canım haklısın aslında çok şükür bebek için gereken herşeyimiz var, elhamdülillah. ama ne bilim insan böyle arada karamsarlığa kapılıyor işte neredeyse 2,5 yıl olucak, biliyorum çok daha uzun yıllar bekleyenler var.Rabbim hepimize sabır ve hayırlı nesiller versin inşallah tez zamanda.
dediğin gibi antikor testi ucuz ise ben onu bi ara doktorumdan isterim.diğerlerini de zatan yaza tüp bebek için başvurucaz kısmetse o zaman isterim doktordan ; en azından fiyatlarını bi sorarım.
sen ne kadardır istiyorsun canım çok oldu mu?

catdogcum, 22 ayda hamile kalmistim, 11.haftada kalbi durdu melegimin, ilk uc ay yinede denedik ama vucudumun toparlamamisti, ileriydi kayip haftasi neyse dort aydir yine deniyoruz ama olmuyor tabiiki de!!
doktorum dogurganliginda bir sey degimez dedi, yani yine kalirsin ama iki yili bulabilir dedi diye tupe gecmeye karar verdik.
Allah yardimcimiz olsun ama inanin yirmili aylar genelde sebepsiz infertelite hamile kaliyor yeterki saglikli olsun.birde ucuncu yilda ben tum formda bunu kesfettim zaten burda da doktorlar bir yil deneyin demiyor trukiyedeki gb iki yilda olmassa tup bebek diyor kadinin yasi gencse uc diyor hatta!;

ah özlemcim dogru diyosun en az 2 sene sabretmek gerekiyo ama edemiyosun hiç olmayacak korkusu varya o yiyip bitiriyo beni, bide ben 9. başladım tedaviye halada ugraşıyorum işte

kızlaaaaaar hiç sesiniz çıkmıyo nerlerdesiniz?

apple neyaptın varmı gelişme kaç gün kaldı teste?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…