Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

çok sağol arkadaşım,bilgilenmiş olduk bizde...tam benim durumuma uygun yani..

kizlar merhaba ben de tup bebek gorusmemi yaptim cok cok yogun asiri kalabalik bir merkez en iyisi deseler de kalabalikligi icime sinmedi ilgi az oluyor gb sanki.
neyse besinci gun tranferi ile ucuncu gun transferi arasinda kesin bir fark olmadigini israrla soyledi.
hic inanmadim cok kalabalik olduklari icin besinci gunu cok zorda kalinca yaptiklari cok belli. cunku hastanenin her imkani var yapmamalarinin tek nedeni labratuvarda isleri cabuk bitirmek gb geldi.
heleki doktor bakiyor sebepsiz infertelite bir kez dogal hamile kalmis, yas 30 ohooo ugrasirlar mi hic!!
bir fabrika sanki iyi merkezlerin cogunun bu mantikla yaklastiklarina eminim yoksa besinci gun transferinin en iyisi oldugunu 'tabii yeterli kalitede iyi embriyo varsa cunku 10 embriyodan uc dort tanesi ancak kaliyormus besinci gune' her yer yaziyor sans daha yuksek die. ama kusura bakmayin embroyolarin hicbiri besinci gune dayanamadi denmesi de cok mumkunmus, ingilizce web sitelerinden okudum.
bu yuzden birkac negatif sonuctan sonra ancak besinci gun transferi yapiliyormus.

hayırlı olur inşallah özlemcim ama içine sinen biyerde yaptır gittigin merkez ilgili degilse yaptırma sen ingilterede yaşıyosun sanırım belki orda şartlar buraya göre daha iyidir genede burdada araştır derim anadolu saglık merkezinin çok iyi oldugunu söylüyolar tabi gelme imkanın varsa gene umtsuzluga kapılma hiç bir kerede olsa hamile kalabilmişsin inşallah bebegin gelir canım

telefondan yardım mı nasıl oluyo anlamadım

love27 sagol canim, ben artik fransadayim, gittigim hastane amerikan hastanesi ingilizce konusabiliyorum fransizcam hic yok. bir de burda herkesin pesinden kostugu doktor ricayla kabul etti beni. bizler icin en onemlisi embroyologlarin ve labratuvar sartlarinin iyi olmasi, bir de doktorun toplama ve transfer tecrubesinin cok olmasi. bu sartlar bu hastanede fazlasiyla var diye ilkini burda deneyeyim istedim. burda devlete gitseydim yuzdeyuzunu karsiliyor simdi ise 800 euro tuatacak sadece ama lokal analizle yumurta topluyorlar. genel istersen onun icin de 1000 euro oduyorsun.ay uzun uzun yazip kafanizi sisirdim ama kimsem yok burda konusacak, kusura bakmayin anlatip duruyorum:)) iki uc kez fransada deneyip olmazsa kesin turkiyede denerim.

allah yardımcın olsun canım inşallah olur bebegin

arkadaşlar herkeze merhaba, bu topiği ben açmıştım (love27 arkadaşım sağolsun hatırlattı bana:))
ama malesef ben de hala bebeğime kavuşamadım arkadaşlar, yazı bekliyorum, kısmetse tüp bebek denicez,inşallah Rabbim maddi manevi yıpratmadan hepimizi bebişlerimize hayırlısıyla kavuşturur.
hepinize sevgiler:)))

arkadaşlar lütfen umutlu olup birbirimize umut aşılayalım.karamsar olmayalım.ben birgün hepimizin anne olacağına inanıyorum.bu arada bizim durumumuzda olup tüp te başarılı olan yokmu lütfen paylaşsın.

neden bu topigin basari oykuleri yok oysaki sebepsiz infertilitedeki gruplarin tup bebekte sansi daha yuksek diye duymustum???

ben genelde nedensizlerin tüp bebekte hep negatif sonuçlarını okudum bunları okudukçada çok üzülüyorum çok

Merabalar arkadaşlar.evliliğimin 5.yılında allahıma şükürler olsunki ikiz bebeklerim var.bende nedensiz infertileydim.3 aşılamam tutmamıştı.1.tüp denemesinde hayallrime kavuştum.rabbim sayesinde temmuzda oğluşlarıma kavuştum.[35 haftalık doğdular]sakın umutlarınızı yitirmeyin.allaha sürekli dua edin.benim dualarımda sizinle.sebepsiz infertileyi ben kabul etmiyorum herşey rabbimin rızasıyla.rabbim ne zaman isterse o zaman.bu arada ben tedavi süresince transfer sonrası sürekli meryem suresini okumuştum.

ne güzel bi haber hayırlı olsun darısı bizlerinde başına inşallah

özlemcim neyaptın bi karar verdinmi merkezle ilgili başlıycakmısın tedaviye

catdog hoşgeldin canım ya inşallah hepimiz kavuşcaz bebegimize

deryacim Masallah, Allah uzun omurler versin evlatlarina.
love evet canim oraya gidecegim labratuvari fransada en iyilerinden diyor herkes. tum evraklarim tamam ama sosyal sigortaya goturmeye elim varmiyor( ama bu merkezle ilgili degil biraz tup bebek yapmaya cok sicak bakmamamla ilgili, gerci yaptircaz mecbur. Insallah gerek kalmaz bir surpriz yasarim, hepimiz yasariz Insallah.
sen ne durumdasin?

canım tedaviyi artık orda yapcaksın merkeze güven aklında soru işareti bırakma iyi düşün iyi olsun nezaman başalancak adet bekliyosun ozaman hadi nşallah canım hamile kalda bizede umut ol

bende neyapayım çaresiz bekliyorum elim kolum baglı..aşılama yaptırcam burda güvenilir merkez yok mart ayında izinimiz vardı gidince yaptırayım dedim dün hesap yaptım denk gelmiyo çok canım sıkkın izin 12 gün olmuyo işte çaresiz nisanda burda yaptıracam

apple neyaptı acaba tedaviye başlamıştır mutlaka haber ederim diyodu gelmedi hiç

love izni hic mi degistremezsiniz?
burda devlet oduyor gerci ozele gidecegim icin cebimden de cikicak ama devletin odeyecegi bolumle ilgili sosyal sigortadan belge almak lazim onun evraklarini gondermedim iste henuz. bir ay suruyormus yani benim nisan sonu olan reglemle ancak baslanir, baharda daha iyi cicekler acar her yer mis gb morel olur:)

canım degiştiremiyoruz bizde izinler önce yazılıyo diger iznimizde temmuz ayında off öldüm valla temmuza kadar bikaç aşılama yaptırıp sözde temmuzda olmazsa tüp düşünüyodum şimdi aşılama bile yaptıramıyorum şans işte

nisanda olcak demek ya inşallah olur canım sen daha önce bir kez hamile kalmıştın degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…