dışarda embriyo çok güzel gelişip (özellikle 2-3. gün trans.) sonuç negatif oluyorsa embriiyoyu 5. güne kadar dışarda gözlemek gerekiyormuş bozulma varsa embriyoya genetik (pgt) analiz yapılıyormuş. 5. gün transferi için ise yeterli sayıda kaliteli yumurtanız olması gerekiyormuş(en az 5).(bugün doktoruma sorduklarımı sizinle paylaştım)
telefondan yardım mı nasıl oluyo anlamadımCanım arkadaşım bende senin durumundaydım birgün çok çaresizdim bana bir arkadaşım bu noya çağrı at sana yardımcı olur dedi inanmadım çünkü hiçbir açıklama yapmamıştı bana yardımcı oldu şuan bebek bekliyoruz istersen sana da vereyim nosunu
allah yardımcın olsun canım inşallah olur bebeginlove27 sagol canim, ben artik fransadayim, gittigim hastane amerikan hastanesi ingilizce konusabiliyorum fransizcam hic yok. bir de burda herkesin pesinden kostugu doktor ricayla kabul etti beni. bizler icin en onemlisi embroyologlarin ve labratuvar sartlarinin iyi olmasi, bir de doktorun toplama ve transfer tecrubesinin cok olmasi. bu sartlar bu hastanede fazlasiyla var diye ilkini burda deneyeyim istedim. burda devlete gitseydim yuzdeyuzunu karsiliyor simdi ise 800 euro tuatacak sadece ama lokal analizle yumurta topluyorlar. genel istersen onun icin de 1000 euro oduyorsun.ay uzun uzun yazip kafanizi sisirdim ama kimsem yok burda konusacak, kusura bakmayin anlatip duruyorum:)) iki uc kez fransada deneyip olmazsa kesin turkiyede denerim.
ben genelde nedensizlerin tüp bebekte hep negatif sonuçlarını okudum bunları okudukçada çok üzülüyorum çok
ne güzel bi haber hayırlı olsun darısı bizlerinde başına inşallahMerabalar arkadaşlar.evliliğimin 5.yılında allahıma şükürler olsunki ikiz bebeklerim var.bende nedensiz infertileydim.3 aşılamam tutmamıştı.1.tüp denemesinde hayallrime kavuştum.rabbim sayesinde temmuzda oğluşlarıma kavuştum.[35 haftalık doğdular]sakın umutlarınızı yitirmeyin.allaha sürekli dua edin.benim dualarımda sizinle.sebepsiz infertileyi ben kabul etmiyorum herşey rabbimin rızasıyla.rabbim ne zaman isterse o zaman.bu arada ben tedavi süresince transfer sonrası sürekli meryem suresini okumuştum.
canım tedaviyi artık orda yapcaksın merkeze güven aklında soru işareti bırakma iyi düşün iyi olsun nezaman başalancak adet bekliyosun ozaman hadi nşallah canım hamile kalda bizede umut olderyacim Masallah, Allah uzun omurler versin evlatlarina.
love evet canim oraya gidecegim labratuvari fransada en iyilerinden diyor herkes. tum evraklarim tamam ama sosyal sigortaya goturmeye elim varmiyor( ama bu merkezle ilgili degil biraz tup bebek yapmaya cok sicak bakmamamla ilgili, gerci yaptircaz mecbur. Insallah gerek kalmaz bir surpriz yasarim, hepimiz yasariz Insallah.
sen ne durumdasin?
canım degiştiremiyoruz bizde izinler önce yazılıyo diger iznimizde temmuz ayında off öldüm valla temmuza kadar bikaç aşılama yaptırıp sözde temmuzda olmazsa tüp düşünüyodum şimdi aşılama bile yaptıramıyorum şans iştelove izni hic mi degistremezsiniz?
burda devlet oduyor gerci ozele gidecegim icin cebimden de cikicak ama devletin odeyecegi bolumle ilgili sosyal sigortadan belge almak lazim onun evraklarini gondermedim iste henuz. bir ay suruyormus yani benim nisan sonu olan reglemle ancak baslanir, baharda daha iyi cicekler acar her yer mis gb morel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?