Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bendd takipteyim tupbbek konularını
Kimisi ağrı çekiyor kimisi normal diyor

Cok yumurta gelisimi olursa adet sancisindan daha hafif bi sanci oluyor igneleri kendin yapiyosun zaten canim nerde oldugun onemli degil o yuzden. Sormak istediklerini sor canim ayrinyili cevaplarim

Kortizol(stress hormonu)böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır,kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.

Kortizol(stress hormonu) böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır, kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.

Bu hangi testle ortaya cikiyor

Cok yumurta gelisimi olursa adet sancisindan daha hafif bi sanci oluyor igneleri kendin yapiyosun zaten canim nerde oldugun onemli degil o yuzden. Sormak istediklerini sor canim ayrinyili cevaplarim
İğneyi ben yapamam ki çok cesaretsizim. Ya yanlış vururum etkisi falan olmaz. Yumurta toplama işlemi mi zor oluyor anestezili yapılıyormuş gerçi sonrası ağrılı oluyor mu? Bir de ilaç olarak ne kullanmıştın kaç yumurta toplandı canım?

Cesaret gerektirecek bir iğne değil ince uçlu kolay yapılıyor yoksa bende yapamazdim.yumurta toplama da da öğleden sonra dersim vardı izin bile almamıştım.gittim girdim derse.yani az bı zahmet vermişti.hayirlisi olsun hakkınızda . gönlünüze göre olsun.

Hadi ya demek öyle çok cesaret verdin bana canım sağol çok ağır bir süreç olarak görüyordum hep bu işleri. Benim zor olan tarafı il dışında yaptıracağım için git gel olur herhalde.. başa gelirse çekeriz onu da napalım

İgneleri esin de yapabilir yani evde yapiliyor canim. 20 yumurta toplanmisti benim 2 tanesi 5.gune gelebildi ama tutunmadi. Gonal f cetrotide ve catlatma igneleri kullaniyosun canim zamanina doktor karar veriyor

İnsallah canim. Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim surecle alakali
Cnm ben buay rhaim filmi ckeulcm sonra ağustosa kadarolmazsa tube gircm
Birde tutunamadi dedinya neden rhaimdemi sorun var onanediyir doktorlar yolu yokmu
Tutunamadı hadi yallahmi dyorlar

Cnm ben buay rhaim filmi ckeulcm sonra ağustosa kadarolmazsa tube gircm
Birde tutunamadi dedinya neden rhaimdemi sorun var onanediyir doktorlar yolu yokmu
Tutunamadı hadi yallahmi dyorlar
normalde benim suan normal yoldanya cok merak eidyorum yumirtam dollenmiyimu tuutnamiuomi
Enbuyuk kokrum ya dollenmezse ozman caresi yokmu
Encok dollenememesinden korkuyorum

İgneleri esin de yapabilir yani evde yapiliyor canim. 20 yumurta toplanmisti benim 2 tanesi 5.gune gelebildi ama tutunmadi. Gonal f cetrotide ve catlatma igneleri kullaniyosun canim zamanina doktor karar veriyor
Diğer yumurtan diğer aya mı koyulacak canım? İnşallah o tutar. Yoksa tekrar yumurta toplama işlemi yaptırmak gerekiyordur herhalde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…