bendd takipteyim tupbbek konularınıTüp bebek deneyen arkadaşlarım benim gözümü bira z korkutuyor bu tüp bebek işi. Tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz? Zorlu bir süreç mi bünye çok yan etki yaşıyor mu mesela? Bir de ben il dışında yaptırmak zorunda kalacağım. Takipler falan nasıl yapılır iğne verilirse yumurta gelişimi için onu yaşadığım yerde yaptırabilir miyim kafamda bunlar var...
Evet tup bebek olmadi canimtupde demi olmadı
Doktor olamama nedeni olarak ne soylediEvet tup bebek olmadi canim
Cok yumurta gelisimi olursa adet sancisindan daha hafif bi sanci oluyor igneleri kendin yapiyosun zaten canim nerde oldugun onemli degil o yuzden. Sormak istediklerini sor canim ayrinyili cevaplarimTüp bebek deneyen arkadaşlarım benim gözümü bira z korkutuyor bu tüp bebek işi. Tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz? Zorlu bir süreç mi bünye çok yan etki yaşıyor mu mesela? Bir de ben il dışında yaptırmak zorunda kalacağım. Takipler falan nasıl yapılır iğne verilirse yumurta gelişimi için onu yaşadığım yerde yaptırabilir miyim kafamda bunlar var...
Bise soyleyrmiyor canim sebepsiz infertilite oluncaDoktor olamama nedeni olarak ne soyledi
tüpte dOllenememi olammais rahimmi tutmamis onu merak ettimBise soyleyrmiyor canim sebepsiz infertilite olunca
Kortizol(stress hormonu)böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır,kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
Kortizol(stress hormonu) böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır, kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
Bu hangi testle ortaya cikiyorKortizol(stress hormonu)böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır,kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.
Kortizol(stress hormonu) böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır, kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.
İğneyi ben yapamam ki çok cesaretsizim. Ya yanlış vururum etkisi falan olmaz. Yumurta toplama işlemi mi zor oluyor anestezili yapılıyormuş gerçi sonrası ağrılı oluyor mu? Bir de ilaç olarak ne kullanmıştın kaç yumurta toplandı canım?Cok yumurta gelisimi olursa adet sancisindan daha hafif bi sanci oluyor igneleri kendin yapiyosun zaten canim nerde oldugun onemli degil o yuzden. Sormak istediklerini sor canim ayrinyili cevaplarim
Cesaret gerektirecek bir iğne değil ince uçlu kolay yapılıyor yoksa bende yapamazdim.yumurta toplama da da öğleden sonra dersim vardı izin bile almamıştım.gittim girdim derse.yani az bı zahmet vermişti.hayirlisi olsun hakkınızda . gönlünüze göre olsun.İğneyi ben yapamam ki çok cesaretsizim. Ya yanlış vururum etkisi falan olmaz. Yumurta toplama işlemi mi zor oluyor anestezili yapılıyormuş gerçi sonrası ağrılı oluyor mu? Bir de ilaç olarak ne kullanmıştın kaç yumurta toplandı canım?
Hadi ya demek öyle çok cesaret verdin bana canım sağolCesaret gerektirecek bir iğne değil ince uçlu kolay yapılıyor yoksa bende yapamazdim.yumurta toplama da da öğleden sonra dersim vardı izin bile almamıştım.gittim girdim derse.yani az bı zahmet vermişti.hayirlisi olsun hakkınızda . gönlünüze göre olsun.
Tutunma olmadi dollenme oldu 5.gun embriyosuydutüpte dOllenememi olammais rahimmi tutmamis onu merak ettim
Normalden olmuyor da tüpteki neden neymiş
İgneleri esin de yapabilir yani evde yapiliyor canim. 20 yumurta toplanmisti benim 2 tanesi 5.gune gelebildi ama tutunmadi. Gonal f cetrotide ve catlatma igneleri kullaniyosun canim zamanina doktor karar veriyorİğneyi ben yapamam ki çok cesaretsizim. Ya yanlış vururum etkisi falan olmaz. Yumurta toplama işlemi mi zor oluyor anestezili yapılıyormuş gerçi sonrası ağrılı oluyor mu? Bir de ilaç olarak ne kullanmıştın kaç yumurta toplandı canım?
inşallah enkisa zamanada olurTutunma olmadi dollenme oldu 5.gun embriyosuydu
İnsallah canim. Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim surecle alakaliinşallah enkisa zamanada olur
Cnm ben buay rhaim filmi ckeulcm sonra ağustosa kadarolmazsa tube gircmİnsallah canim. Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim surecle alakali
normalde benim suan normal yoldanya cok merak eidyorum yumirtam dollenmiyimu tuutnamiuomiCnm ben buay rhaim filmi ckeulcm sonra ağustosa kadarolmazsa tube gircm
Birde tutunamadi dedinya neden rhaimdemi sorun var onanediyir doktorlar yolu yokmu
Tutunamadı hadi yallahmi dyorlar
Diğer yumurtan diğer aya mı koyulacak canım? İnşallah o tutar. Yoksa tekrar yumurta toplama işlemi yaptırmak gerekiyordur herhalde değil miİgneleri esin de yapabilir yani evde yapiliyor canim. 20 yumurta toplanmisti benim 2 tanesi 5.gune gelebildi ama tutunmadi. Gonal f cetrotide ve catlatma igneleri kullaniyosun canim zamanina doktor karar veriyor
heralde ilkbasta bayagi bir donduruyorlar sankiDiğer yumurtan diğer aya mı koyulacak canım? İnşallah o tutar. Yoksa tekrar yumurta toplama işlemi yaptırmak gerekiyordur herhalde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?