yeni tarihin nedir canım??oooooooooooo uklcacım gelmesini istemediğim tarih geldi de geçti bile çoktan....
bugün oldumesemos,angel_34,ravzaaa84,uhde,esra_esra,selamnur,mektus76,hpt_honey
kızlar uzun süredir uğramamışsınız yeni tarihlerinizide bilmiyorum, listeden çıkarttım sizleri
yeni tarihlerinizi verirseniz tekrar ekliycem ama inşallah aranızda hamile olanlar vardır da öyle eklerim sizleri...
canım benim hiç bilgim yok maalesefmrb arkdşlar ben geçen ay ilk tüp bebek denememden olumsuz sonuç aldım,2 haftadır karnımda kasılmalar kasıklarmda batmalar belimde ara sıra agrılar agzmda kurulk rahmimde yanma sürekli gazım varmış gibi karnımda şişlik bacaklarmın üst kısmında aşırı agrılar karnmda karnclnma oluyor regli olmama 2 gün kaldı bu agrılar adet agrısımı yoksa geçen ay tüp bebek için kullandıgm ilaçların yan etkisimi bir bilen varmı lütfen cvppppppp yazsn
canım hayırlı bekliyoruz tüm dualarımız seninle :Saruboceq:a.s.kızlar bugün yumurtalarım toplandı pazar günü de transferim olcak inşallah test tarihim 29 ocak, kızlar dua bekliyorum sizden
inşallah hayırlı haberlerini alırız merseraycımm
canım hayırlı bekliyoruz tüm dualarımız seninle :Saruboceq:a.s.
selam arkadaşlar benim bebeklerim tutunamadılar maalesef yani tüp bebek maceramda burada sona erdi ve artık bu bebek konusunu kafamdan çıkarmaya kara verdim mastır falan yapıcam dil öğrenicem, selülit için kürler uygulayacam, 1 kaç ay içinde evden taşınacam spora başlıcam bir müzik aleti ile ilgilenmeye başlıcam vs.. vs... yani yeni bir hayat kurcam kendime canım eşim yanımda olsun yeterki hayatımı yaşıcam bu yaşlara bir daha gelmicem ne de olsa ve ne de olsa sebepsiz infertiliteyim belki bir gün sürpriz bişey olur ama bununla hiç ilgilenmim ne hesap ne kitap yok tam 3 yıldır hayatımı yaşamadım herşeyi ama herşeyi bebek yada hamileliğe göre ayarladım napalım takdir Allahtan tevekkül bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?