Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

esemos,angel_34,ravzaaa84,uhde,esra_esra,selamnur,mektus76,hpt_honey

kızlar uzun süredir uğramamışsınız yeni tarihlerinizide bilmiyorum, listeden çıkarttım sizleri
yeni tarihlerinizi verirseniz tekrar ekliycem ama inşallah aranızda hamile olanlar vardır da öyle eklerim sizleri...

mrb arkdşlar ben geçen ay ilk tüp bebek denememden olumsuz sonuç aldım,2 haftadır karnımda kasılmalar kasıklarmda batmalar belimde ara sıra agrılar agzmda kurulk rahmimde yanma sürekli gazım varmış gibi karnımda şişlik bacaklarmın üst kısmında aşırı agrılar karnmda karnclnma oluyor regli olmama 2 gün kaldı bu agrılar adet agrısımı yoksa geçen ay tüp bebek için kullandıgm ilaçların yan etkisimi bir bilen varmı lütfen cvppppppp yazsn

bugün oldum4aralık yani.laparoskopi de olduğum için erken oldum.temiz çıktı endometrıozis yokmuş sadece sol tüpümden zorlukla geçmiş,tüpüm eğriymiş hafif,sağ yumurtalığımda uterusa hafif yapışıklık varmış;ama bunları halletmişler.tabi bunlar engel değilmiş.neyse içim rahatladı en azından.artık umudum daha taze.zamana bırakacam geliba en azından bahara kadar.hepimize hayır ve sağlık diliyorum.dua ediyorum

canım benim hiç bilgim yok maalesef

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Bumuyani----24/28------------------------3,5yıl--------------------------------------------22 Ocak --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

2.ebb1975----34/37------------------------1 yıl------------------------------------------22 Ocak---------------------------------4 yumurta takibi/menogon

3.ezine77-----------31/?-----------------------------------------------5,5 yıl----------------------------------------------------------------------23 Ocak-----------------------------------------------------------------------3 aşılama/2 tüp bebek negatif

4.Merseray---28/31---------------------3 yıl------------------------------------------------27 Ocak-----------------------------2 kez klomen/rahim filmi/2 kez aşılama/soğan ve incir kürü

5.ELCHIN------24/29----------------------3 yıl-----------------------------------------------28 Ocak-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

HAMİLELERİMİZ
1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği) - 2 yıl
2. LİMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği) - 3 yıl

kızlar bugün yumurtalarım toplandı pazar günü de transferim olcak inşallah test tarihim 29 ocak, kızlar dua bekliyorum sizden

kızlar bugün yumurtalarım toplandı pazar günü de transferim olcak inşallah test tarihim 29 ocak, kızlar dua bekliyorum sizden
canım hayırlı bekliyoruz tüm dualarımız seninle :Saruboceq:a.s.

kızlar umudunuzu yitirmeyin Rabbim ol deyince oluyor şükürler olsun hamileyim.eşimin sperm sayısı 5 milyondu tüp bebek olacaktı ama Rabbim ol dedi ve oldu bilerce şükür.dua edin ......Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...

inşallah hayırlı haberlerini alırız merseraycımm

canım hayırlı bekliyoruz tüm dualarımız seninle :Saruboceq:a.s.

sağolun kızlar, benim dün sabah transferim yapıldı, 2 embriyo konulmasını istedim ben ama dr bana 3 tane koyulmasının gerektiğini, zaten embriyo gelişimlerinin iyi olmadığını ve tutma ihtimalinin %45 olduğunu söyledi ve 3 embriyo koydu, ben şimdi 3 ü de tutar diye çok korkuyorum çünkü 3üz gebelik çok riskli ve sorunlu olyor biliyorum sonradan birini aldırmam da mümkün değil buna çok karşıyım, arkadaş dualarınızda benide hatırlayın ne olur ben korkuyorum

merseray canım korkma Allah ne vereceğini bilir, genelde 3.taneden birini alıyorlar
sen istesende istemesende çünkü diğerlerinin sağlığını riske atamazlar önce bir
tutunsunlarda meleklerin hayırlısıyla gerisini sonra düşünürsünüz inşallahh..

selam arkadaşlar benim bebeklerim tutunamadılar maalesef yani tüp bebek maceramda burada sona erdi ve artık bu bebek konusunu kafamdan çıkarmaya kara verdim mastır falan yapıcam dil öğrenicem, selülit için kürler uygulayacam, 1 kaç ay içinde evden taşınacam spora başlıcam bir müzik aleti ile ilgilenmeye başlıcam vs.. vs... yani yeni bir hayat kurcam kendime canım eşim yanımda olsun yeterki hayatımı yaşıcam bu yaşlara bir daha gelmicem ne de olsa ve ne de olsa sebepsiz infertiliteyim belki bir gün sürpriz bişey olur ama bununla hiç ilgilenmim ne hesap ne kitap yok tam 3 yıldır hayatımı yaşamadım herşeyi ama herşeyi bebek yada hamileliğe göre ayarladım napalım takdir Allahtan tevekkül bizden

merseraycımm hayırlsı olsun canım benim üzülme demek çare olmaz biliyorum inşallah çabuk toparlanırsın nasipten ötesi yok

merseray tatlımmm, inancını kaybetme belki bazı şeylerden uzaklaşırsan senin için daha iyi olur kafan rahat huzurlu olursun ozamanda inşallah bebeğin sana süpriz yapar canımmm benim öle olmuştu, ara verdim tatil yapayım ramazanda var bırakıp salmıştımmm 6 ay bile geçmeden kendi gelmişti Rabbim hayatınızda güzel süprizler nasip etsin hepinize arkadaşlar, hepinizin duacısıyız kızımla

uklacım demek kızın oluyor ha çok sevindim canım inşallah sağlıcakla kucaklarsın kızını

amin canımmmm
inşallah darısını sizlere diliyorummm tüm kalbimlee

canım şimdi üzülme zamanı değil..tabiki hayat devam ediyor..bence önce kendin kafanı boşaltmalı ve artık akışına bırakmalısın..BEN İNANIYORUM BEBİŞİN OLACAK:)hemde kendi kendineoyüzden hayatınıda yaşa ve bebişde aklıdan sakın silme:))
moral olması açısından kuzenimin başına gelenleri aynen yazıyorum.

10yıl bebek bebek diye kendilerini yediler bitirdiler..hatta tüp bebek denediler tutmadı..kuzenim yediği iğnelerden kevgire dönmüştü ki bigün haber aldık hamileymiş hemde gayet doğal yollardan:)
şuanda oğlu 2yaşında ve sıkı durun söylüyorum .tekrar hamile 1buçuk aylık)
hatta önceden yaptırdıkları embriyolar hala bekliyo biliyomusunuz?yazık hiç kullanılamayacaklar

demek ki iş birazda beyinde bitiyor...sadece gereği kadar heyecan yapmak lazım..fazlası hamileliğe engel oluyor canlarım...kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…