Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

mrb ilk tüp bebek denemem olumsuz sonçlandı 8gün karnmda kasılmr hissettm bir sabah kalktgmda karnmımı bomboş hissettm anlamş düşmşlrdi 2gün sonra regli olmştm test bile yaptrmama fırsat olmamştı bize sebebi belli olmayan kısırlık teşhisi kondu transferdn sonra 4gün kabzlk yaşadm bunn etkiside oldumu acaba doktorm bize etkisi olmaz demşti ama etkisi olur gibi geliyo,şimdi 2deneme düşünüyrz donmş emriyolarmzdn işalah yine aynı şeyleri yaşamam,Benim gibi olan 2,tüp bebek demesnde olumlu sonuçlanan varmı?yaşımda 26 ,Benle yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim yorumlarınzı sabırszlkla beklicm lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn biri bana cevap yazsınnnnnn:çok üzgünüm:a.s.

snopy21 bizde sebepsiz inf. grubundayız 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi hepsi negatif. genetik,pıhtılaşma ve hormon testlerimizde sorun çıkmadı.geçen hafta histereskopi oldum yine sorun yok. şubatta 3. tedaviye başlıycaz memorialde.co-kültür uygulanıcak. bakalım sonucumu yazarım.

mrb apple23 öncelikle cvpladgn için tşkkr ederm ,doktorumuzdan genetik test istedik ama 2,tüp bebekten sonra yaparz dedilr siz kaçıncı denemedn sonra yaptıdnz maliyeti nekadrdı acaba, hiprkobiyi yapmasını sizmi istednz yoksa doktorzmu söyledi bende yaptırmk istiyorm,co-kültür nasıl bir sistem biraz bahsedrmsn acıkcası aklım cok karışik sebebi bilinmiynce çareside bulunmyo en zoruda bu oluyo, senn ne yaşadgnı anlaya biliyrm bendede negtf cıknca çok üzlmştm Allahm sanada en kısa zamnda dünya tatlısı bir bebk nasp etsn

snopy21 canım ilk tedavimde herşey yolunda gitti doktorum çok umutluydu negatif olunca eşim ve benden genetik test istedi (ankara tüp bebek merkezinde baktırmamız gereken testleri verdi. bizde gazi üni. yaptırdık. gazideki doktorla konuştuk durumu anlattık ve testleri yazdı genetik test 1 aya yakın sürede çıktı. sonra 2. ye başladık fakat ondada negatif oldu. şimdi memorialle konuştuk co-kültür yapalım dedi. tedaviye başlamadan önceki adetinin 21. günü rahimden bir parça alıp, ertesi ay yumurtalar toplandıktan sonra alınan rahim parçasında bekletecekler. histereskopiyide 2. negatiften sonra istedi. eğer yine negatif olursa pgt yaptırıcaz. bizim gibi sebepsiz inf. olan bir arkadaş bu sitede co-kültürle 3. denemede hamile kalmış. bakalım bende merak ediyorum ama bu defa çok ümitlenmiycem. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

ezine canım memorial sebepsiz inf. iyi bir merkez bence bi konuş derim sanada bu yöntemi önereceklerini düşünüyorum. ekip çok ilgili.

herkese iyi akşamlar kızlar yeni yılınızı kutluyorum ve bol bebişli yıllar diliyorum kızlar bende regl oldum yarın tedaviye başlıcam inşallah, kısa protokol benimki, menagon, cetroiite ve femara nın nasıl kullanıldığı hakkında bana bilgi verirmisiniz diğer ilaçları aşılamalarda da kullandım biliyorum da, bunları nasıl kullanıyoruz yani şimdi hergün puregon, menagon ve cetroit i vurunacakmıyım, aşılamalarda puregonu kendim göbeğimden yapıyordum, menagon ve cetroti de yine göbeğimizdenmi yapıyoruz? beni bilgilendiririseniz sevinirim

ezine canım memorial sebepsiz inf. iyi bir merkez bence bi konuş derim sanada bu yöntemi önereceklerini düşünüyorum. ekip çok ilgili.

tamam arkadaşım,aklımda olsun,sağol,önerin için...iyi yıllar bu arada...

mrb aplle23 yeni yılln kutlrm, gerçekten çok yardmcı bütün sorularmı detaylı bir şekilde açıkladgn için teşekkr ederm,bizde 4,5senelik evliyiz eşimle çok mutluym ama tek eksigmz sizde oldgu gibi bebek artık yeni bir yılla girerkn bir bebgm olsn ne çok istrdm,Allahm en kısa zamnda isteyen herkese nasip etsn,beni sadece bebegi olmyanlr anlr çok zor bi durm herkez bebegni severkn ben sadece onlara özenrk bakyrm rabbim en kısa zamnda sanada banada nasp etsn sen nekadr yorlmşsndr teslrdn ilaçlrdn şimdi bende aynılarna başlıcm bu yol çok zor bi yolmş,2,denemmde sence donmş emrylrmı kullanaym yoksa yendnmi tedaviye başlyym sen hangisni yaptn bu arada ben trnfrdn sonra 4 gün kabzlk yaşadm bi etkisi olmş olablmi bir fikrn varmı ?rabbim en kısa zamnda bir evlt nasp etsn

canım snopy 21 seni okadar iyi anlıyorum ki bizde 4 yıllık evliyiz 3 yıldır olmuyor. bir gün olacak umudu beni ayakta tutuyor. buda bizim sınavımız sabredecez. dondurulmuşlarla daha iyi sonuç alındığını duymuştum rahim dinlendiği için. inşallah bu kez olurda bizede umut olursun. kabızlık bendede olmuştu doktorum tutsaydı kabızlık engel olmazdı demişti.kendini bu yüzden suçlama sakın. transferden sonra bol su ve kuru kayısı ye demişti doktorum aklında olsun. yeni yılın hepimize bebeklerimizi getirmesini diliyorum.

apple23 aklıma takıln bütn sorlrn net cvp almam beni çok sevndrdi çünkü aklım çok karşktı,çevremde genlde tüp bebek tedvsi uyglayan pek yok o nedenle fazla bilgmde yoktu,hep olumsz tedvi sonucu nasıl sa olmaz ise tüp bebek uyglrz diyodk infertle olunca olumlu sonuclanr ümitlnmştk ama negtf olunca baya üzldk,demkki hayrlsı böylymş diye tekrr tedavye başlcz bu kaç defa tekrr edck zamnla görcm,ben aynı nednle 2,tüp bebk tedvsinnde olumsz sonuclanp normal yolla hamile kalnlrda duydm rahim hamille kalmayı ögrenyrmş onedenle sennde belki tedavye hazrlnrkn norml yolla bi süprz yapp dünya tatlsı bir bebişn olablr kimbilir,bilmyrm ama ilk sana yazdgmdn itibrn sanki ilk bebegn dünya tatlısı bir kız oluckmş gibi içimde bir his oluşmştu,rabbim işallah bu yıl emegmzi boşa cıkartmaz ne en kısa zamnda bizlerede hayrlsylabir bebk nasip eder

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.ezine77-----------31/?-----------------------------------------------5,5 yıl----------------------------------------------------------------------25 Aralık-----------------------------------------------------------------------3 aşılama/2 tüp bebek negatif

2.Bumuyani----24/28------------------------3,5yıl--------------------------------------------5 Ocak --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

3.ebb1975----34/37------------------------1 yıl------------------------------------------22 Ocak---------------------------------4 yumurta takibi/menogon

4.Merseray---28/31---------------------3 yıl------------------------------------------------27 Ocak-----------------------------2 kez klomen/rahim filmi/2 kez aşılama/soğan ve incir kürü

5.ELCHIN------24/29----------------------3 yıl-----------------------------------------------28 Ocak-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

HAMıLELERıMıZ
1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği) - 2 yıl
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği) - 3 yıl

Son düzenleme:
laparoskopi sonucum temiz.ama bir tüpümden sıvı zor geçmiiş .birazda eğriymiş.ama bunlar engel değilmiş.artık açıklanamayan infertilite ve bekliyoruz.dinlenecem...pco lu oluşum hormonlarımı etkilemeyecek kadar küçükmüş.artık öylesine çok inanıyorum ki nasip ve kısmet işi bunlar.çok oynadım kendimle...en iyisi dinlenmek.dua etcem hepimize

snopy 21 canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir. ben bu siteye yaklaşık 3 yıldır giriyorum ve dediğin gibi kendiliğinden hamile kalan çok arkadaş oldu. inşallah allah bize de nasip eder. uğraşan umut eden herkese nasip olsun.

uklacım ben regl oldum canım ve tüp bebek tedavime başladım normalde yeni tarihim 27 ocak ama tedaviyle değişebilir tabi ve inşallah 9 ay öyle birşey görmem

merseraycımm hadi hayırlıolsun canım tedavin inşallahh cücülerin çifter çifter gelsin 9 ay görmezsin inşallahh kırmızılarııı

merseraycımm hadi hayırlıolsun canım tedavin inşallahh cücülerin çifter çifter gelsin 9 ay görmezsin inşallahh kırmızılarııı

sağol canım inşallah gelecek seneki yılbaşına kucağımızda bebeklerimizle gireriz hep beraber

inşallah görmezsin merseraycım hep duamdasın canım
bebişin sağlıkla gelsin inşallah..

oooooooooooo uklcacım gelmesini istemediğim tarih geldi de geçti bile çoktan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…