Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.esemos------27/30-----------------------3,5 yıl---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

2.Angel_34----27/30------------------------5,5 yıl----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.ravzaaa84------25/25-----------------------1 yıl---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

4.uhde -------32/32-----------------------5,5 yıl----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

5.esra_esra----26/31------------------------1 yıl--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.selamnur---------25-26------------------------------------------1 yıl---------------------------------------------------------------------------------7 aralık----------------------------------------------------kezklomen+çatlatmaiğnesi/1kez klomenle aşılama olumsuz(endometrıozis şüphesiyle laparoskopi yapcam 1 ay sonra)/Rahim filmi temiz/mantar tedavisi gördü

7.mektus76---------33-35-----------------------------------------5,5 yıl -------------------------------------------------------------------------------10 aralık------------------------------------------------------klomen/ iğne / 3 kez aşı (olumsuz)

8.ELCHIN------24/29----------------------3 yıl-----------------------------------------------20 Aralık-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

9.hpt_honey---29/33----------------------5,5 yıl---------------------------------------------23 Aralık-----------------------------1 boş gebelik/soğan suyu/ papatya ısırgan suyu/ sıcak su buharı/ havuç suyu

10.ezine77-----------31/?-----------------------------------------------5,5 yıl----------------------------------------------------------------------25 Aralık-----------------------------------------------------------------------3 aşılama/2 tüp bebek negatif

11.Merseray---28/31---------------------3 yıl------------------------------------------------31 Aralık-----------------------------2 kez klomen/rahim filmi/2 kez aşılama/soğan ve incir kürü

12.Bumuyani----24/28------------------------3,5yıl--------------------------------------------5 Ocak --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

13.ebb1975----34/37------------------------1 yıl------------------------------------------22 Ocak---------------------------------4 yumurta takibi/menogon

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği) - 2 yıl
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği) - 3 yıl

uklammm mujukaaa bugünde gelmediii geçen cuma yapmıştım test ama çok siliktiii yani gölge gibii görünüyo o yüzden emin olamadım test kazığı yemek istemiyorum belki yarın yine yaparımm

uklammm mujukaaa bugünde gelmediii geçen cuma yapmıştım test ama çok siliktiii yani gölge gibii görünüyo o yüzden emin olamadım test kazığı yemek istemiyorum belki yarın yine yaparımm

nası yani 2. mi silikti....e hadi tebrikler o zaman kesin gebesin sen....ne mutlu ya,bize de dua et emi?opuyorumnanaktan:lepi:sengözlerimebaksanab

ezinemmmm çok silik yaaaa ondan emin değilim ama hayırlısı olsun inşallahhh ne diyimki

silik milik bi çıktımı negatif olanını görmedim daha..ne rahatsın ayol kalk kaanda beta hcg baktır o zaman,emin ol...klava:

ben de şeker vercem yazıcam takvim hazırlayıp geliyo demek o zaman bebiş,kurt yaptım bak elçin...:)))))))))kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar bende 29 yaşındayım 2 yılı geçkin bebek istiyorum adet günüm 18 ocak internette araştırdım hamilelik iksiri diye ahmet marankinin o otları kaynatıp içiyorum eşimde keçi boynuzu yiyor.bende 3 defa yumurta takibi yaptırdım hsg çektirdim temiz çıktı anlıcanız bütün testler normal ASLLAHIMDAN ümit kesilmez inşallah rabbim emeklerimizi boşa çevirmez akılınızdan çıkartın deniliyor nasıl başaracaz onu gerçekten bilmiyorum aklında çıkartabilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

mrb..otlar neler içindeki şu iksirin merak ettim...

mrb ilk tüp bebek denemem olumsuz sonçlandı 8gün karnmda kasılmr hissettm bir sabah kalktgmda karnmımı bomboş hissettm anlamş düşmşlrdi 2gün sonra regli olmştm test bile yaptrmama fırsat olmamştı bize sebebi belli olmayan kısırlık teşhisi kondu transferdn sonra 4gün kabzlk yaşadm bunn etkiside oldumu acaba doktorm bize etkisi olmaz demşti ama etkisi olur gibi geliyo,şimdi 2deneme düşünüyrz donmş emriyolarmzdn işalah yine aynı şeyleri yaşamam,Benim gibi olan 2,tüp bebek demesnde olumlu sonuçlanan varmı?yaşımda 26 ,Benle yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim yorumlarınzı sabırszlkla beklicm :Saruboceq::sinifsinif:

ezinem bu akşam yaptım test negatif çıktııı

Allah Allah senin olayından öle etkilenmişim ki şaka gşbi rüyamda ben de test yapmışım,2. silik çıkmış seviniyorum böle filan...nasıl olur ya?2. yi silik te olsa gördüm demedimiydin sen yahu?hakkaten şimdiye kadar 2. silik görülenler ya hep gebe olduğunu öğrendi,ya da düşük,kürtajdan sonra bir süre hala düşmemiş olan hormonların etkisi ile test pozitif veriyo...ben ebeyim ya canım ordan biliyorum...acaba test eski ya da uyduruk bi marka filanmıydı ki?bugün 10 gün falan oldu senin demi?artık idrarda çıkar çünkü varsa bi şey...

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.esemos------27/30-----------------------3,5 yıl---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

2.Angel_34----27/30------------------------5,5 yıl----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.ravzaaa84------25/25-----------------------1 yıl---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

4.uhde -------32/32-----------------------5,5 yıl----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

5.esra_esra----26/31------------------------1 yıl--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.selamnur---------25-26------------------------------------------1 yıl---------------------------------------------------------------------------------7 aralık----------------------------------------------------kezklomen+çatlatmaiğnesi/1kez klomenle aşılama olumsuz(endometrıozis şüphesiyle laparoskopi yapcam 1 ay sonra)/Rahim filmi temiz/mantar tedavisi gördü

7.mektus76---------33-35-----------------------------------------5,5 yıl -------------------------------------------------------------------------------10 aralık------------------------------------------------------klomen/ iğne / 3 kez aşı (olumsuz)

8.hpt_honey---29/33----------------------5,5 yıl---------------------------------------------23 Aralık-----------------------------1 boş gebelik/soğan suyu/ papatya ısırgan suyu/ sıcak su buharı/ havuç suyu

9.ezine77-----------31/?-----------------------------------------------5,5 yıl----------------------------------------------------------------------25 Aralık-----------------------------------------------------------------------3 aşılama/2 tüp bebek negatif

10.Merseray---28/31---------------------3 yıl------------------------------------------------31 Aralık-----------------------------2 kez klomen/rahim filmi/2 kez aşılama/soğan ve incir kürü

11.Bumuyani----24/28------------------------3,5yıl--------------------------------------------5 Ocak --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

12.ELCHIN------24/29----------------------3 yıl-----------------------------------------------20 Ocak-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

13.ebb1975----34/37------------------------1 yıl------------------------------------------22 Ocak---------------------------------4 yumurta takibi/menogon

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği) - 2 yıl
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği) - 3 yıl

valla elchin o test talihsizliğini bende bir kez yaşadım 2 kez üstüste çift silik görmüştüm sonra geç de olsa regli oldum dr um kimyasal gebelik geçirmişsin demişti...
ama vucüt bu şekilde gebeliğe kendini hazırlıyormuş, inşallah ocak yada şubatta güzel haberleri alırsın canım..

otlar çoban çantası civan perçemi aslan pencesi 5er gr bir cezveye koyuyorsun 2 dakika kaynatıp biraz demlenmeye bırakıyorsun günde 2 bardak bir sabah bir akşam tüketiyorsun
21 gün içip 1 hafta ara veriyorsun 2 ay uyguluyorsun bu karışımı
internette ahmet maranki hamilelik iksiri diye ararsan bulursun inşallah şifa olur

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.

grup linki : Welcome to Facebook | Facebook

grup ismi : KK KARDEŞLİĞİ (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)

sağol arkadaşım..

mrb ilk tüp bebek denemem olumsuz sonçlandı 8gün karnmda kasılmr hissettm bir sabah kalktgmda karnmımı bomboş hissettm anlamş düşmşlrdi 2gün sonra regli olmştm test bile yaptrmama fırsat olmamştı bize sebebi belli olmayan kısırlık teşhisi kondu transferdn sonra 4gün kabzlk yaşadm bunn etkiside oldumu acaba doktorm bize etkisi olmaz demşti ama etkisi olur gibi geliyo,şimdi 2deneme düşünüyrz donmş emriyolarmzdn işalah yine aynı şeyleri yaşamam,Benim gibi olan 2,tüp bebek demesnde olumlu sonuçlanan varmı?yaşımda 26 ,Benle yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim yorumlarınzı sabırszlkla beklicm

kafamçokkarıştı
ezinem bu akşam yaptım test negatif çıktııı

elchin bence de sen kan tahlili yaptırsana gerçi bilmiyorum daha önce de adet gecikmen oluyor muydu.Ben senin yerinde olsam çoktan baktırmıştım.Hatta geçtiğimiz aylarda sabırsızlıktan adetim gecikmeden bile yaptırdım sonuç hüsran tabi o ayrı ama neden durduk yere 10 gün geciksin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…