kızlar ben daha adet olmadım 38.günüm bugün allahh allahhhh hadi hayırlısı bakalımmm
uklammm mujukaaa bugünde gelmediii geçen cuma yapmıştım test ama çok siliktiii yani gölge gibii görünüyo o yüzden emin olamadım test kazığı yemek istemiyorum belki yarın yine yaparımm
ezinemmmm çok silik yaaaa ondan emin değilim ama hayırlısı olsun inşallahhh ne diyimki
silik milik bi çıktımı negatif olanını görmedim daha..ne rahatsın ayol kalk kaanda beta hcg baktır o zaman,emin ol...klava:
merhaba arkadaşlar bende 29 yaşındayım 2 yılı geçkin bebek istiyorum adet günüm 18 ocak internette araştırdım hamilelik iksiri diye ahmet marankinin o otları kaynatıp içiyorum eşimde keçi boynuzu yiyor.bende 3 defa yumurta takibi yaptırdım hsg çektirdim temiz çıktı anlıcanız bütün testler normal ASLLAHIMDAN ümit kesilmez inşallah rabbim emeklerimizi boşa çevirmez akılınızdan çıkartın deniliyor nasıl başaracaz onu gerçekten bilmiyorum aklında çıkartabilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim
silik milik bi çıktımı negatif olanını görmedim daha..ne rahatsın ayol kalk kaanda beta hcg baktır o zaman,emin ol...klava:
ezinem bu akşam yaptım test negatif çıktııı
otlar çoban çantası civan perçemi aslan pencesi 5er gr bir cezveye koyuyorsun 2 dakika kaynatıp biraz demlenmeye bırakıyorsun günde 2 bardak bir sabah bir akşam tüketiyorsun
21 gün içip 1 hafta ara veriyorsun 2 ay uyguluyorsun bu karışımı
internette ahmet maranki hamilelik iksiri diye ararsan bulursun inşallah şifa olur
ezinem bu akşam yaptım test negatif çıktııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?