Konustuysaniz ne dedi ?O kadinla tekrar konusun ve özür dileyin, esiniz beni bununla tehdit ediyor deyin... Belki o yardimci olabilir.. Anladigim kadariyla kadin esinden ayrilamiyor cünkü eli mahkum ya da cocuklari icin sabrediyor , sineye cekmek zorunda kalmis... DIkkat ettiniz bilmiyorum , pis bir oyunun icine sürüklenmissiniz , ezilen sadece siz ve o kadin... Lütfen yapmayin bunu...
Konuştum dedim böyle böyle diye eşide ondan nefret etmiş, umrumda bile değil dedi , onu da dövmüş kaç kere adam biraz psikolojisi bozuk bunu bana 2 yıl sonra açıkça söyledi babamla yaşadığım bazı sıkınılar yüzünden kendi sinirlerime hakim olamıyorum diye
hanımlar ben dün aradım konuştum ayrıldım daha önceleri konuşup ayrıldığımda bana küfür ediyordu ağırıma gidiyordu gün güzellikle konuştum dedimki herşey ortada seni böyle birşey için sıkıştırmak istemiyorum böyle birşeyin sorumlusu ben olmak istemiyorum dedim oda bana zaten sen olmicaksınki dedi ben kredi borçlarımı ödeyince ve çocuğunun tedavileri var küçük kızı rahatsız onlar bitince zaten ayrılacağim dedi bizim onunla olan kavgalarımız ve diğer bütün şeylerin sorumlusu sen değilsin biz hep böyleydik dedi ama artık ikimizde aynı ortamda barınamıyoruz dedi ben senden öncede eve gitmiyordum sürekli dışardaydım dedi yani sen benden ayrılınca sanıyormusunki ben onunla gidip barışacağım dedi benim erkeklik onurumla oynadı dedi " bir ara işsiz kalmış o zaman kadın bakmış eve yarım yıl sonra bu işe girince buna sen benim paramla adam oldun demiş bu da o sözü hiç unutamamış " zaten bizim ilişkimiz o gün bitti dedi bende madem biten bir şeyi neden kağıt üstünde bile olsa sürdürdün dedim oda çocuklarım için dedi senin karışıma çıkacağını birini seveceğimi bilmezdim dedi bende kendi kararlarınızı kendiniz verin ben bu süreçte asla olmicam dedim her gece vizdan azabıyla uyuyorum dedim önceden düşündüğüm tek şey derslerim kendim hayatımdı şimdi sadece içimde bir kötülük ve azap hissediyorum dedim bunun daha fazla böyle sürmesini istemiyorum dedim , kadınla konuşmuşlar kadın bende seni istemiyorum ama bu çocularının yükünü bana bırakamazsın herşeylerine koşturmak zorundasın demiş , haklı da ne diyim
yani olay şu onunla ayrıldım içim rahatladımı hayır ! uzun bir sürede rahatlayacağını sanmıcam çünkü kendimi kullanılmış ve çaresiz hissediyorum onlar için içim rahatmı hayır çünkü onların arasının bozuk olmasının benim yüzümden olmadığını biliyorum ama en azından bu olayda ben yokum artık ne halleri varsa görsünler
belki olur düşüncesiyle bu güne kadar bekledim ama olmicayacağı baştan zaten belliydi bişeyler gözümü kör etmiş neyse
Bunlardan sonra nasıl toparlanırım bilmiyorum ama ciddi bir uzman desteğine ihtiyacım var bir an önce ,
İyi Günler
Tüm şiddetli eleştiriler için de tşk ederim aslında dün kızdım ama baya bir yardımcı oldu gerçeklerle yüzleşmek
Sevgili konu sahibi,
Öncelikle doğru seçim yaptığın için seni tebrik ederim.Bu hatanın neresinden dönersen kardı ve sen kara geçtin şimdiden. Umarım kararından dönmezsin.
Yukarıdaki kırmızı ile boyalı kısımlar her aldatan erkeğin bahanesi zaten, hepte öyle olur biz zaten ayrıydık vs.vs.
Umarım bunlar kafanı karıştırmaz ve o adama dönmeni sağlamaz.
Pişman ve kendini kötü hissetmen çok normal ama artık önüne bakman lazım.Bu bağlamda psikolojik destek almak çok yerinde gerçekten.Zira bu yükü / bu utancı ve pişmanlığı tek başına yenmen zor görünüyor.
Yaşın daha çok küçük, Allah kolaylık versin..
evet, benzer konularda okuyoruz hatta dizilerde filmlerde bile aynı cümleler: "biz zaten boşanacağız, senden önce bu kararıvermiştim, evde huzurum yok, birbirimize elimizi sürmüyoruz, çocuklar için sabrediyorum, boşanırsak nafakasını ödeyemem, borçlarımız bitsin önce.........................." uzar da uzar.
inşallah kararından dönmezsin. bir arkadaş çok güzel yazmış. sen gençsin ve o pislik de seni kullandı. lütfen devam etmesine izin verme.
bir de tövbe et derim, yani sen bilirsin de ...
"evet boşanınca 3 çocuğun nafakasını nasıl ödicem de demişti bana yerinde bir karar olduğuna eminim "
Merhaba Bayanlar ben bir aşktan muzdaribim yaklaşık 2 yıl önce birine deli gibi aşık oldum oda bana bildiğim kadarıyla ama adam evliydi ben bunu bile bile kabul ettim 3 tane çocouğu var ve hepsi minik minik eşiyle anlaşamadığını severek evlenmediğini söyledi ve ayrılacağım dedi ben salakta kandım haliyle hayatımda yaşadığım 2. ilişkimdi ve ben onunla özel bişiler yaşadım şimdi ailem duyar diye çok korkuyorum ve dediği gibi eşinden ayrılmadı sürekli maddi problemlerini ön plana sürüyor ben her gün acı çekiyorum başta düşünemedim bazı şeyleri ama şimdi evli biradamla birlikte olmak beni yoruyor o kadar denedimki ayrılmayı her yolu tekrar arayınca dayanamıyor tekrar barışıyorum ben böyle bir gaflete nasıl düştüm bilmiyorum ve kendime olan öz güvenimi kaybettim bende babasız büyüdüm ve onun çocukları benim gibi büyüsün istemiyorum ama seviyorumda allahım bu duygulardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum kendime dua bile yazdırmayı düşündüm onda nefret edim soğuyim diye neler neler düşündüm burda tek suçlu benim ama hata yaptım diyede hayatım maf olsun isemiyorum lütfen bana yardımcı olun bişiler diyin etkili bişiler bunu kimseye anlatamıyorum kötü şeyler söylemeyin biliyorum aranızda bir çok evliler var inanın nefret ediyorum zaten bu durumdan :/
Merhaba Bayanlar ben bir aşktan muzdaribim yaklaşık 2 yıl önce birine deli gibi aşık oldum oda bana bildiğim kadarıyla ama adam evliydi ben bunu bile bile kabul ettim 3 tane çocouğu var ve hepsi minik minik eşiyle anlaşamadığını severek evlenmediğini söyledi ve ayrılacağım dedi ben salakta kandım haliyle hayatımda yaşadığım 2. ilişkimdi ve ben onunla özel bişiler yaşadım şimdi ailem duyar diye çok korkuyorum ve dediği gibi eşinden ayrılmadı sürekli maddi problemlerini ön plana sürüyor ben her gün acı çekiyorum başta düşünemedim bazı şeyleri ama şimdi evli biradamla birlikte olmak beni yoruyor o kadar denedimki ayrılmayı her yolu tekrar arayınca dayanamıyor tekrar barışıyorum ben böyle bir gaflete nasıl düştüm bilmiyorum ve kendime olan öz güvenimi kaybettim bende babasız büyüdüm ve onun çocukları benim gibi büyüsün istemiyorum ama seviyorumda allahım bu duygulardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum kendime dua bile yazdırmayı düşündüm onda nefret edim soğuyim diye neler neler düşündüm burda tek suçlu benim ama hata yaptım diyede hayatım maf olsun isemiyorum lütfen bana yardımcı olun bişiler diyin etkili bişiler bunu kimseye anlatamıyorum kötü şeyler söylemeyin biliyorum aranızda bir çok evliler var inanın nefret ediyorum zaten bu durumdan :/
adamın niyeti belli işte seni metres yapmış kullanıyor sonrada eşine çocuklarına gidiyor,sende kullanıldığınla kalıyorsun işte ,ne dememizi bekliyosun anlamadımki ay çok sinirlendim ya
aynısını ben yaşadım..
eşim beni senin yaşlarında biriyle aldattı ve ona dünya yalanlar söylemiş gününü gün etmek için.. şu anda benden boşanmamak için elinden geleni yapıyor..bizimde iki çocuğumuz var,bende o kadınla oturdum konuştum ama benim konuştuğum kişi ahlaktan yoksun gözü tamamen dönmüş bir canavar olduğu için sizle kıyas yapmıyorum.. siz siz olun 2.kadınlar olarak bu erkeklerin klasik yalanlarına inanmayın..onların hepsi aslında karılarını severek evlendi,aslında hepsi eve gittiklerinde mutlu,o yatağa o kadınla severek giriyorlar..o çocuklar gökten zembille inmedi evlere..nafaka,kredi borcu gibi yalanlar fasafiso.. seni dövmüştür ama inan evdekine kılı kıpırdamamıştır.. benim eşim diğer kişiyi hastanelik etti kaç kere ama bana tek fiskesi yoktur.. neden?????? çünkü bizler onların eşleri,allahın emanetleriyiz...lütfen genç yaşta aklınızı başınıza alın.. tövbe edin,o kadından ve kendi ailenizden helallik isteyin.yoksa asla mutlu olmayacaksınız..
Üzüldüm size. :))))))))))))))
İnanılmaz bir bakış açısı. :)))))))
diyecek kelime bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?