konu sahibi sen hata oldugunu bile bile yıllarca bu ilişkiye devam etmişsin.
yaptıgının yanlıs oldugunu bile bile..
kendini bari kandırma artık.
bir kac ay olsa ilişki herkes yine farklı yorum yapardı. ama sen göz göre göre lades yapmıssın.
bekaretini ona verdin diye senden vazgecmez sandın belki de ama olmaz.
.secim yapmakta zorlanıyorum demek ne demek
??
bu durum tam tersi olmasın ? bekaretimi ona verdim diye ben vazgeçemedim !
tabirleriniz de pek hos pek. kendinizi cok güzel aklıyorsunuz !!!
cımbızla kelime cekmesen onun sonunda sandın kelimesini de görürdün.
senin bir uzmandan destege ihtiyacın var bence.
Cidden merak ettiğim için soruyorum
Severek evlenmedik , mutsuzum zaten boşanıcam diyen ve buna rağmen 3 çocuk yapmış bir adama inanan maalesef tek siz değilsiniz..
O yüzden genel de algılanabilir sorum..
Hiç tv de mi izlemediniz ki inanabiliyorsunuz.. Ya da o çocukları leylekler mi getirmiş sanıyorsunuz.. ?
bitirmene engel ne bana bunu söyler misin ?
o kesin zaten buna nasıl inandığıma halen hayret etmekteyim
diyorumya zaten nasıl böyle bir gaflet içinde bulundum diye
Hanimlar herkesin hayati dort dortluk degil. insanlar hayatlarinda neler yasiyor. Ahlakiniza uymayan bircok sey dunyada oluyor; hosunuza gitse de gitmese de.. Bu tarz konularda birini hedef gosterip taslayip, karsilikli polemige girerek hic bir yere varamazsiniz.
Suclu oldugunun farkinda olan bir insana "suclusun!!!!" deyip daha sonrasinda da onunla karsilikli polemige girmenin hic bi anlami yok.
Kiz burda hatali oldugu bi konudan nasil donerim diye yardim isterken sizlerin boyle tartismalara girmeniz, kizi farkinda oldugu hatadan dolayi yerden yere vurup dogduguna pisman etmeye calismanizin ona bir yardimi olacagini hic sanmiyorum.
anlamaya çalıştığın için tşk ederim bitirmeme engel olan şey bekaretimi o adama vermem ve duygularım bu lanet olası duyguları içimden atamıyorum
seçim yapamıyorum konu başlığındaki kasıtta neydi biliyormusunuz ? bir yanda kendi duygularım var bir yanda o taraf şimdi diyeceksiniz ki zaten başta düşünseydin yapmazdın diye evet başta düşünmedim çünkü mantıklı hareket etmedim ama şimdi düşünüyorum ve o vicdan azabını hissediyorum
ama bir yandanda kendimi düşünüyorum herkes gibi ben şimdi ne yapacağım diye işte problemim bu
O zaman çok pişmansan ayrıl gitsin..
Vazgeçemeyecek neyin var .. Nikahın mı ? çocuğun mu ?
Daha fazla kendini kullandırma.. 2.kadın olmayı layık görme kendine..
Ayrıl ve tevbe et..
Onu yapacağım zaten
Onu yapacağım zaten
cok uzkalara git ozman sana ulasmamasi icin tl hattin vs ne varsa degistir
İnsan bazen gözünü kör edip, gerçekleri ısrarla görmek istemeyip, gerçek hayatı kendi hayallerine göre kendini kandırarak yaşayabiliyor, insanın bazen basireti bağlanıp insan hatalar yapabiliyor malesef. Kimseyi yargılamamak, kınamamak gerekıyor, kim ister ki böyle bir şeyi, kimsenın başına gelmeyecegının de garantisi yok, mazallah.
Önemli olan hatanın farkına varıp, hatadan hemen dönebilmek ve olabıldıgınce az hasarla durumu atlatmak. Sen de hatanın farkındasın, hatanı telafi ederken Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?