Merhaba Bayanlar ben bir aşktan muzdaribim yaklaşık 2 yıl önce birine deli gibi aşık oldum oda bana bildiğim kadarıyla ama adam evliydi ben bunu bile bile kabul ettim 3 tane çocouğu var ve hepsi minik minik eşiyle anlaşamadığını severek evlenmediğini söyledi ve ayrılacağım dedi ben salakta kandım haliyle hayatımda yaşadığım 2. ilişkimdi ve ben onunla özel bişiler yaşadım şimdi ailem duyar diye çok korkuyorum ve dediği gibi eşinden ayrılmadı sürekli maddi problemlerini ön plana sürüyor ben her gün acı çekiyorum başta düşünemedim bazı şeyleri ama şimdi evli biradamla birlikte olmak beni yoruyor o kadar denedimki ayrılmayı her yolu tekrar arayınca dayanamıyor tekrar barışıyorum ben böyle bir gaflete nasıl düştüm bilmiyorum ve kendime olan öz güvenimi kaybettim bende babasız büyüdüm ve onun çocukları benim gibi büyüsün istemiyorum ama seviyorumda allahım bu duygulardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum kendime dua bile yazdırmayı düşündüm onda nefret edim soğuyim diye neler neler düşündüm burda tek suçlu benim ama hata yaptım diyede hayatım maf olsun isemiyorum lütfen bana yardımcı olun bişiler diyin etkili bişiler bunu kimseye anlatamıyorum kötü şeyler söylemeyin biliyorum aranızda bir çok evliler var inanın nefret ediyorum zaten bu durumdan :/
Taşlanacaksın birazdan , bizden uyarması.
"küfür koyup başına ... böyle aşka" derim ben.
Memlekette adam mı yok be kadın !
O 3 minik çocuğun vebalini senin çirkin ruhun kaldırabilecek mi ??
Yuva yıkan kadın rolünde olmayayayım demişsin ya.Bence aynaya bak önce.
Hiççte kusura bakma benim sözlerimden çok daha ağırlarını duyacaksın burada ama ne yazıkki kendine gelmeyeceksin akıllanmayacaksın ve ahlaklanmayacaksın.
Allah sizi ıslah etsin ve tüm evli kadınları senin gibilerden korusun .
Hepiniz aynısınız sadece yardım istedim kötü laf duymak değil hayatta insanın başına herşey geliyor bunu asla unutmayın asla asla demeyin allah veriyor ben zaten halimden memnun olsam gelip buraya size yazıp bu kadar laf duymazdım tek istediğim yardımdı bu ailenizden en yakınızdan birinin başına da gelebilir bunları mı söyleyeceksiniz o zaman onlara da tek istediğim bu durumun üstesinden nasıl gelebeilrim nasihatiydi yine de sağolun nasıl olsa hepiniz aynı şeyleri düşünüyorsunuz şu an ya bizim kocamızda aynını ayaprsa o zaman şunu da düşününün ya bizim kız kardeşimiz yada kızımızda aynı şeyleri yaşarsa o zaman ona da mı bunları diyeceksiniz ???
Bekar erkeğin suyumu çıktı diyorsunuz allahım ya sanki halimden memnunum gibi konuşmayın lütfen
Tugra034 sen hayatında hep doğru şeylermi yaptın hiçmi pişmanlık duyduğun bişi yapmadın ?
Valla kendime yapacağımı ne zaman yaparım biliyormusun onunla daha fazla devam ederek evet hanımlar sağ olun sayenizde bir şeyi daha çok açık öğrendim gerçekten büyük konuşmicaksın umarım beni kınayanların aynı durumlar başına gelmez
Ah be kadın şu an düşündüğün sadece kendinsin .....ben öcü değilim mrk etme aslında söyleyeceğin kelime şu olmalıydı allah böyle duyguları insanın içine yanlış şekilde vermesin mrk etme ruhumu senden daha iyi biliyorum , emin ol ki bunları bana söyleyenden daha fazla çirkin değil !
Hepiniz aynısınız sadece yardım istedim kötü laf duymak değil hayatta insanın başına herşey geliyor bunu asla unutmayın asla asla demeyin allah veriyor ben zaten halimden memnun olsam gelip buraya size yazıp bu kadar laf duymazdım tek istediğim yardımdı bu ailenizden en yakınızdan birinin başına da gelebilir bunları mı söyleyeceksiniz o zaman onlara da tek istediğim bu durumun üstesinden nasıl gelebeilrim nasihatiydi yine de sağolun nasıl olsa hepiniz aynı şeyleri düşünüyorsunuz şu an ya bizim kocamızda aynını ayaprsa o zaman şunu da düşününün ya bizim kız kardeşimiz yada kızımızda aynı şeyleri yaşarsa o zaman ona da mı bunları diyeceksiniz ???
Bekar erkeğin suyumu çıktı diyorsunuz allahım ya sanki halimden memnunum gibi konuşmayın lütfen
Tugra034 sen hayatında hep doğru şeylermi yaptın hiçmi pişmanlık duyduğun bişi yapmadın ?
Valla kendime yapacağımı ne zaman yaparım biliyormusun onunla daha fazla devam ederek evet hanımlar sağ olun sayenizde bir şeyi daha çok açık öğrendim gerçekten büyük konuşmicaksın umarım beni kınayanların aynı durumlar başına gelmez
sana laf sokmak değil amacım ama madem yardımcı olmayacaktın neden yazıyorsun kendini tatmin etmek içinmi lütfen daha fazla yazma benim konuma ! mutlaka benim yaşadığımı burda yaşayan çok olmuştur belkide evlenmişlerdir nerden biliyorsun ? herkesin hayatının içinde misin ? be kadın !
+ şunuda açıkça ifade edim anlamadın galiba bir hatadan nasıl dönebilirim diye yardım arıyorum hatam hakkında beni yargılayın diye değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?