Arkadaşlarını arıyormuş
bu durum tam tersi olmasın ? bekaretimi ona verdim diye ben vazgeçemedim !
Kesinlikle yardımcı olmadı bu şey gibi Zaten vicdan azabı çeken birine ömür boyu vicdan azabı çektirmek gibi
Kaldı ki kızdığım konu kendime birde şu ben cahil biri değilim ama cahilce hareket ettim zaten kendime sürekli kızıyorum pohpohlayın hatamdan dolayı da demiyorum ama bir kaç nasihat belki bu konuyu aşmamda daha çok yardımcı olurdu
Bekaratini verdin diye bu adamla hayat boyu böyle yasamayi kabul etmek ,hatalarinin devami olur.. Birak hic bir sey yapamaz istedigi kadar tehdit etsin ne yapabilir ki ? bir sey söylerse sende esiyle konusacagini söyle.. Bosuna dert almak istemez, bosanabilseydi bosanirdi zaten...
sumuz eşiyle konuşmadımmı zannediyorsun ?
bi insan kafasinda bitirdikten sonra kimi ararsa arasin önemli degilki,ardakaslarida onun tllerine cikmasinlar
Aaaa olur mu öyle şey arkadaş kafasında bitirmiş ama işte şartlar ayrılmasına izin vermemiş...Yoksa oda biliyor hata yaptığını...
Kınamak istemiyorum konu sahibini ama gerçekten aklım almıyor benim...İnsan istemediği halde hatasının farkında ola ola nasıl devam eder hatasını yaşamaya...
bu durum tam tersi olmasın ? bekaretimi ona verdim diye ben vazgeçemedim !
bir gün yaşadığınızda anlarsınız bende anlamamıştım
bir gün yaşadığınızda anlarsınız bende anlamamıştım
sumuz eşiyle konuşmadımmı zannediyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?