Seçim Yapmakta Zorlanıyorum :(

Bekaratini verdin diye bu adamla hayat boyu böyle yasamayi kabul etmek ,hatalarinin devami olur.. Birak hic bir sey yapamaz istedigi kadar tehdit etsin ne yapabilir ki ? bir sey söylerse sende esiyle konusacagini söyle.. Bosuna dert almak istemez, bosanabilseydi bosanirdi zaten...

bu durum tam tersi olmasın ? bekaretimi ona verdim diye ben vazgeçemedim !

O kadar cahilsin ki...

Cehaletin neleri görmeni engelliyor bir bak istersen;

1.Yaşadığın duygulardan da ilişkinden de pişmansın,vicdanın rahatsız,3 çocuk aklına geldikçe için cız ediyor ama bekaretini vermişsin(!) geri dönemezsin değil mi?
O kadar üstün kızımız buradaki kadınları beğenmez ve verdikleri cevaplardan dolayı aldatılmaya layık görür ama yaşadığı cinsel deneyimine ömür boyu hayatını hapsedecek kadar da mutaassıpdır.

2.Sevdiği kadını hayatının kadını yapamayacak kadar korkak bir adamdan hala beklenti içindesin.Ümitle bekliyorsun belki burda bizde senin gibiydik ama evlendik diyenleri okumak için.

3.Cehaletten göremiyorsun ki;sana yazılan her aklı başında cevap sen bana öyle etkili şeyler yazın ki vazgeçebileyim bu ilişkiden dediğin için.

Yolun açık olsun.

sumuz eşiyle konuşmadımmı zannediyorsun ?

bi insan kafasinda bitirdikten sonra kimi ararsa arasin önemli degilki,ardakaslarida onun tllerine cikmasinlar

Aaaa olur mu öyle şey arkadaş kafasında bitirmiş ama işte şartlar ayrılmasına izin vermemiş...Yoksa oda biliyor hata yaptığını...

Kınamak istemiyorum konu sahibini ama gerçekten aklım almıyor benim...İnsan istemediği halde hatasının farkında ola ola nasıl devam eder hatasını yaşamaya...

Son düzenleme:

bir gün yaşadığınızda anlarsınız bende anlamamıştım

bu durum tam tersi olmasın ? bekaretimi ona verdim diye ben vazgeçemedim !

Bekaretini verdin diye ,git kölesi ol o zaman adamın !

Sen kendi hayatının ve karısının hayatının içine etmişsin ! bu saatten sonra ,biz sana ne söylesek boş.

bitireceksin...ötesi yok...ailen de duysa seni gebertse de ucunda kurtulmak varsa çekeceksin....ailen seni öldürecek değil yha.....gidip tehditlerini polis vs kişilere başvuracaksın....eğer gerçekten istiyorsan bunu yaparsın ....

kusura bakma ama ahlak da, töre de polis de insanın içindedir.

eğer şu halinin rezillik olduğunu anlamıyorsan olayın duyulması da sende pek bir değişiklik yapmaz...

ama yaşı daha küçük ..hoş bende aynı yaştayım ama insan bu yaşlarda hata yapabilir küçük veya büyük....zaten insanların hayatı küçük yaşta yaptığı hatalarda dolayı kötü şekil alıp dewam etmiyor mu? ben onun tarafında değilim hatta bende evliyim onu yerden yere atmam lazım anlamay çalışıyorum elimden geldiğince....hayırlısı olsun diorum ne diyim....kendine daha fazla kötülük etme ve seçimini kendinden yana kullan tehditlerin tesirinde kalma ...o senin bir zayıflığını gördüğünden dolayı öle davranıyordur....iş yerini değiştir numaranı değiştir ...ne bilim ailene sölicem die tehdit ettiğinde de rahat bi tavırla ne yaparsan yap banane de !....veya onun senden soğumasını salla ne bilim istemediği herşeyi yapabilirsin....

Burada sana hakaret edip büyük büyük konuşanlara aldırma.
KK kadınlarının olayı kişiselleştirme histerisi yine kendini gösteriyor.
Hepimiz insanız ve beşer şaşar.
Yaptığının hata olduğunu kabul ediyorsun, en azından bu erdeme sahipsin.
Asıl takıldığım noktam hala seçim yapmakta zorlanıyorum demen..
Ne seçimi ? Böyle bir şansın yok ki..
Bu işi bitirip yoluna devam edeceksin.
O adama bekaretimi verdim karısını boşayıp beni alır gibi hayallere dalmışsın uyan artık uyan!
Alsa bile kendisine 3 çocuk vermiş kadını göz göre göre aldatan adamdan sana koca mı olur?
Hatandan dön,ayrıl.Bir daha dönmemek üzere..
Kendi iyiliğin için...

sumuz eşiyle konuşmadımmı zannediyorsun ?

Konustuysaniz ne dedi ?O kadinla tekrar konusun ve özür dileyin, esiniz beni bununla tehdit ediyor deyin... Belki o yardimci olabilir.. Anladigim kadariyla kadin esinden ayrilamiyor cünkü eli mahkum ya da cocuklari icin sabrediyor , sineye cekmek zorunda kalmis... DIkkat ettiniz bilmiyorum , pis bir oyunun icine sürüklenmissiniz , ezilen sadece siz ve o kadin... Lütfen yapmayin bunu...

Konu sahibi , her 2. kadının yaptığı gibi "Bir gün yaşadığınızda anlarsınız... Kınamayın" diyerek ona yol gösteren hanımlara beddua etmiş oldu..
Kendinizi koruyun hanımlar, büyük bi beddua aldınız valla.

Yuva yikanin yuvasi olmaz unutmayin bunu. Sadece bu kisiyle degil, ilerde evlenseniz bile tarih tekerrur edecek unutmayin. İlahi adalet var bu hayatta. Yillar sonra ayni seyleri size baska kadin yasattiginda o zaman anlar ve secim yaparsiniz.....Kadinin kadina ettigine bak demekten alamiyorum kendimi kusra bakmayin. Ben bu dunyada kim ne yaparsa bedelini odemeden gitmeyecegine inananlardanim. Bekarlarin kokumu kurudu???

acaba diyorum..evli 3 çocuk babası..o kişi, eşinden ayrılsaydı..sana gelseydi..siz evlenseydiniz..yaptığının (yani bir kadın ve 3cocuğu ortada kalmasına sebeb olsaydın) o zamanda yaptığının hata olduğunu kabul edecekmiydin..yoksa hata olduğunu düşünmene sebeb o kişinin eşinden ayrılmaması.senin bazı şeyleri kaybetmiş olmanmı?

ayrıyeten o adam eşinden ayrılıp seninle hiç bir zaman birlikte olmaz.hatta yaptığı şeyin pişmanlığı ile karısına sımsıkı sarılıp, öpüp kokluyordur..çünkü o adam karısını seviyor,sevmiyor olsaydı eşinde 3 çocuk yapmazdı.sevmiyor olsa iki eli kandada olsa sana koşardı biz kadınlar çocuklar için herşeye katlanırız ama erkekler için çocuk bahane.erkeklerin düşünce yapıları çok farklıdır..eşinden ayrılsa bile ..sana diyeceği( sen ,ben başkasıyla evliyken benimle birlikte olmaktan gocunmadın ,benimle evlenirsen başkasıla beraber olmaktan gocunmazsın) der...bunu çok iyi biliyorum..seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamış bir komşum var her gün kıyamet kopuyor evde.

aslında senin gibi evli olduğunu bile bile ..bir erkele birlikte olanlara..tarifi imkansız bir şekilde kızıyorum..lanet ediyorum...ama benden sana yinede bir abla tavsiyesi..yaşını bilmiyorum ama (yukarda bir arkadaş yaşı çok küçük demişti)bu adam sen genç olduğun için seni kullanıyor ,seni eskitiyor,seni bedenen ve ruhen,manen bitiriyor..çünkü sen gençsin adam bunun tadını çıkarıyor..seni oyalayabildiği kadar oyalayacak..bahaneleri asla bitmeyecek..bu gün maddi yarın manevi,,başka zaman armudun sapı üzümün çöpü..her anlamda kendini bir an önce bu adamda kurtar...karşına başka seni gerçekten seven birinin çıkmasına izin ..ver şunuda yazmadan geçemiycem( bir gün seninde başına seni genç biriyle aldatan bir erkekle evlenirsen metanetli ol dişini sık ,sabret.bütün o acıların geçmesin bekle..sen ne kadar çabuk bu evli adamı bırakırsan ,senin ilerde yaşayacağı acıda çabuk geçer)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…