• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seçmeyi düşündüğüm davetiyeme yorum

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
$DSC01929.webp

kzılar bunu beğendik... sizce nasıl?
zarf şeklinde pul yerlerinde gelin-damat resmi var:)
alttaki rsimde zarfın arka yüzü ve ön yüzü var, yukarıdaki de zarfın içi

Eklentiler

• $DSC01928.webp
    $DSC01928.webp
    12 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
üsteki daha hoş duruyor canım.hayırlı olsun mutlu olursunuz inşallah.amiiiiiiiiiin:16::16::16:

aynı davetiye zaten biri içi biri arkası buna benzer bi davetiye başka bi katalogda da var o da çok hoş yine böyle bi model içinden çıkıyodu hangisinde hatırlamıyorum şimdi ama bu da çok hoş :66:

Bayıldım diyebilirim. Çok değişik ve bir okadarda şirin bir davetiye seçmişsiniz. Bir ömür boyu mutluluklar :)

Canım 2side aynı gibi geldi bana ama..Bence çok sewimli ve farklı..:)

çok hoş ve farklı bir davetiye güzel seçim tebrikler :)

bence gayet hoş görünüyor güzel seçim yapmışsınız çok sevimli =)

güzel bi secim olmuş..allah mutlu etsin.

bence ikinci seçenek olmalı. çok farklı ve şirin bi tasarım. allah mesud etsin :61:

aynı davetiye zaten biri içi biri arkası buna benzer bi davetiye başka bi katalogda da var o da çok hoş yine böyle bi model içinden çıkıyodu hangisinde hatırlamıyorum şimdi ama bu da çok hoş :66:

Bayıldım diyebilirim. Çok değişik ve bir okadarda şirin bir davetiye seçmişsiniz. Bir ömür boyu mutluluklar :)

bencede çok hoş,çok şirin. İnsanı gülümsetiyor ..:61:

çok şekermiş :)))

kızlar yorumlarınız sayesinde içime daha da sindi bu davetiye:8: ben de zaten " sevimli ve şirin" bi davetiye olsun istiyorum, demekki sadece bana öyle gelmemiş bu davetiye:21:
yorumlarınız içinn çook teşekkürler:16:

:):) benim davetiyeemm.. burda görünce dha mutlu oldum. bende akşam karar verdim gerçekten içime sindi:))))

Canım ben davetiyeni çok beğendim, bende nişan için düşünebilirim bunu. Düğün için sade bişey istiyorum.
Hangi marka basımı bu davetiye cnm ??

Canım ben davetiyeni çok beğendim, bende nişan için düşünebilirim bunu. Düğün için sade bişey istiyorum.
Hangi marka basımı bu davetiye cnm ??

kristaldi sanırım canım, ama zaten daveticiye gittiğinizde katalog veriyor size, biz bi kaç davetiyeci dolaştık genelde aynı katalogları veriyorlar.. orada mutlaka görürsün:10:

Back
X