seh123 ün çeyiz serüveni :)

cnm aldıkların çok güzel ah benim ablamda evlensede istediklerimi alabilsem ama rahatça bişi alamıyom ev ikimizin çeyizleriyle doldu taştıama ben ondan önce gidecem galiba

Bu peynir bıçaklarına bayılıyorummmmm. nevresim takımında çok ciciymiş. güle güle kullan canım
bende kaç sefer alıcam alıcam dedim hep erteledim ama hediye çekim saolsun beni ikna etti. teşekkür ederim inş güle güle kullanırım
cnm aldıkların çok güzel ah benim ablamda evlensede istediklerimi alabilsem ama rahatça bişi alamıyom ev ikimizin çeyizleriyle doldu taştıama ben ondan önce gidecem galiba
aa tek benim sanıyodum bende ablamın yüzünden fazla bişey alamıyorum bunlar kaçamaklarım kızıyolar ama dinlemiyorum

kızlar tedıden 2 tl ye kırmızı olanı aldım yanı pembeye donuk aslında sılıkon yag sıcratmaz falanda gelmıs bı bakın derım

mini şefim geldi hohoho
morhipodan aldıklarımda geldi çok mutluyum hepsi çok güzel

ve bunuda realden 5 tl ye aldım

buda diğer ikea ürünlerimle alınan kırmızı fenerim her ne kadar elime ulaşmadılarsada

Son düzenleme:
canım yeni cicilerinin hepsini güle güle aşkla kullan benimde kırmızı fenerim var çok şık

evet biliyorum seninde var iyiki almışız bu aralar bekleyipte elime ulaşanlar bunlar teşekkür ederim inşallah almaya devam ettikçe burada güzel güzel paylaşıcam

kırmızı seven biri olarak çeyizlerini çok beğendim :) mütlü günlerde kullan canım benim :)

Herşey çok harika tatlım iyi günlerde mutlulukla kullanırsın inşallah :)

Herşey çok harika tatlım iyi günlerde mutlulukla kullanırsın inşallah :)

teşekkur ederim canım yeni ciciler yolda metroya kırmızı kırmızı şeyler geliyo perşembe gunu durur muyum almaya gıdıcegım burdan da kırmızı severlere duyrulur

kızlar benim bundan varmış bambu kapaklı ama kaşıklarıda yok aynı renk

ve bu borcamdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…