seh123 ün çeyiz serüveni :)

rica ederim canımm:)

zaten mor açık pembe koyu pembe 3 lüsüne bayılıyorum çok güzel oluyolar

evet güzel duruyor bu üçlü o yüzden bu şekilde devam edicemm öyle tamamlıycam çok zıt renkler olmasın yeter

​evet kırmızıyada yeşil beyaz siyah yakışıyo ama pembeyide soktum araya artık yakışmasada var çeyizimde yapıcak bişey yok

teşekkür ederim canım güzel mi bardaklar sence? kırmızıya yakışıcığanı düşünerek almıştım :18:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım güzel mi bardaklar sence? kırmızıya yakışıcığanı düşünerek almıştım :18:

çok şirin canım güzeller gayet beğendim birbirni tammlamış meşrubat ve su bardağı olarak takım olmuş biraz zıt renkler ama yan yana güzel kombini olurlar canım

çok şirin canım güzeller gayet beğendim birbirni tammlamış meşrubat ve su bardağı olarak takım olmuş biraz zıt renkler ama yan yana güzel kombini olurlar canım

bunların pembesi ve mavisi vardı ikisininde yakışıcağını düşünmedim o yüzden tercih ettim yeşili bende yakışcağını umuyorum inşallah

bunların pembesi ve mavisi vardı ikisininde yakışıcağını düşünmedim o yüzden tercih ettim yeşili bende yakışcağını umuyorum inşallah

canım kırmızıya mavi renkte gider haberin olsun yan yana gerçkten güzel şık duruyor mavi kırmızı zıt renk gibi görünüyor ama çok şık oluyor aklında bulunsun :)

ama böyle güzel olur diye tahmin ediyorum herşey birbirine uycak diye bişey yok ya bırak biraz zıt oolsun :)

bilmem mavi mutfak eşyası bana pek şirin gelmiyor maviyi fazla sevmediğim için heralde
ama madem öyle diyorsun mavi birkaç bişeylerde düşünebilirim o zaman

bilmem mavi mutfak eşyası bana pek şirin gelmiyor maviyi fazla sevmediğim için heralde
ama madem öyle diyorsun mavi birkaç bişeylerde düşünebilirim o zaman

renk seni pek fazla çekmediği içindir canım :) araya katarsın bi kaç ufak şeyler gözüne canlılık gelir

canım bardakların çok tatlı güle güle kullan kırmızı yeşil çok yakışıyor benim kahvaltı takımımda kırmızı yeşil çkb takımı aldım birde yeşil 6 kişilik çok tatlı oldular:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…