evet bunlar çok güzel bende beğendim moruda çok seviyorum ama kırmıızı mor tuaf dururoturma odamı mor düşünüyorum. yani şimdilik takipteyiz. yapmaya çalıştım oldu heralde yardımların için çok ama çok teşekkür ederimmmm
bende öyle mor yapmaya başladım mor olarak mutfak için ne buluyorsam alıyorum ama her istediğimnde moru olmuyor maalesef o yüzden bulmadığım ürünlern pembesini alıcam o şeklde mor pembe olarak tammalıycam çünkü tek bi renk düzeninde olmuyor maalesef
zaten mor açık pembe koyu pembe 3 lüsüne bayılıyorum çok güzel oluyolar
evet güzel duruyor bu üçlü o yüzden bu şekilde devam edicemm öyle tamamlıycam çok zıt renkler olmasın yeter
​evet kırmızıyada yeşil beyaz siyah yakışıyo ama pembeyide soktum araya artık yakışmasada var çeyizimde yapıcak bişey yok
olsun arada kaynarlar artık farklılık olsun canım
güle güle kullan canım yeni cicileriniiikısalarına uysun diye aldım 6 uzun 6 kısa takım oldu böyleliklekısalarda bunlar
teşekkür ederim canım güzel mi bardaklar sence? kırmızıya yakışıcığanı düşünerek almıştım:18:
çok şirin canım güzeller gayet beğendim birbirni tammlamış meşrubat ve su bardağı olarak takım olmuş biraz zıt renkler ama yan yana güzel kombini olurlar canım
bunların pembesi ve mavisi vardı ikisininde yakışıcağını düşünmedim o yüzden tercih ettim yeşili bende yakışcağını umuyorum inşallah
bilmem mavi mutfak eşyası bana pek şirin gelmiyor maviyi fazla sevmediğim için heralde
ama madem öyle diyorsun mavi birkaç bişeylerde düşünebilirim o zaman
bu bardakların mavisinden de düşünücem bidaha gittiğimde
mavisi yoktu aldığım yerde uzunun ama kısasından vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?