seh123 ün çeyiz serüveni :)

teşekkür ederim valla gözün kaldıysa al yani benimde herşeyde gözüm kalıyo napıcam bilmiyorum :1:

Ben çeyiz işine girince anladım ki inanılmaz güzel tencere takımları vs var. Bizim evdeki bütün takımlar standart düzdü... Annelerimizin zamanında yokmuş tabi bu kadar süslü püslü şeyler :))

Ben çeyiz işine girince anladım ki inanılmaz güzel tencere takımları vs var. Bizim evdeki bütün takımlar standart düzdü... Annelerimizin zamanında yokmuş tabi bu kadar süslü püslü şeyler :))

aynen önceden hiç şatafatlı şeyler yokmuş :1:

merak ettiğim çeyizlerden biri daha serilmiş,güle güle kullan, Allah kavuştursun sevdiğinle..

teşekkür ederim canım :1:
inşallah gülerek kullanmak nasip olur hepimize :16:
amin güzel dualarınız için de çok teşekkür ederim
fazla birşeyim yok ama kafamdakileri alınca çok daha güzel bir çeyizle karşınızda olucam :1:

bunlarda en son aldıklarım :1:

Eklentiler

• $1282968_345.webp
    $1282968_345.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $B_38210692-02082012125646.webp
    $B_38210692-02082012125646.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf0035.webp
    $Fotoğraf0035.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 67
kızlar bu yumurtalıklardan 6 tane almıstım ama eklemeyı unuttum kırmızı tabı renklerı. bunlar da cumartesı alınacak olan ürünlerim ikeadan :1: bardak altlıüıda kırmızı olandan olucak dayanamadım şimdiden ekledim :1: nasıllar güzeller mi :16:

Eklentiler

• $[img][3][1][234x321].webp
    $[img][3][1][234x321].webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $PE297418.webp
    $PE297418.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $PE304677.webp
    $PE304677.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $PE317783.webp
    $PE317783.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 433
hepsi çok güzel canım şimdiden güle güle kullan inş bir sorun olmadan eline ulaşır:1:
teşekkür ederim canım inşallah öyle olur dün netten stok durumuna baktım mumlar azalmış sınırdaymış inş. yarına kadar bitmez çok üzülürüm yoksa :5:

ayşegül cüm ya bide bana şu resimler arasına yazı koymayı öğretir miisin ya bide sonradan eklediklerimi en başa nasıl koyabilirim :17:

Son düzenleme:
çok beğendimm canım peçetelik ve mumlar çok süper görünüyor geçen hafta aynı fenerden bende aldım :)

kırmızısıda çok hoş fenerin bilgin olsun bordo gibi mat bi renk çok tatlı oda :)

çok beğendimm canım peçetelik ve mumlar çok süper görünüyor geçen hafta aynı fenerden bende aldım :)

kırmızısıda çok hoş fenerin bilgin olsun bordo gibi mat bi renk çok tatlı oda :)

uzun zamandır istiyodum bunları ama hep erteliyodum en son ayşegülde görüncede dayanamadım aldırıyorum :1: kırmızıda aldırıcaktım fakat kırmızısını nette göremedim ikeanın sitesinde ama dur onuda söylim o zaman varsa alsın teşekkürler canım :21: :16:

uzun zamandır istiyodum bunları ama hep erteliyodum en son ayşegülde görüncede dayanamadım aldırıyorum :1: kırmızıda aldırıcaktım fakat kırmızısını nette göremedim ikeanın sitesinde ama dur onuda söylim o zaman varsa alsın teşekkürler canım :21: :16:

çok iyi yapmıssın gerçkten :)bende mum ve peçetelik ikilisini çok beğendim bir daha gittiğimde aklımda bende alcam :)canım çok şık duruyorlar geçen hafta gittiğimde inanılmaz kalabalıktı çok fazla gezinemedim gözüme çarpanları almıştım bi sonrakine artık aldır muhakkak varsa canım oda çok güzel çünkü çok tatlı rengi :16:

Son düzenleme:
Back
X