- 29 Eylül 2020
- 229
- 40
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Valla bayramdan bayrama anca oda 1 gece kalabiliyoruz çocuk yerini arıyor vs vsKızlar iyi akşamlar; gurbette olanlar ailesine ne sıklıkla gidip ne kadar kalıyorlar gidince merak etttim de ben de gurbetteyim ve 2 ayda bir bazen 3 ayda bir gidiyorum önceden biraz uzun duruyordum 3-4 hafta gibi ama artık eşim çocukta büyüdükçe özlüyor ve düzenim bozuluyor 1 hafta 10 gün kal gel diyor
Haklısınız bi kere gittim 2 ay kaldım ama çocuk 4 yaşında artık özlüyor babası düzenim değişiyor diyor ama bende ailemi özlüyorum memleketimi özlüyorum vsEşe hak verdiğim nadir konulardan...
Çok fazla kaldığınız süre aralığı soru sahibi. Senin de bir ailen var artık ona göre şekillendirmelisin bence hayatını
Olduğum yere 500 km uzaklıkta ailem tatil bölgesinde oturuyor ve gidince çk kalmak istiyorumSehrin mesafesi yakinda 2 3 ayda ,1 2 gun kalirdim sanirim. Uzak sehirse , bayramdan bayrama, bir de onlar gelir.ya da ekstra yazin gidilebilir.
Esiniz de makul soylemis
3-4 hafta nedir Allah aşkına yılın 5 ayı aile yanındasınız. Eşiniz doğru söylüyor. Şahsen ben eşimin ailesi yakın yakın derken 6 saat uzaklıkta 4-5 ayda 2 günlüğüne gidiyorum kendi ailemin yanına yılda 1 sefer 7 günlüğüne gidiyorum.Kızlar iyi akşamlar; gurbette olanlar ailesine ne sıklıkla gidip ne kadar kalıyorlar gidince merak etttim de ben de gurbetteyim ve 2 ayda bir bazen 3 ayda bir gidiyorum önceden biraz uzun duruyordum 3-4 hafta gibi ama artık eşim çocukta büyüdükçe özlüyor ve düzenim bozuluyor 1 hafta 10 gün kal gel diyor
Tek pişmanlığım da bu oldu maalesefNiye başka şehire evlendiniz?
Bi eş bu kadar yalnız bırakılmaz haberin olsun.Haklısınız bi kere gittim 2 ay kaldım ama çocuk 4 yaşında artık özlüyor babası düzenim değişiyor diyor ama bende ailemi özlüyorum memleketimi özlüyorum vs
Yılın yarısı ailende geçiyor, hadi siz istediniz de bu kocaları anlamıyorum ben.,Bir ay nasıl eşten ayrı kalıyorlar.Biz 23 yılda iki ay ayrı kalmadık,üç beş gün yetiyor, ben de evimi,eşimi özlüyorum.Kızlar iyi akşamlar; gurbette olanlar ailesine ne sıklıkla gidip ne kadar kalıyorlar gidince merak etttim de ben de gurbetteyim ve 2 ayda bir bazen 3 ayda bir gidiyorum önceden biraz uzun duruyordum 3-4 hafta gibi ama artık eşim çocukta büyüdükçe özlüyor ve düzenim bozuluyor 1 hafta 10 gün kal gel diyor
Yok artık.Çocuk olmasa sizi özlemiyor yani.Haklısınız bi kere gittim 2 ay kaldım ama çocuk 4 yaşında artık özlüyor babası düzenim değişiyor diyor ama bende ailemi özlüyorum memleketimi özlüyorum vs
Esiniz hakli.esiniz ayni seyi yapsa ,siz ne yaparsiniz ?Haklısınız bi kere gittim 2 ay kaldım ama çocuk 4 yaşında artık özlüyor babası düzenim değişiyor diyor ama bende ailemi özlüyorum memleketimi özlüyorum vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?