- 30 Kasım 2019
- 12.578
- 40.346
- 598
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Önceliğiniz kurduğunuz aile olmalı. Özleminizi bastırın bir zahmet. Belli bir yaşa gelmiş çoluk çocuk sahibi insanların anamda anam babamda babam memleketim de memleketim demesi hiç normal değil vallaha. 2 ay kalmak nedir?Haklısınız bi kere gittim 2 ay kaldım ama çocuk 4 yaşında artık özlüyor babası düzenim değişiyor diyor ama bende ailemi özlüyorum memleketimi özlüyorum vs
Gayet güzel cinsel yönden tabi ben hem kıskandım aileme gidince vesvese yaptım hemde durmaya devam etttimAcik acik soracagim cinsellik yasamadan nasil 1 ay kalabiliyorsunuz arada 2 ay kalmissiniz esinizle araniz normalde nasil
Senede toplam 2 hafta yeterli, haydi yaz tatili uzun diye 1 ay diyelim. Senede 1 ay ideal, fazlası zarar.Kızlar iyi akşamlar; gurbette olanlar ailesine ne sıklıkla gidip ne kadar kalıyorlar gidince merak etttim de ben de gurbetteyim ve 2 ayda bir bazen 3 ayda bir gidiyorum önceden biraz uzun duruyordum 3-4 hafta gibi ama artık eşim çocukta büyüdükçe özlüyor ve düzenim bozuluyor 1 hafta 10 gün kal gel diyor
Valla açıkçası 4 yıllık evliyim hiç gitmedim eşim olmadan. Yani ne kadar doğru bilemem de bizde eş olmadan gidilmez genelde bi sağlık problemi bilmem ne olmadıkçKızlar iyi akşamlar; gurbette olanlar ailesine ne sıklıkla gidip ne kadar kalıyorlar gidince merak etttim de ben de gurbetteyim ve 2 ayda bir bazen 3 ayda bir gidiyorum önceden biraz uzun duruyordum 3-4 hafta gibi ama artık eşim çocukta büyüdükçe özlüyor ve düzenim bozuluyor 1 hafta 10 gün kal gel diyor
Haklısınız evet 2 ay abartı ama annem ameliyat olmıştu sonra eşimle aram bozuktu gelip alana kadar durdum gelmedeydi ayrılacaktımÖnceliğiniz kurduğunuz aile olmalı. Özleminizi bastırın bir zahmet. Belli bir yaşa gelmiş çoluk çocuk sahibi insanların anamda anam babamda babam memleketim de memleketim demesi hiç normal değil vallaha. 2 ay kalmak nedir?
Kızlar iyi akşamlar; gurbette olanlar ailesine ne sıklıkla gidip ne kadar kalıyorlar gidince merak etttim de ben de gurbetteyim ve 2 ayda bir bazen 3 ayda bir gidiyorum önceden biraz uzun duruyordum 3-4 hafta gibi ama artık eşim çocukta büyüdükçe özlüyor ve düzenim bozuluyor 1 hafta 10 gün kal gel diyor
Valla açıkçası 4 yıllık evliyim hiç gitmedim eşim olmadan. Yani ne kadar doğru bilemem de bizde eş olmadan gidilmez genelde bi sağlık problemi bilmem ne olmadıkç
Yoo, zaten onlar bana 2-3 ayda bi gelirler eşim evde olmadığından rahatça çıkar gider gezeriz. Benim anne baba ayrı. Üvey baba faktörü falan var çokta anlaşamayız aksidir. Bu yüzden gitmem annem gelir bana, kız kardeşimde bizden bayağı uzakta yine o canı sıkıldıkça gelir. Ben onlara ne zaman gitsem hep eşimle gittim ve hiç yatılı da kalmadımAilenle başbaşa vakit geçirmek istemiyor musun?
Haklısın senin herif kendi de ayrisamamis.Haklısınız evet 2 ay abartı ama annem ameliyat olmıştu sonra eşimle aram bozuktu gelip alana kadar durdum gelmedeydi ayrılacaktım
Eşim kendisi aile olmayı beceremedi kendi kök ailesiyle hep planlar yapmak istiyor annesi desen konularımdan bilen bilir takıntılı biri sorunlu aramızı bozuyor öyle öyle bende aileme gitmek istedim Hep
Yoo, zaten onlar bana 2-3 ayda bi gelirler eşim evde olmadığından rahatça çıkar gider gezeriz. Benim anne baba ayrı. Üvey baba faktörü falan var çokta anlaşamayız aksidir. Bu yüzden gitmem annem gelir bana, kız kardeşimde bizden bayağı uzakta yine o canı sıkıldıkça gelir. Ben onlara ne zaman gitsem hep eşimle gittim ve hiç yatılı da kalmadım
Ben gidiyorum eşim olmadan ne olcak ki ? Sürekli eşimin iznini bekleyemem benim yıllık iznim eşimden çok birazını kızımla beraber aileme gidiyorum 10 gün falan vallahi aşırı dinleniyorum mis gibi,onlar çocukla ilgileniyor ben de kafama göre, eşim asla sorun yapmaz, eşimin iznini de beraber geçiriyoruz...Valla açıkçası 4 yıllık evliyim hiç gitmedim eşim olmadan. Yani ne kadar doğru bilemem de bizde eş olmadan gidilmez genelde bi sağlık problemi bilmem ne olmadıkç
Evette izin muhabbeti vs değil. Bizim ailede pek yok bu tarz şeyler. Eş olmadan kadında adamda pek seyahat etmez. Yani öyle alıştırılmadığımız için açıkçası kimsede niye gelmedin demiyor. Bir kez bayramda eşimin memleketi çok uzaktı ben gitmek istemedim o tek gitti bende kendi memleketime gittim. Eşin yokken niye geldin tavrı alınca ikimizde haliyle bidaha yalnız git gel yapmadık. Yalnız gelince ay noldu kocanla bişey mi oldu muhabbetine getiriyolar bizde gitmiyoruz haliyleBen gidiyorum eşim olmadan ne olcak ki ? Sürekli eşimin iznini bekleyemem benim yıllık iznim eşimden çok birazını kızımla beraber aileme gidiyorum 10 gün falan vallahi aşırı dinleniyorum mis gibi,onlar çocukla ilgileniyor ben de kafama göre, eşim asla sorun yapmaz, eşimin iznini de beraber geçiriyoruz...
Baya sık yaAy tamam görüşüyormuşsınuz zaten canım
Ne acayipmiş sizinkiler de yav ahsjs zorla ayıracaklar kocadan. Ailemin yanına eşsiz gidince daha rahatım ben valla.Evette izin muhabbeti vs değil. Bizim ailede pek yok bu tarz şeyler. Eş olmadan kadında adamda pek seyahat etmez. Yani öyle alıştırılmadığımız için açıkçası kimsede niye gelmedin demiyor. Bir kez bayramda eşimin memleketi çok uzaktı ben gitmek istemedim o tek gitti bende kendi memleketime gittim. Eşin yokken niye geldin tavrı alınca ikimizde haliyle bidaha yalnız git gel yapmadık. Yalnız gelince ay noldu kocanla bişey mi oldu muhabbetine getiriyolar bizde gitmiyoruz haliyle
Yok kızNe acayipmiş sizinkiler de yav ahsjs zorla ayıracaklar kocadan. Ailemin yanına eşsiz gidince daha rahatım ben valla.
Gayet güzel cinsel yönden tabi ben hem kıskandım aileme gidince vesvese yaptım hemde durmaya devam etttim
Ben yokken kendi ailesinde yemeğini yedi eve geçti bazen oda ailesinde kaldı
Eşinizle aynı kafadasınız demek ki.Haklısınız evet 2 ay abartı ama annem ameliyat olmıştu sonra eşimle aram bozuktu gelip alana kadar durdum gelmedeydi ayrılacaktım
Eşim kendisi aile olmayı beceremedi kendi kök ailesiyle hep planlar yapmak istiyor annesi desen konularımdan bilen bilir takıntılı biri sorunlu aramızı bozuyor öyle öyle bende aileme gitmek istedim Hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?