- 17 Ağustos 2011
- 24.981
- 157.586
- 798
- Konu Sahibi papatyaskk
-
aile olmayi beceremeyen, kendi kök ailesinden kopamayan tek kişi eşin mi sence?Eşim kendisi aile olmayı beceremedi kendi kök ailesiyle hep planlar yapmak istiyor annesi desen konularımdan bilen bilir takıntılı biri sorunlu aramızı bozuyor öyle öyle bende aileme gitmek istedim Hep
Senede bir gider 6,7 gün kalırım.evli değilim.evli olsaydım o kadar bile kalmazdım.Kızlar iyi akşamlar; gurbette olanlar ailesine ne sıklıkla gidip ne kadar kalıyorlar gidince merak etttim de ben de gurbetteyim ve 2 ayda bir bazen 3 ayda bir gidiyorum önceden biraz uzun duruyordum 3-4 hafta gibi ama artık eşim çocukta büyüdükçe özlüyor ve düzenim bozuluyor 1 hafta 10 gün kal gel diyor
Boşan o zaman, böyle evlilik olmazHaklısınız bi kere gittim 2 ay kaldım ama çocuk 4 yaşında artık özlüyor babası düzenim değişiyor diyor ama bende ailemi özlüyorum memleketimi özlüyorum vs
Sizin durumunuzda tabiki de sık sık gidilir. Dediginiz gibi keske anneniz yasadiginiz yere yerlesse. Sizin icin daha rahat olurdu gozunuz arkada kalmazdi.Geçen sene 2 kez yalnız ve1 kez eşimle olmak üzere 3 kez gittim. Bu yıl mayıs'ta gittim 25 gün kaldım döndüm. Kısmetse temmuz gibi eşimle gideriz. Annem yaşlı ve yalnız. Daha sık gitmem lazım aslında. Sık gidip az az kalıp her işini halletmeliyim. Ev işi, hastane işleri vb. Yalnızlık çok zor. Annem yaşadığım ile taşınsa keşke. Gözüm arkada kalmazdı. Şimdi hep aklım onda.
Bence de 10 gün yeter. Hem öyle eşten ayrı olunmaz, araya soğukluk girer.Kızlar iyi akşamlar; gurbette olanlar ailesine ne sıklıkla gidip ne kadar kalıyorlar gidince merak etttim de ben de gurbetteyim ve 2 ayda bir bazen 3 ayda bir gidiyorum önceden biraz uzun duruyordum 3-4 hafta gibi ama artık eşim çocukta büyüdükçe özlüyor ve düzenim bozuluyor 1 hafta 10 gün kal gel diyor
Haklısınız evet 2 ay abartı ama annem ameliyat olmıştu sonra eşimle aram bozuktu gelip alana kadar durdum gelmedeydi ayrılacaktım
Eşim kendisi aile olmayı beceremedi kendi kök ailesiyle hep planlar yapmak istiyor annesi desen konularımdan bilen bilir takıntılı biri sorunlu aramızı bozuyor öyle öyle bende aileme gitmek istedim Hep
Sevmeyen insan özlemezNasıl kocalarınızı özlemiyorsunuz ben de buna şaşırıyorum.
Ben öyle keyfi 3-4 hafta uzak kalsam eşimden özlerim yahu.
Çok uzun süreler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?