Şehir dışında aileye gitme sıklığı 👀

Yok kız ne zaman zamanlı zamansız anasını ziyaret eden genç kız olsa bi kaç ay içinde boşanma haberlerini aldık haliyle insanlarda öyle sanıyo
Bizim rutinimiz sekiz senedir böyle ya. Alıştılar, kocalı da giderim kocasız da. Bizim buradaki arkadaşlar da böyle benim gibi. Gurbette ve eş memleketinde görev yapınca yadırganmıyor herhalde.

İmi ay ev bir ay aile. Yani yılın üçte biri evinizde yoksunuz. Eşiniz çok haklı. Siz çocugunuzdan uzak kalabilir misiniz bu kadar süre. Bu konular beni çok şaşırtıyor. İnsan aile evi de olsa kendi evini düzenini eşini özler yahu.

Benim kızım babasından iki gün ayrı kalsa ağlıyordu bebekken bile. Çocuk nasıl dayanıyor o da enteresan

İlk evlendigimde eşimin de işi dolayisiyla sık gidip geliyordum tabii benim sık dediğim 2 ayda bir gibi sonra gittikçe ara açıldı islerime de bağlı bazen 3 oluyor bazen 6 ay oluyor ama benim maks kaldigim 10 gün genelde bir hafta kalıp dönerim.Tek bir istisna annem ameliyat olmuştu o zaman 2 hafta kalmıştım ama o bile çok gelmişti.

Bide artık ailemi görme zorunluluğuna gidiyorum.Evimi ozluyorum 2. Günden sonra bana daral geliyor yani bilmiyorum adam da o kadar yalnız birakmamali konu sahibi gidiş araliginiz gayet makul

Şehir içindeyim. Annem semtime yakın semtte oturuyor. Köye gittiği zaman (Sakarya) 3 ay dönmüyor. 3 ay annemi görmüyorum. Yani 2 saatlik yol. Ne olmuş yani. Zırt birt ananiza gidince ne oluyor? Ben bu kadınları anlamıyorum. Neden evlendiniz? Evlenince kendinize ait bir aileniz oluyor. Eşin ve çocuğun oluyor. Nasıl ozlemiyorsunuz . Ben kocamı 1 hafta görmesem çok özledim. Abacı erkekler olduğu gibi azımsanmayacak miktarda anacı kadinlar da var. Anaci kadınlar yüzünden bircok erkek evliliğini bitirmek zorunda kalıyor.

Haklısınız bi kere gittim 2 ay kaldım ama çocuk 4 yaşında artık özlüyor babası düzenim değişiyor diyor ama bende ailemi özlüyorum memleketimi özlüyorum vs
2 ay kalmak mı? Şaka yapıyorsunuz herhalde hadi sizin aklınıza gelmiyor anne babanızda mı bu saşmalık için sizi uyarmıyor???

Ankara'da yaşıyorum ailem Konya'da yaşıyor senede bir giderim bir hafta kalırım senede iki defa falan da onlar gelir ailemi çok seviyorum ama illa aileme sürekli gideyim kalayım olayı saçma geliyor bana sürekli orda olacaksam neden evlendim herkesin evi düzeni farklı ben rahat da edemiyorum

Bayramdan bayrama gidiyoruz, bayramda gidemezsek sonrasında ben gidiyorum ama eşim gün belirlemiyor, dayatmiyor, ben bir hafta zor kalabiliyorum. Oğlum özlüyor, ben esimi özlüyorum, evimi özlüyorum, eşim bizi özlüyor, Babamlar geliyor arada, niye evimi birakip öyle aylarca kalayım ki, orada kalacaksam niye evlendim?.

Evlenmeseydiniz o zaman. Yılda 1 bilemedin 2 kere gidilir 1-2hafta kalıp gelinir çocuğun düzenini kendi düzeninizi niye bozuyorsunuz bu kadar adam haklı.
Haklısınız bi kere gittim 2 ay kaldım ama çocuk 4 yaşında artık özlüyor babası düzenim değişiyor diyor ama bende ailemi özlüyorum memleketimi özlüyorum vs

Şaşırdım değişik bir bakış açısı, bizim orda öyle bir düşünce yok soran da olmadı, kendi kendilerine düşünüyorlarsa bilemem ama çok umrumda olmaz...tabi ki herkeisn kendi düzeni ayrı eşler arasında sorun olmuyorsa çok önemli değil

Bu gidişle bir gün gidip orada kalır boşanırsınız zaten. Mutlu mesut yaşarsınız ana babanızla

eşiniz haklı, 2-3 ayda bir enfazla 1 hafta yeterli gelmeli, ben yazın gidip 3 ay kalanları biliyorum ama çoğunun yuvası bozuldu, adam çalışıyor evde yalnız bunlar 2-3 ay yaz tatili annelerinde kalıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…