- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi missplayful
-
ahaha koptum çok iyi yaaBir hafta kadar önce yolculuk yaptım en son
Yer sorunu olmadı ama arkamdaki adam deli etti resmen.
Oturdum bir süre gittikten sonra cam tarafından bir el ödümü kopardı,kulaklık vardı kulağımda o yüzden sesini duymamışım eliyle kendini göstermeye çalışıyor.
Kulaklığı çıkardım ters ters baktım dönüp,
Koltuğu geriye yaslamışsınız çeker misiniz dedi.
Çok yorgun olduğum için uğraşamayacaktım ve çektim bir şey demeden.
Bir süre sonra yine o el uzandı yan taraftan.
Bir sinirle kalktım evet? dedim kulaklığınızın sesini kısar mısınız rahatsız oluyorum dedi.
O zaman hiç yapmadığım bir şeyi yapıp patladım genelde soğukkanlı davranırım cevaplarımı o şekilde veririm.
"Ben de sizin durmadan beni rahatsız etmenizden,telefonla konuşmanızdan rahatsız oluyorum.
Şoförün türkü radyosundan rahatsız oluyorum.
Arkadaki çocuğun durmadan konuşmasından bağırmasından rahatsız oluyorum.
Koltuğu çekmemi istediğiniz için rahat oturamadığımdan rahatsız oluyorum.
Ama sizi ya da rahatsız olduğum kişileri durmadan kendi rahatım için rahatsız ediyor muyum?
Bu kadar rahatınıza düşkünseniz özel aracınızla yolculuk yapın." dedim.
Türk filmi modunda herkese sen sen sen yapacaktım neredeyse herkesi suçladım
ahaha koptum çok iyi yaaBir hafta kadar önce yolculuk yaptım en son
Yer sorunu olmadı ama arkamdaki adam deli etti resmen.
Oturdum bir süre gittikten sonra cam tarafından bir el ödümü kopardı,kulaklık vardı kulağımda o yüzden sesini duymamışım eliyle kendini göstermeye çalışıyor.
Kulaklığı çıkardım ters ters baktım dönüp,
Koltuğu geriye yaslamışsınız çeker misiniz dedi.
Çok yorgun olduğum için uğraşamayacaktım ve çektim bir şey demeden.
Bir süre sonra yine o el uzandı yan taraftan.
Bir sinirle kalktım evet? dedim kulaklığınızın sesini kısar mısınız rahatsız oluyorum dedi.
O zaman hiç yapmadığım bir şeyi yapıp patladım genelde soğukkanlı davranırım cevaplarımı o şekilde veririm.
"Ben de sizin durmadan beni rahatsız etmenizden,telefonla konuşmanızdan rahatsız oluyorum.
Şoförün türkü radyosundan rahatsız oluyorum.
Arkadaki çocuğun durmadan konuşmasından bağırmasından rahatsız oluyorum.
Koltuğu çekmemi istediğiniz için rahat oturamadığımdan rahatsız oluyorum.
Ama sizi ya da rahatsız olduğum kişileri durmadan kendi rahatım için rahatsız ediyor muyum?
Bu kadar rahatınıza düşkünseniz özel aracınızla yolculuk yapın." dedim.
Türk filmi modunda herkese sen sen sen yapacaktım neredeyse herkesi suçladım
canım, arkadaşımın da başına gelmişti.. o yüzden hep arkamı kollar oldum ben de... çok korkuyorum yaaa.. geçmiş olsun..
dişlerine sağlık arkadaş.. çok iyi olmuş.. bak bunu unutmam aklıma gelir öyle bir durumda : )Ben de benzer bir şey yaşamıştım, sanırım 15 yaşındayken falan. Hangi akla hizmetse, gecenin bir vakti tepki vermeye tırsmış, ama o can havliyle adamın o kırılası elini yakalayıp dişlerimi geçirmiştim, sağlam bağırtmıştım kendisini, hem de inkâr edecek durumu kalmamıştı. Linç ettiler, en yakın tesiste şoför tekmeleye tekmeleye attı otobüsten.
16-17 yaşlarındaydım galiba. Otobüsle Konya'dan Aydın'a gidiyordum. O zamanlar molalar hariç bütün zamanımı uyuyarak geçirirdim. Hatta resmen bayılırdım. Yolculuktan sonraki günümüde sarhoş gibi geçirirdim zaten. Neyse ben o günde otobüse biner binmez sızdım. Bikaç saat sonra sırtımda baskıyla uyandım. Benim arkamdaki koltuklar tamamen boştu ama otobüsün muavini oraya geçmiş benim koltuğu ittiriyor. neyse pek sallamadım zaten gözlerimi açamıyodum geri uyudum. Ama muavin arka koltukta benim koltukla uğraşıp duruyor farkındayım. Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum bi ara gözlerimi araladım bi baktım karşımda bir el öyle beni yani göğüslerimi arıyor. iki koltuğun arasından elini uzatmış manyak. Ben yan yan kaçtıkça el yaklaşıyor töbe yarabbim hatırladıkça canım sıkılıyor. Herif beni uyuyor zannediyo tabi. Bi müddet adamın elinden kaçmaya çalıştıktan sonra elin geldiği yere eğilip adamla gözgöze geldim. Hemen ordan çıkıp gitti. Ama ben yanımda horul horul uyuyan akrabamızdan ve diğer yolculardan utanıp sesimi çıkaramamıştım. Birde birlikte yolculuk ettiğim akrabam 70 küsür yaşında yaşlı bir kadın, ben desen neredeyse çocuğum. Adamı rezil edersem koruyanımda yok adam bana birşey yaparsa diyede korkmuştum. Sonraları o kadar pişman oldum ki anlatamam. Konuyla ne alaka diyebilirsiniz tabi:) Bu konuyu görür görmez yine aklıma geldi paylaşmak istedim. Taciz hiç unutulmuyor ve hiç affedilmiyor.
Ben de benzer bir şey yaşamıştım, sanırım 15 yaşındayken falan. Hangi akla hizmetse, gecenin bir vakti tepki vermeye tırsmış, ama o can havliyle adamın o kırılası elini yakalayıp dişlerimi geçirmiştim, sağlam bağırtmıştım kendisini, hem de inkâr edecek durumu kalmamıştı. Linç ettiler, en yakın tesiste şoför tekmeleye tekmeleye attı otobüsten.
ya küçükmüş ama..ayy bu ne rezıl bır durum .adam resmen elle tacız edecek kadar pişkin ve rahat .
canım sen susmakla hata yapmıssın .ılla senı bırılerı koruması gerekmıyor kı
sen ona cıkıssan o sana ne yapabılırdı .yada sen nıye rezıl olasın o utansın sen
neden utanıyorsun .ınkar eder de rezıl olurum dıye korktuysan da soyle cıkısabılırdın ;
"bu ne sabahtan berı sız benım koltugumdan ne ıstıyorsunuz ,bu elın bu koltugun arasın da
ne işi var "seklın de imalı imalı cıkıssaydınız o gereken cevabı alırdı zaten .
boyle pıslıklere susmayacaksın canım ,bu pıslıkler susunca hosuna gıdıyor sanıyor
yada korktugunu sanıyor ,senı rahatsız etmekten de gocunmuyor o zaman .
ayy bu ne rezıl bır durum .adam resmen elle tacız edecek kadar pişkin ve rahat .
canım sen susmakla hata yapmıssın .ılla senı bırılerı koruması gerekmıyor kı
sen ona cıkıssan o sana ne yapabılırdı .yada sen nıye rezıl olasın o utansın sen
neden utanıyorsun .ınkar eder de rezıl olurum dıye korktuysan da soyle cıkısabılırdın ;
"bu ne sabahtan berı sız benım koltugumdan ne ıstıyorsunuz ,bu elın bu koltugun arasın da
ne işi var "seklın de imalı imalı cıkıssaydınız o gereken cevabı alırdı zaten .
boyle pıslıklere susmayacaksın canım ,bu pıslıkler susunca hosuna gıdıyor sanıyor
yada korktugunu sanıyor ,senı rahatsız etmekten de gocunmuyor o zaman .
dişlerine sağlık arkadaş.. çok iyi olmuş.. bak bunu unutmam aklıma gelir öyle bir durumda : )
amin canım inşallah..İnşallah uygulamak durumunda kalmazsınız, ama kalırsanız işe yarıyor. Aslında benim tepkim de bilinçli değildi, sadece kendi sesimin çıkmasından çekindim bir anlık, herkes horul horul uyuyor, hem herkes rahatsız olacak, hem adam pişkin çıkıp inkar edecek falan.. Sonra bir baktım adamın eline yapışmış o hırsla ısırıyorum. Kendimle gurur duydum sonra
İşin iğrenci, annem otobüse bindirirken beni onlara emanet etmişti. Her zaman kullandığımız firmaydı, ilk defa annemsiz binmiştim. Şoförle birbirimizi bilirdik, o host yeniymiş, şoför de çok mahçup olmuştu firma adına.
yelloz kadın yapmazda keyfimizden iftiramı atıyoruz sankiiBen 15-16 yaşlarımda alk komşumuzun torununun sözlü tacizine uğradım çatıya çamaşır sererken.öpiyim mi bi kere dedi.Bi de millete yalap şalap bize yarabbi şükür demesi yok mu? Hemen anneme söyledim, çocuk da benden 2 yaş küçük.O da söyledi komşumuza.Benim torunum öyle birşey yapmaz dedi.İnanmadı bana.Mecburen yüz yüze bakıyoruz ama asla hakkımı helal etmiyorum.Vakt-i zamanında az ders çalıştırmamıştım.Ama şerefsizmiş.Malesef erkek doğurmaktan ziyade marifet onun "adam" olması...
yelloz kadın yapmazda keyfimizden iftiramı atıyoruz sankii
2taciz her türlü can sıkıcı.. kürtaj olaymış anaları tacizcilerin iyiymiş
şaka şaka bişey demedim.. saat 4 olmuş ben kaçıyorum herkese iyigeceler.. çalışmam lazım :26:bu ara çok sardım kadınlar kulübüne.. sonum pek hayrı alamet değil : )
Bi de abdestinde namazında.Ben gerçekten bazen insanları anlamıyorum ve böyle haksızlığa uğradığım ya da şahit olduğum ve inatla kendilerini haklı çıkarmaya çalışan insanları gördükçe hayattan soğuyorum.
amin canım inşallah..
ya hostlar gözümde nedendir bilmem potansiyel sapık..
atamadım o duyguyu..
geçerken değiyorlar falan sinirlerim zıplıyo..
pratikmişsin ama ben de tebrik ettim seni..
iyi geceler hanımlar.benim ailem antalya da yaşıyor.bende sık sık onları ziyarete giderim.oğlum 4 yaşındaydı.eşim garajdan bizi uğurladı.araçta cep tlf serbestti.şöförün yanında biri host diğeri yedek şöför vardı.oturmuşlar ön kapının basamağına şöförle muhabbet ediyorllar.saatte gece yarısını geçmişti.kahkalarmı ararsın dedikodumu ararsın gırla.bende önden ikinci koltuktayım.2 koltuk almıştım.ay deli oldum.şöför muhabbete öle kaptırdıki kendini hem gürültü oluyo hemde kaza yapıcaz die sinir oldum.bakıyorum otobüste kimsede gık demiyor.ben dayanamadım uyardım.lütfen sessiz olurmusunuz dedim belki şöförle konuşmayı bırakırlar die.ama yok.bu seferde fıs fıs başladılar konuşmaya.en sonunda dayanamadım eşimi aradım.dedim durum böle böle bu adam kaza yapmadan gitmeyecek yolla alakası yok sürekli muhabbet ediyor die.eşimde zaten seslerinin duydu çok kızdı.aramamın sebebi ise.yolda yalnızım çocuğumla.tekrar uyarsam laftan anlayacak tipler değiller açıkcası korktum çünkü çocuğum var ne olur ne olmaz die.eşime firmayı arayıp şikayet etmesini söledim.aradan 3-4 dk geçti şöförün cebi çaldı.adama vbi fırça bi fırça ki tlf yüksek konuşmalarını duydum ama oralı olmuyorumda hiç çaktırmıyorumkapadı telefonu tamam efenim evet efenim die die yanındakiler noldu die sordular.otobüsten biri şikayet etmiş bizi yandık beyler dedi.şöle bi bakındı host ama nerden bilecek ki hemen dağıldılar host arka koltuğa yedek şöförde uyumaya.taa antalya ya kadar bi daha sesleri çıkmadı.bende çok seyahat ederim.aklıma geldikçede paylaşırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?