26+3 günlük hamişim..Yarın kontrolüm var,bi önceki kontrolde şeker taraması için doktorum aç gelmemi istemişti..Yarın sabah aç gidicem,ama o verdikleri nasıl bi tat yada midemin bulanmaması için neler yapmalıyım,tecrübeli arkadaşlardan yardım..
Birde konuya baktım ama bulamadım,ya çok uzun zaman olmuş güncellenmemiş yada benden kaynaklanan bi durum,yöneticiler kusura bakmasın..
benimde malesef yüksek cikti...pazartesi tekrar randevum var...o güne kadar günlük tutmam lazim ne yediklerimi yazip evde sekerimi ölcmemi gerektigini söyledi doktor...pazarteside ona göre tedavi uygulanacakmi yoksa perhizmi uygulanacak dr.karar verecek.....bebeyime özel muyane icin 1 hafta sonra baska dr.da yine randevum var...Şekerimi ölçtürdüm,çok yüksek çıktıönce diyetisyene yönlendirildim,10 gün sonra tekrar gidip 100 gr şeker yüklemesi yapılacak limon götürdüm ama içine sıktım ben:) diğerinde mutlaka getir dediler,o daha kötüymüş..Baklava sen ne yaptın,şekerin ne alemde?
sagol canim..banada dr.simdiden nelere dikkat etmem gerektigi bir liste verdi..insallah atlatiriz bu rahatsizligi ..zaten son günlerde kendimi iyi hissetmiyordum...birden halsizlik konsantre bozuklugu.tansiyon..bunlar belirtiymis...allahin izniylen bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah sag salim..Sanada geçmiş olsun o zaman..Baklavacım şeker illet bi hastalıktır üzülürsen fırlar hemen,sakın kafana takma,dikkat et,bana diyet verildi,sende sakın şeker ve şekerli şeyler yeme,pirinç falanda dahil..Dikkat edersek üstesinden geliriz
kızlarr 26+4 günlük hamileyim. bende dün yaptırıdım 50 grlık şeker yüklemesi 157 çıktı doktor yüksek dedi 11 mayısta tekrar yapılcak bu kez 100 gr lık. moralim bozuldu açıkçası. ne yapmam lazım sizce n eyiyip ne içcez bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin. şimdiden teşekkürler.
benim 50gr şeker yüklemem 146 çıkmıştı. doktorum yüksek dedi ve 1 hafta sonra 100gr testi yaptırdım. onda herşey normal çıktı.
sıkma canını, 100gr testin normal çıkabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?