Bodrumbodrum,aynı durum bende de var,diyete başlayalı bugün 4. günüm ve ben 1 kiloyu verdim bile..Doktor kilo alıyorum diye uyarıyodu,şimdi de verdim diye uyarmasında :)Sonuçta onun yönlendirmesiyle gittim..Önümüzdeki cuma 100 grlık için gideceğim bakalım orada sonuçlar ne olacak,bebeğim beslensinde benim zayıflamam önemli değil..
bugün yine doktordaydim seker icin...perhiz önerdi doktor...beyaz ekmek ,seker,süt,recel..vs..bunlari yasakladi doktorum...netten sen yine arastir..hangi gidalardan uzak durman gerekiyorsa uzak durmaya calis...bir kac gün ben dikkat ettim..bugün dr.seker seviyesinin daha iyi oldugunu söyledi....birazda bizim elimizde olan birsey...allah seninde bebisine hayirli saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah ..kızlar banada yardımcı olun lütfen bende 50 gr.açlık testi yaptım 174 çıktı drum yüksek dedi.işin kötü tarafı testi yaptıktan sonra şehir dışına çıktım yüzyüze konuşamadık ama şeker erken doğuma yol açar dedi.1hafta şekerli şeylerden uzak dur ve yemekten 2 saat sonra tokluk testi yap dedi.önümüzdeki pazartesi onu yapacam.ben çok fazla şekerli meyve,meyve suları ve dondurma tüketiyordum acaba ondanmı bu kadar yüksek çıktı.çok moralim bozuldu.haftaya şekerim normal çıkarsa nolacak yine böyle şekerli şeylerden uzakmı olmam gerekecek.174 çok ciddi bir rakammı?bana yardımcı olun kızlar.
slm arkadaşlar. benim 50 lik şeker yüklemem 153 çıktı. sonra 100 lük yaptık ilki 188 , ikincisi 185 üçüncüsü 146. açlık şekerimde 116. doktor insilün tedavisi dedi. 1 haftadır iğne vuruyorum kendime. sormak istediğim aranızda bu değerlerde olanlar var. size neden diyet verdi. acaba benimde diyetle çözülebiirimiydi????
Norsis,evet diyete devam :))))
Kısa kısa yürüyüşler yap dedi,arasıra kaçamak yapabilirmişim:))))Aşırıya kaçmamak kaydıyla meyveni ye dedi.Kısacası arkadaşım dikkat etmek gerekiyor....
Nazo 50 lik yükleme yaptırıp, ertesi gün 100 lük yaptırması tuhaf geldi.Benim doktorum 4-5 geçmeden olmaz dedi.Anlamıyorum bu doktorları,neyse arkadaşım sen diyetine dikkat et......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?