Valla nazo çok haklısın bi dondurma olsa bende hayır demem :) size diyetinizi kendi doktorunuz mu verdi yoksa diyetisyene mi gönderdi?Benim diyet,syen verdi ama kendi doktorum diyetisyenin verdiğine harfiyen uymamı istedi..
Bende cumartesi gidecektim ama dayanamadım cuma günü gideceğim,11 gün gel demişti ama ben 10. gün gideceğim,çok merak ediyorum,ben bu kadar dikkatli yerken umarım düşmüştür,düşmediyse hayal kırıklığına uğrarım herhalde..
nazo ve norsis sizi arkadaş listeme ekledim kabul ederseniz sevinirim. bende 27+5 oldum bugün aynı zamanda doğurucaz.
Benimde doğum 4 eylül görünüyo :) Ekledim bende :) Benimde bi serserim olcak..
Yarını dört gözle bekliyorum bakalım ne olcak şeker taramasında..
Hımm,benim bildiği kadarıyla şeker yüklemesi 24-28. haftalarda yapılıyo,ama erken yapılacak diyosa elbeete vardır bi bildiği,ailende falan şeker var mıki? bilemiyorum arkadaşım,sen doktoruna sor en iisi..İnşallah şekerin çıkmaz..
senin adına sevindim norsisolumunekankayizsmileBana 100lük yükleme yapılmadı,neden diye sordum doktora 180 ve üzeri çıkanlara 100 lüğü yaptırmıyorum dedi,açlık ve tokluk şekerime bakıldı,önce açlık için kan alındı sonra kahvaltımı yaptım ve 2 saat sonra tekrar kan alındı sonuçlarım normal çıktı çok şükür,eğer bunlarda yüksek çıksaymış insüline başlıcaktık dedi,ama değerlerim düşük diye şekerin yok demek değil,demekki diyetin işe yarıyo bu yüzden diyete devam edeceksin dedi,diyetisyenimde yeni diyetimi verdiama olsun en azından açlık ve tokluk değerlerim yüksek çıkmadı.Öle işte arkadaşlar paylaşmak istedim sizlerle..
Evet Nazo şuan için diyetle yırttım,çok şükür Rabbime..Liz saol, white sende hayatından şekeri çıkart,sadece şekeri değil kızartma,beyaz ekmek,özellikle prinç pilavı,patates tam yağlı olan herşeyi..6 öğün şeklinde ye,ara öğünler 1 porsiyon meyve ve bol su
İnşallah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?