X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.169 498 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi H M #261 H M .!.: Ya tamamen bırakılmaz ama ben sana diyim. Bence limit.konmali.. sadece Genişletmek için tıkla... Bak kahvaltida sekerli cay olmazsa tadi cikmaz günün ondan sonrasi sekersiz olsun mu
H M .!.: Ya tamamen bırakılmaz ama ben sana diyim. Bence limit.konmali.. sadece Genişletmek için tıkla... Bak kahvaltida sekerli cay olmazsa tadi cikmaz günün ondan sonrasi sekersiz olsun mu
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.677 En iyi cevaplar 1 86.621 598 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi H M #262 Amanita .!.: Bak kahvaltida sekerli cay olmazsa tadi cikmaz günün ondan sonrasi sekersiz olsun mu Genişletmek için tıkla... Ama yapmayacağım dedin Ben çayı şekersiz içerim sen şekerli iciyorsan iç inan daha lezzetli öyle
Amanita .!.: Bak kahvaltida sekerli cay olmazsa tadi cikmaz günün ondan sonrasi sekersiz olsun mu Genişletmek için tıkla... Ama yapmayacağım dedin Ben çayı şekersiz içerim sen şekerli iciyorsan iç inan daha lezzetli öyle
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.169 498 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi H M #263 H M .!.: Ama yapmayacağım dedin Ben çayı şekersiz içerim sen şekerli iciyorsan iç inan daha lezzetli öyle Genişletmek için tıkla... Ben zaten hayatm boyunca beyaz şekeri sadeve sabah kullandim obur turli sevmiyorm kimisi sekerli cayla pasta borek corek yer ya hani bende o yok. Vala sekersiz sicak su iciyorm sanki
H M .!.: Ama yapmayacağım dedin Ben çayı şekersiz içerim sen şekerli iciyorsan iç inan daha lezzetli öyle Genişletmek için tıkla... Ben zaten hayatm boyunca beyaz şekeri sadeve sabah kullandim obur turli sevmiyorm kimisi sekerli cayla pasta borek corek yer ya hani bende o yok. Vala sekersiz sicak su iciyorm sanki
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.677 En iyi cevaplar 1 86.621 598 5 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi H M #264 Bugün 8.gunden merhaba kahvaltim.